![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#211 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר אין מה לעשות, המצב לפעמים מקשה על החיים.
הצרה שלך קטנה לעומת שלי, הרכב של עידן והרכבים שלי תקועים כאן בלי אפשרות לצאת. מספרים שזה יקח שבועיים. חפרו את הרחוב כחצי מ' מתחת לאבני השפה, כהכנה לסלילת האספלט. ראה כיצד כוני החתולה יצאה איתי לרחוב, כאשר יצאתי לצלם הבוקר. ![]() ביחס למנוע אל תביא אותו. משום שאני צריך גם את הקבל והצמה של מכונת הכביסה, ואולי גם את המפסק. חייבים לבנות את זה בצורה בטוחה, משום שהמכשיר יעבוד על 220V. תראה איך לפעמים החיים לא בטיימינג הנכון. לפני חודש הייתה לי בחצר מכונת כביסה תקינה, הצעתי אותה לך ולא לקחת. אז נתתי אותה ליוסי לברזל. ![]() ארז קנה אתמול את כבלי ההצתה החדשים לפונטו שהוצאנו לרחוב אחר. (זה הסוג היחיד שהיה בחנות) . אתה מכיר את הסוג ?. דוד.
|
|
|
|
#212 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
המכשיר שאתה רוצה לבנות יהיה חייב תושבת קצת יותר כבדה וחזקה ממה שצילמת בתמונה אם אני יראה מכונת כביסה זרוקה אני יוצאי לה את המנוע וכל שאר הדברים
לגבי הכבלים קניתי פעם משהוא כזה גם אם זה חברה לא ידוע כל עוד זה לא סיני אז הכל טוב שבועיים לסלול את הכביש הם ממש עושים צחוק חלם זה כאן אני מאמין שאחרי שיסללו הם יזכרו שצריך לפתוח שוב ממול הבית שלך
|
|
|
|
#213 |
|
Senior Member
|
הרעיון הוא לסובב את הגלגל מחתך/שטח הצמיג שנאחז בכביש (מאחורי הרכב). המכשיר של הפנצ'רמכר מסובב מדופן הצמיג כדי לעשות איזון.
לדעתי זה פוגע בצמיג, משום שהדופן רכה יותר משטח החיכוך בכביש. לא נראה לי שהסלילה תיקח שבועיים, כפי שאמר הקבלן לנו התושבים. אמר זאת כי קיבל הערה ממפקח העירייה, שהעבודה לא מתקדמת. ידוע לי שלראש העיר הגיעו תלונות רבות של השכנים. כבר הבוקר הגיעו 4 משאיות ושפכו את השיכבה הראשונה, ו-4 טרקטורים מפזרים אותה. עידן יש סיכוי גדול שהערב אפשר יהיה להוציא את האוטו שלך. בלה עשתה כוס קפה לטרקטוריסט, אמר שלקראת סוף היום ימלא חומר ליד הכניסה, את התיקון החוזר של הכיסא נידחה לזמן אחר. אני יודע שתיכנס לפורום סביב השעה 10. ![]() דוד.
|
|
|
|
#214 |
|
Senior Member
|
עדכון בקשר לפונטו עם שיפוץ הראש.
החלפנו את כבלי ההצתה החדשים. בהאצה המנוע מצלצל מעט. תקלה שהייתה גם לפני. ההנעה מצויינת וגם הסחיבה, המנוע עובד יפה ושקט. עברנו על כל המכוללים שניתן כולל בדיקת מחשב לא חסכנו בשום חלק. לא נותר לי אלא לקבוע, שהדלק מהול. מאחר שכמעט אין דלק בטנק,לא ניתן לשאוב החוצה כדי לבדוק. אמרתי לבעל הרכב שימלא וייסע כמה ימים. יאיר, ככה זה כאשר מתקנים רכב מוזנח. תמיד יש עוד ועוד. אם תדע כמה עלו כבלי ההצתה, תקבל סט אחד מתנה לאונו שלך, קנינו שני סטים . טעות בההערכה של 10% לא תיחשב ![]() דוד.
|
|
|
|
#215 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני מנחש ש85 ש"ח, אם אני לא טועה רשום שהם תוצרת ארה"ב אך הם מורכבים בארץ.
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
פעם ראשונה שראיתי את דוד כמעט הולך מכות
קבענו שאקח את האוטו היום לפני 4 כי היתה אפשרות לנסות לעבור. הגעתי במונית שירות אז אמרתי לדוד שלא אספיק ויכול להיות שאאחר בכמה דקות אחרי 4. ב 3:55 דוד התקשר ושאל איפה אתה? הבן שלו הספיק בדיוק לצאת עם הרכב שלו ושאבוא מהר. הגעתי ב 4 וכמה דקות, הנתיבים היו חסומים. הפועל הערבי שעובד ברחוב התחיל לצעוק על דוד שלא יוציא אותי. דוד התחיל להתעצבן ונתן מטר קללות בערבית יחד עם כל הסובבים אותו (הבן ועוד פועלים ערבים שניסו להרגיע את המצב). בקיצור הצלחתי לצאת בסופו של דבר אחרי איומים בערבית שדוד נתן לפועל ^^ אם דוד ירצה, ירחיב אך נראה לי שהוא הלך להירגע לכמה שעות. לא הספיק החום מבחוץ, גם העצבים העלו את הרמה. |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Senior Member
|
זה לא היה הטרקטוריסט שהכנתי אותו כבר מהבוקר.הוא הבטיח שלפני שיסגור את הטרקטור, יאפשר לי לצאת. סגר וברח. אי אפשר לסמוך על בני הדודים.
השני עם הטרקטור הקטן, כשיצאת מהחצר רוורס, אמר לי "לאן אתה הולך, סגור שב בבית". המילה "שב בבית" הדליקה אותי. עניתי לו "מי אתה שתגיד לי שב בבית, יותר טוב לך שתשתוק". (בערבית המשפט הנ"ל נישמע כאיום רציני). לאחר שהמשיך, אמרתי לו שישתוק, כי אם לא, הוא לא יחזור היום הביתה. אני אקרא לבן הגדול שלי שעובד במשטרה. הערבים שהיו לידו סימנו לו עם האצבע על השפתיים כדי שישתוק. לאחר ששמע שאקרא לבני, הפך את עורו, עלה לטרקטור ופתח לעידן את הדרך, לא נאמרו קללות, משני הצדדים במשך כל העימות. עידן לא כל מילה בערבית, היא קללה. האמת שהוא צודק ביחס לזה שהעירייה הודיעה לתושבים להוציא את המכונית לרחובות סמוכים. יאיר, לא תוכל להגיע עד אלי היום, כדי לקחת את הג'רניק. עמוד ליד המחסום וגרור אותו ביד יש לו גלגלים. דוד.
|
|
|
|
#218 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אתה צודק אבל כל מילה בערבית בהחלט נשמעת כמו קללה
|
|
|
|
#219 |
|
Senior Member
|
יאיר, תבוא מוקדם. בשעה 21.00 יש תוכנית "יצאת צדיק" בערוץ 2 על מוסכים גנבים.
דוד.
|
|
|
|
#220 |
|
Senior Member
|
עידן לא. זאת אינה הפעם הראשונה. ולא צריך לפחד מהם.
ניראה שלא קראת את השרשור הבא: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...light=davidmzr דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד