![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
חוסר סחיבה + 2 נוריות לא מזוהות, פונטו ספייס (נ
יש ברשותי פונטו ספייס 2002 ELX אוטומט. 90 אלף.
![]() ![]() אז ככה, היום בבוקר, צצה לי נורת מנוע כתומה בלוח, הנורית רק הופיעה, ללא הבהוב. בנסיעת הבוקר שעשיתי, לקראת רמזורים (כשאני מאט..ועל סף בלימה) הרגשתי רעידות קלות של הרכב. לא משו רציני, אבל יש הרגשה שלפתע האוטו "לא סוחב".. לפני חודש היו לי רעידות ברכב עם נורית מנוע שהבהבה, ולאחר החלפת סט מצתים, הנורית פסקה. הלכתי למוסך איטלניו בבני ברק המתמחה בפיאט היום עם בעיית הנורית היום, חוברתי לאקסמינר, וזה מה שבעצם נאמר לי: אני לא יכול לדעת ממה הרעידות כי המחשב אומר שכרגע הבעיה היא "חיישן למדה מול הממיר תקול" במילים אחרות, תצטרך להחליף את החיישן (700 שקל) ואז אחרי זה נראה מה המחשב אומר.. הרי אין קשר בין חיישן לרעידות, אבל בכל זאת, זאת הנורית שהופיעה, והוא טוען שכדי להגיע לבעיה, צריך לתקן את זה לפני. מה שלא מבטיח שאחר כך תצוץ עוד בעיה ועוד בעיה ונגיע לסדרת תיקונים לא הכרחים. אפילו למחוק את הבעיה מהמחשב הוא לא הצליח משום מה. בכל אופן, נסעתי משם לחשוב קצת ולהתייעץ איתכם, ותוך כדי נסיעה, לפתע צצה לי נורית אדומה חדשה מהבהבת. נבהלתי ולא יודע מה הנורית הזאת אומרת ??? (מצרף תמונה). הגעתי לבית, כיביתי תרכב, והנעתי שוב, מה שקרה, זה שהנורית מנוע הכתומה נעלמה, אך הנורית האדומה ממשיכה להבהב. התייעצות דחופה!! לא יודע מה לעשות נערך לאחרונה על ידי crembo123 : 16-03-08 ב 14:30. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה שאלות לגבי פונטו ספייס (נערך) | YOSI-BR | פיאט כללי | 5 | 15-04-08 01:02 |
| נזילת מים ממכסה רדיאטור (נערך כמובן) | nizar | פונטו - טכני | 4 | 30-01-08 20:06 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| מחפש ממש לא בדחיפות פונטו ספייס 2001-2002 (נערך) | shaked | קניה | 0 | 21-12-07 14:12 |
| ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 22:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד