![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
קשה לי להאמין שהבוסטר גרם לבעיה.
דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
וואלה הרכב נוסע פיקס... שמח שסיימתי את הסאגה הזאת
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
גם אני שמח שסיימת את הסאגה הזאת.
אבל לא מסתדר לי מבחינה טכנית שהבעיה הייתה בבוסטר. מדבריך ניתן להבין שהבוסטר לא החזיר את משאבת הברקס המרכזית והלחץ לא השתחרר. כתבת, "הברקס הקדמי ננעל בשני הגלגלים", הבוסטר לוחץ על משאבת הברקס והיא נותת לחץ לארבעת הגלגלים. לכן לא הגיוני שהבוסטר לחץ רק על שני גלגלים קידמיים. מכאן ניגזר שארבעת הגלגלים צריכים היו להיות תפוסים. תן הסבר במידת האפשר. תודה דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
תקלה אפשרית בהחלט בטח עם יש סנדלים אחוריים ולא בלמי דיסק.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
טוב ללמוד דבר חדש.
אבל כאשר לא מסבירים בדיוק כיצד המשאבות האחוריים משתחררים מלחץ השמן, והקידמיים לא, אין "משקל" לתגובה שלך. תן בבקשה הסבר, מה קורה במערכת בזמן שחרור רגלית הברקס, ולמה רק הקידמיים ניתפסים. טרם נתקלתי בברקס שנתפס בשל בוסטר תקול, ותאמין לי שהתעסקתי בזה יותר ממה שיש בחורות בירושלים. ![]() תודה דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
קודם כל תסכים איתי שעם אתה לוחץ חלש מאוד על דוושת הבלם בלמים הקדמים ינעלו עוד לפני שהאחוריים ינעלו. זה משהו שאתה יכול לנסות בעצמך שהרכב על ליפט.
עכשיו איזה תקלה יכול להיות בבוסטר שמחזיקה את המשאבת בלם מעט לחוצה? זה יכול להיות משהו מכני שלא נותן לזרוע המפעילה של הבוסטר לחזור למצב סרק, גם כוון של הבוסטר כי יש בוסטרים שניתן לכוון את הקצה זרוע שנכנסת לתוך מאשבת הבלם המרכזי וכוון לא תקין יגרום בדוק לתפיסה של בלמים קדמיים נתפסים. זה גם יכול להיות תקלה של כוון של הדוושת בלם עצמה או אפילו כוון לקוי של היוניט אור בלם, למעשה כל מה שעלול לגרום למשאבה המרכזית לא לחזור למצב המשוחרר שלה. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
מסכים בהחלט עם חמור הגריז פה... הברקסים האחוריים גם כן דיסק
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך המלצה על חשמלאי שעוסק בסטרטרים ואלטרנטורים | מאפיונר | פונטו - טכני | 4 | 10-09-14 00:11 |
| איך בודקים אם ה-EGR תפוס? | יוסי99 | פונטו - טכני | 0 | 26-02-08 22:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד