..
מצטער מראש על החפירה .
לאחר קריאה מרובה פה בפורום ניראה לי שיש לי כיוון , כפי שאמרתי בהתחלה המצבר שלי חלש
ולאחר כשעה של שמיעת מוזיקה אם חברים המצבר התרוקן כליל , לאחר שהמצבר התרוקן הנענו את הרכב בדחיפה והשארתי את האוטו מונע במשך כשעתיים בשביל המשך המסיבה חח , אחרי שחזרתי הביתה באמצע הדרך המנוע התחיל להיחנק ונכבה אם נורת הזרקה , אך אם זאת לאחר שהנעתי שוב לאחר מכן שמתי לב כאשר המנוע עובד בסלד גבוהה כמעט שלא מורגשים רעידות מכיוון המנוע (כניראה כי האלטרנטור סיפק חשמל שהיה חסר או משהו בכיוון ).
לאחר מכן צצה לה בעיה נוספת נורת מפתח צהוב מהבהבת , לאחר כמה ניתוקים של כבל ה - התאפשרה לי הזדמנות להניע את הרכב , אך יום אחרי ניסיתי כמה וכמה פעמים להניע אך לחינם , אם זאת שמתי לב כאשר המפתח על סוויץ ראשון ואני לוחץ על ברקס ומפעיל שני חלונות חשמל למלעה ( צורך חשמל מרובה ) נורת המפתח נישארת קבועה ולאחר שיחרור הברקס וכפתורי חלונות החשמל נורת המפתח נעלמת שוב ושוב מתחילה להבהב בצורה אקראית , הוסיף ואומר שבמשך שנה שלמה הנעתי את האוטו על ידי מפתח משוכפל ללא שבב (חלול ) ואף פעם לא היה לי בעיה בהנעה , תמיד נורת המפתח הייתה דולקת לשנייה ונכבת , ניסיתי להניעה גם אם המפתח המקורי שיש בתוכו את השבב וגם אז הוא לא הניעה , לפי דעתי אין קשר בין המפתחות לתקלה מכיוון שהנורה מהבהבת בצורה אקראית , ולפי ההרגשה שלי היא מהבהבת לפי כמה הרכב צורך חשמל האותו הרגע כפי שרשמתי קודם בבדיקה שעשיתי אם הברקס וחלונות החשמל.
עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שכול הבעיות החלו בגלל מצבר חלש ,האם יש אפשרות שבגלל בעיות חשמל נהיה בעיה אם האימבולייזר (או מה שזה לא היה ) וזה גרם לבעיות בהספק של המנוע , כי גם תוך כדי נסיעה המפתח היה מהבהב , או יכול להיות גם שהקטבים של המצבר לא מחוזקים מספיק ולכן זה משפיעה על מחשב ובגלל זה כול הבעיות הללו צצו לי , הודה לעזרה , ואם לעצה אם עליתי על משהוא פה , תודה .
נערך לאחרונה על ידי mp3istk : 21-09-13 ב 02:15.
|