![]() |
פונטו מגמגמת ונכבת , צריך עזרה דחוף .
שלום לכולם וחג שמח .
בירשותי פונטו שנת 98 עברה 155 אלף קילומטר . לפני כ 8000 אלף קילומטר הוחלפו פילטרים שמנים , פילטר דלק , פלאגים חוטי הצתה ועוד .. לפני כחצי שנה כ 5000 קילומטר הוחלף חיישן קראנק , לפני כ חודש הוחלפו רצועות פקק נס קפה ומשאבת מים , עקב משאבת מים סדוקה . הבעיה - לפני כייומים השארתי את האוטו מונע בגלל שאני וחברים שמענו מוסיקה , והמצבר חלש , לאחר כ שלוש שעות נסעתי לעבודה ובעמידה בצומת הרכב התחיל לרעוד בצורה לא רגילה ונכבה , התנעתי שוב ונסעתי בצורה רגילה , לאחר סיום העבודה הנעתי את האוטו המנוע שוב רעד בצורה לא רגילה נכבה ואז נדלקה מנורה של ברז אדום אם טיפטופים כאלה , משמה נסעתי למוסכניך שלי הוא פתח את בית המצערת התיז לשם איזה חומר אמר להניע , והאוטו הניע רגיל , באמצע הדרך המנוע נכבה שוב התנעתי וחזרתי הביתה , היום בבוקר הנעתי את הרכב שוב לאחר כ 2 דקות נסיעה הרכב התחיל לרעוד ולגמגם ונסע בצורה לא יציבה הצערתי בצד כיביתי את המנוע וחזרתי לביתי . כמה דברים חשובים . בימים האחרונים נסעתי רוב הזמן על מיכל דלק ריק . המצבר חלש כבר . פלאגים חוטי הצתה ופילטר דלק לא מקוריים . השמח לעזרה וחג שמח . רשמתי זאת מהפלאפון לכן יתכן שהיו שגיעות כתיב . |
תגיד דניאל מי זה המוסכניק שלך ?, שפתח את בית המצערת התיז לשם איזה חומר
אמר להניע , והאוטו הניע רגיל , באמצע הדרך המנוע נכבה שוב. אגב תיקנת כבר את המזגן ? דוד. |
נשמע כמו בעיה של אספקת דלק תחליף פילטר דלק ותיראה מה קורה
יכול להיות ומדובר בפילטר סתום בגלל שנסעת כמעט בלי דלק כמה וכמה ימים |
עדכון
מה שלומך דוד ,תאמת שבסוף ויתרתי על המזגן בסוף , עסק יקר מידי ותודה שאתה עוזר כרגיל .
לגבי המקרה , הנעתי את האוטו ולאר כדקה האוטו כבה שוב , הנעתי שוב ושיחקתי אם החוטי הצתה ולא עזר , לאחר מכן נתתי גז בסל"ד גבוהה בניוטרל ונהיה שיפור , לאחר מכן נסעתי תידלקי את הרכב עד לחצי , ובהצעת המוסכניך שמתי תוסף דלק של ליקיוד משהו לא זוכר בדיוק , כרגע הרכב נוסע בלי שום בעיה , אבל עדיין שמתי לב למשהו , כאשר אני עולה נגיד בהילוך שני ל 5 סלד ועוזב תגז ולא מוריד קלאץ הסל"ד יורד הרבה יותר איטי מאשר פעם , כלומר לאחר עזיבת הגז האוטו לא נעצר והסל"ד יורד עכשיו הסלד יורד לאט לאט והאוטו נעצר לאט לאט גם . תודה למגיבים וכמובן לדוד שתמיד נותן עצות ועוזר . |
צטט:
בקש שיחליפו לך פילטר דלק. דוד. |
עדכון אחרון
לאחר הנעה חוזרת לאחר כמה שעות האוטו שוב מגמגם ורועד אך בסלד גבוהה האוטו לא נכבה וכמעט שלא מורגשת שום בעיה אך אם זאת צצה לה
עוד בעיה עכשיו הרכב עושה בעיות אם ההנעה בגלל אימבולייזר , יש כמו מפתח צהוב שצץ לו בסוויץ הראשון שבדרך כלל היה נעלם לאחר שנייה , אך עכשיו הוא נישאר תקוע ולא מאפשר הנעה אך גם לזה מצאתי פיתרון אני מוציא את המינוס של המצבר מחזיר ואז יש לי מידי פעם מפתח שנעלם ואז אני מתניעה את הרכב , הוסיף ואומר שהמפתח שלי כרגע בלי שבב אך מחר לפני שהסע למוסך אני יבוא אם המפתח השני שכלל שבב בפנים . תודה לכול העוזרים והעונים , וגם ליאיר על העצה למחר . חג שמח |
שוב אני
המצב כרגע שאיני יכול להניע את הרכב כלל בגלל הבעיה אם האימבולייזר שצצה לה פתאום , כרגע אני עובד עצות תודה לעוזרים .
|
חייב טיפול אין מה לעשות...
הורדה מיוטיוב - שירים להורדה מיוטיוב - הורדת שירים מיוטיוב - שירים להורדה - הורדת שירים |
איך קבעת שהבעיה באימבולייזר ?.
דוד. |
..
לאחר קריאה מרובה פה בפורום ניראה לי שיש לי כיוון , כפי שאמרתי בהתחלה המצבר שלי חלש
ולאחר כשעה של שמיעת מוזיקה אם חברים המצבר התרוקן כליל |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:47. |