![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפוח פנימי בפיאט פונטו דור 1
המפוח הפנימי בפונטו דור 1 עם מזגן מקורי הנו בעל גובה כנפיים גבוה יותר וכך מושגת ספיקת אויר גבוהה יותר ממנו.
בשני המפוחים המהירות האחרונה (או 3 או 4, בהתאם) מזינה במתח ישיר את המפוח ואז הוא פועל במלוא מהירותו והחלוקה ל 4 מהירויות מאפשרת חלוקת מהירויות טובה יותר, שזה חשוב בהפעלת מזגן כדי לא לקבל משב חזק מדי של אויר קר. איני מכיר את המוסך מורשה היבואן שבנצרת, אבל אולי הוא טוב ומקצועי ופרטיו תמצא כאן: http://www.fiat.co.il/heb/services.aspx?area_id=3 בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 15-09-13 ב 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו SX
|
רפי ודוד - תודה על התגובות שלכם. ללא ספק השכלתי כאן
![]() יש לי 4 מהירויות ברכב, אז אני מניח שהמזגן מקורי. רפי, אתה חושב שיש טעם לטפל ברכב בעל שנתון כזה במוסך מורשה של פיאט? המוסך שאני מטפל בו כרגע הוא מוסך מורשה, עם תעודות והכל של איגוד המוסכים (או משהו כזה). ותמיד כל ביקור שלי במוסך אני רואה עוד כמה פיאטים שמטופלים אצלו אז סביר להניח שהבעלי מקצוע שם מבינים עניין (זאת המסקנה המתבקשת...) מחר אני אגיע אליו על הבוקר ונראה מה הוא יגיד לי... נ"ב יש שאלה שלא עניתם לי עליה, טמפ' עבודה תקינה של המנוע... עד החצי (90 מעלות) ומטה? או שאפשר לתת לו כמה דקות לעבור את החצי כשהוא מתאמץ (עליות וכו'?) שוב תודה על העזרה! מאוד מעריך את זה בתור "בור ועם הארץ" בכל הנושא הזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו SX
|
חזרתי מהביקור במוסך ולהלן התוצאות:
המוסכניק לקח את הסעפת לרתח שתיקן את ההברגה של 2 הברגים (בהתחלה הוא חשב שהייתה בעיה רק באחד), הוא לקח לי על זה 200 ש"ח. נשמע סביר? לגבי חום המנוע, הוא קרא לחשמלאי, הנעתי והפעלתי מזגן. הוא ראה שהונטה והמאווררים עובדים. לקחתי את הרכב לסיבוב ולא הצלחתי להגיע איתו לחום של 3/4 כמו שקרה לי אתמול. הוא והמוסכניק ביחד אמרו לי שהם לא רואים שום בעיה, ולהגיע כשחום המנוע מגיע ל-3/4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא ברור מה שכתבת.
ההברגות נמצאות על הראש ולא על הסעפת. בכול מקרה, המחיר סביר. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו 2004 חום מנוע עולה בהפעלת מזגן | tomerm | פונטו - טכני | 7 | 26-06-13 10:18 |
רעידות בדובלו בעת הפעלת מזגן | michaelbs007 | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 1 | 29-03-13 03:07 |
חום מנוע עולה בהלקת מזגן | brus22 | פונטו - טכני | 3 | 11-08-12 12:39 |
טורים משחקים בעת הפעלת מזגן בהילוך סרק | zah | פונטו - טכני | 2 | 19-02-11 11:01 |
מחפש את כפתור הפעלת מדחס מזגן מקורי לפיאט אונו | stio | קניה | 10 | 27-08-08 18:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד