![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Member
הגלגלים שלי: I30
|
אין לי טענות לאף אחד. בטח לא לרפי או שלמה.
אין לי ספק שיש אנשי מקצוע מעולים שלא עובדים עם חשבוניות, פשוט אני לא מכיר אותם. ולהגיד לך את האמת אם הייתי יכול לעשות את כל העבודה הזו ב2000 ש"ח פחות אבל זה היה דורש ממני לנסוע לחלק אחר בארץ ולשרוף על זה יומיים שלמים, לא הייתי עושה את זה. פיאטון נמצא 10 דקות הליכה מהמשרד שלי. מה שנעשה נעשה, הדבר היחיד שכן אשמח לשמוע זה באופן ספציפי על המחירים - גם על עבודה וגם על החלפים שציינתי, ככה תהיה לי אינדיקציה טובה יותר להבא. ודרך אגב - כשהרכב נגרר למוסך בכלל לא חשבתי שנגיע למצב של פריצת ראש, אני בכלל הייתי בטוח שהרדיאטור התפוצץ. תודה נערך לאחרונה על ידי IGAL : 11-09-13 ב 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
המחירים של החלקים מאוד סבירים.
המחיר של שיפוץ הראש יקר מאוד- 500 שח נחשב יקר וכנ"ל למחיר העבודה- מאוד יקר. ולמחירים העלו להוסיף עוד מע"מ זאת שחיטה. לא שלא צריך לשלם מע"מ אבל לדרוש מחיר גבוה ועוד להגיד שהוא לא כולל מע"מ זאת באמת שחיטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אני בספק אם היית צריך להחליף חיישן טמפ'
אם החיישן לא היה תקין שעון החום לא היה עובד בכלל, או מזייף. מה שלא קרה. 400 שקל על חיישן? שאל את דוד כמה שילמתי על יוניט שעולה אצל פיאט 300-400. 80 שקל, וזה עוד כי לא היה במלאי בחנות הזולה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
צטט:
היוניט להבנתי זה סוג של טרמוסטט שפותח וסוגר מעגל חשמלי. חיישן זה מה שמשדר אות למחשב הרכב. הלא כן?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
זה לא אותו חלק אבל העלויות דומות והחלק ב ebay לא עובר את ה 100 שקל
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_od...ensor&_sacat=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הלו מתי תתבגרו קצת
לא מבין מה הבעיה הבחור נכנס למוסך מורשה ועשה טיפול לראש מנוע הטיפול בוצע לפי הספר וטוב שכך עלות שעת עבודה אם אני לא טועה מעל 200 ש"ח +מעמ אני מתפלא על יאיר 791 טרמוסטט ב-50 ש"ח סיני שלא יחזיק שנה ואז הראש מנוע ילך איפה אפשר לקנות פרסטון ב-50 ש"ח . זה שיש דוד זה משהו אחר זה שאני יכול להחליף לבד היה עולה לי 1000 ש"ח במינימום אז מה ועוד אפשרות ששמעתי על "מישהו"שעשה טיפול ראש מנוע לאחר ולקח רק 3000 והוא לא מוסך הייתי מציין פעם אחת לטובה את המוסך שהחליף טרמוסטט ויוניט אורגינלי יגאל אלו המחירים במוסך מורשה בחצי מחיר הייתה חוזר אחרי שנה לעוד טיפול כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
החלפת יוניט של המאורר זה דבר מבורך בתור טיפול מונע במקרה הזה אבל פה מדובר בחיישן טמפ מנוע שאפשר לבדוק עם רב מודד ולקבוע אם הוא תקין או לא אם המד חום מיזיף וכמובן יש לבדוק גם את המד חום בלוח שעונים אם החיישן תקין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חברים אני מציע שתעקצו את yair068, כדי לגרות אותו לחזור ולהשתתף בפורום. לא מספיק שיכתוב תגובה פעם בחצי שנה.
![]() יאיר, בזמנו סיפרתי לך על חבר פורום בעל ספייס 2004 שתיקנתי לו את המזגן. הראה לי חשבונית, ששבועיים קודם לכן שיפצו לו את הראש מנוע במוסך מורשה ב-4500 ₪. ועוד תירץ שהמחיר היקר בגלל שיש לרכב 16 שסתומים ולא 8. זוכר איך צחקת ומה ענית לי ?. לא הבנתי מה קרה הפעם שהפכת פאזה, מה אתה זרם חילופין ?. ![]() דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד