![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
![]() elper11, אני לא מכיר מדריכים כאלה. בד"כ את מה שאני כותב זה מהנסיון. רבים הולכים עם תקלה כזאת למוסך, ושם מחליפים מנוע חשמלי שעולה כסף רב. כדי להחליף את המנוע, צריך לפרק את הקונקטורים ולהחזירם למנוע החדש. עצם פירוק הקונקטורים וחיבורם, גורם למגע יותר טוב. פעם הייתי אצל חברבעל מוסך למכונאות וחשמלאות רכב. חבר מילדות ולא חבר של חבר. ![]() הגיע בחור עם ספייס שהתלונן על תקלה דומה שמתרחשת לסירוגין. הוזמן והוחלף מנוע חדש. ביקשתי וקיבלתי את המנוע "התקול" בטענה שאני רוצה לפרק וללמוד עליו. בטרם פירוקו בדקתי, המנוע יצא 100%. דוד.
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
צודק. לפעמים עוברת בי המחשבה הזאת.
![]() דוד.
![]() |
#14 |
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
תודה *** וכן הסרטון יעזור לי ולא בפירוק של המנוע אלא הפתיחה כדי להגיע אליו..אני לא הכי מיומן אבל אני יראה לאיזה רמה אני אוכל להגיע...
חוש טכני קיים זה בטוח ![]() תודה דוד...עבודת קודש אתה עושה! עריכה...על מה הכוכביות מה כבר יכלתי לרשום פה *** נערך לאחרונה על ידי elper11 : 12-06-12 ב 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
Guter, צפיתי בסרטונים ולא ראיתי איזכור להחלפת המסבים. והקישור הראשון נפסק באמצע.
או שזה רק אצלי. תקן אותי אם אני טועה. תודה דוד.
![]() |
#16 |
Senior Member
|
ועכשיו ההודעה עם הסרטונים לא מופיעה אצלי.
מה קורה כאן ?. דוד. עריכה. יאיר, האם אתה רואה את ההודעה של Guter עם הסרטונים ?. בהתחלה ראיתי אותה ועכשיו היא בכלל לא מופיעה בשרשור.
שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום. לכעוס ולהעלב הם, להעניש את עצמך על טעותם של אחרים. ![]() נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 12-06-12 ב 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
דוד,
רציתי לנצל את השרשור לומר תודה! ההודעה המקורית שלי http://www.fiatclub.co.il/forum/show...6226#post96226 גם לי מדי מספר חודשים מנורת ההגה נדלקת + הגה קשיח אתמול ניקיתי את הפיוז F4 (משהו כזה) , היה קצת מלוכלך, לא ידעתי איך הכי טוב לנקות ולכן ניקיתי בעדינות עם נייר שיוף עדין בינתיים הכל תקין שוב תודה דוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
חייב לציין זה קרה לי אתמול
נסעתי לעבודה כרגיל ושסיימתי חזרתי לרכב נדלק לי המנורה הכן ההגה היה קשה סגרתי את המנוע ואת הסוויץ הפעלתי מחדש ואז לא הופיע שנית עד עכשיו... מקוו ה גם שלא יחזור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
זה קורה וגם יקרה, כאשר יהיה שינוי קיצוני במזג האוויר, בין חום לקור.
זאת כאשר המגעים רופפים. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ידית הילוכים לא חוזרת למרכז, פונטו HGT | Michael | פונטו - טכני | 6 | 05-11-09 23:12 |
לכל חובבי הג'ימקאנות - ליגת MDC חוזרת לפעולה. | raanan_t | רכב כללי | 19 | 04-01-09 23:09 |
תוסף דלק חוזרת | פורום הגראז' | 16 | 18-01-07 02:32 | |
ידית המאותתים לא חוזרת. | פורום הגראז' | 1 | 13-10-06 16:45 | |
פיאט 500 חוזרת עוד 500 יום. | פיאט אספנות | 2 | 05-05-06 14:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד