![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא ברור מה שאמרת.
א. לא צריך לעשות סיבוב כדי לאתר את התקלה. ב. קלאץ' של valeo לא אמור לעלות בסביבות 750-800. (שאל את יאיר בכמה קנינו לרכב שלו). ואם יאיר עסוק, אז אומר לך. 350 ש"ח. וולאו עם חותמת פיאט. ג. "הוא אמר שזה יכול להיות מהמיסב שבתוך הגיר או שיש צורך בשימון והוא צריך לפתוח את הגיר ולעשות "עבודת שולחן" כמו שהוא קורא לזה. כל הנזק יצא בסביבות 1500. נשמע הגיוני ?" לא הגיוני. לא מורידים גיר פותחים אותו ומשמנים את המסב. ד. בקיצור, לא נראה לי שפתחו את הגיר. הבעיה שלך הייתה ממסב קלאץ תקול. העיקר שאתה מרוצה. דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד אין על הקלץ האורגינלי חמאה
טוב המחיר זה בשבילך אבל אצל סודאי או מיר יעלה כמו שרשם המוסכניק מוביל אותו נכון שווה להחליף את מיסב הילוך ישיר לא סיפור השאלה מי מטעה את מי והאם יחליף בכלל השיטה תפיסת מוט ההילוכים ונענועו ואם יש חופש אז להחליף בק"מ שצויין נראה לי בטוח להחליף |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
אבל מי שאומר ללקוח שצריך לפתוח את הגיר ולשמן, סביר להניח שאינו אדם מהימן.
יאיר, פיתחתי טכניקה לגרום לך להגיב מהר. ![]() דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
בגלל זה רשמתי השאלה מי מטעה את מי כי לא נראה לי שמוסכניק יגיד שצריך לפתוח גיר ולשמן את המיסב.
אבל מצד שני המוסכניקים תכמנים ולא מפרקים גיר כי הם לא רוצים להתעייף אז הם אומרים שפתחו החליפו אבל לא עושים כלום אבל בחשבונית כן |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
הקלאץ' הוא כולל עבודה 750-800 .. הגיוני לא ?
היה עוד רעש בכללי מהגיר והוא אמר שזה יכול להיות מהמסב שבתוך הגיר והוא יפתח ויחליף אותו וישמן שם בכללי. המוסכניק הוא חבר של חבר של אבא שלי וכמה חברים של אבי מטפלים אצלו אז כנראה בגלל זה המחיר הנמוך. בכללי אמרתם לי שככל הנראה יחליפו את הקלאץ' במידה והמיסב לחץ תקול. אשמח אם תוכלו לאמר לי מה לעשות במצב הזה , האוטו כבר אצלו והוא אמר שרוב הסיכויים מחר הוא יסיים איתו. תודה רבה. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אם היית כותב מראש שהמוסכניק הוא "חבר של חבר", לא הייתי מגלה לך את סודות המקצוע.
![]() מה שנותר לך לעשות זה, להמתין לגמר התיקון ולקוות לטוב. בהצלחה דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
***ח , אבל מבחינת המחיר האם כזאת עבודה מצדיקה 1500 ש"ח ?
כשרציתי לדעת אם אפשר לסיים את הנזק רק בקלאץ' הוא אמר שאם אני לא אתקן את המסב בגיר אני לא אוכל לקבל אחריות על הקלאץ' כי הוא ישפריץ שמן לא הבנתי כ"כ מה הוא הסביר. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
או עכשיו "הרכבת חזרה למסילה".
" הוא אמר שאם אני לא אתקן את המסב בגיר, לא אקבל אחריות על הקלאץ' כי הוא ישפריץ שמן. " יש הגיון במה שאמר. דוד.
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
מעניין שלכל החלפת קלץ חייבים להחליף מיסב
החישוב של החלפת קלץ במוסך הוא 800 +מע"מ עבור החלק + עבודה בסביבות 1800 ש"ח החלפת מיסב אחד לעוד שעת עבודה ז"א תוספת של 400 -500 ש"ח המחיר סביר תבקש אם אפשר קלץ אורגינלי החיקוי של וולאו כשהשמש רכה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ידית לא נכנסת להילוך ראשון בפונטו דור ראשון | RanST | פונטו - טכני | 6 | 23-05-12 08:27 |
| סקרים כל שבוע( ראשון ) | 11astrix | פיאט כללי | 9 | 04-04-12 23:48 |
| אחרי ווקס ראשון !!! | shachar | גלריה | 27 | 23-06-09 20:36 |
| הילוך ראשון | unoies | אונו - טכני | 12 | 26-04-09 02:11 |
| עצה לקנייה (דור ראשון 98-99) | elirand55 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 02-11-08 23:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד