![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מה בדקת? ומה נעשה לרכב?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
העדכון
תודה רבה רבה לדוד ולארז על היחס החם הכפתיות וכל הטוב שיכול להיות...!
קודם כל בדקו אם הטיימינג יושב במקום הכל מעולה הלאה היתגלה ש במשאבת מים סיימה את חייה וכל הצלצולים נבאו מימנה ולא כמו שכל המוסכניקים המומחים של אשדוד בלי להעליב אפאחד האמת כואבת. 1.המנוע שבק חיים צריך להזמין חדש משומש 2.משו במנוע פנימי בבוכנות 3.בדקו לי קומפרסיה אם שעון ומחט שדחפו לצינור וואקום ואמרו שאין קומפרסיה ארז הבן של דוד בדק קומפרסיה הכל 180 קומפרסיה מעל הוא מעבר הצילצולים נובאים סה״כ ממשאבה גמורה שבוע הבא הכל יסודר וכיוון הצתה שאיזן את עבודת המנוע ודרוש להחליף פלאגים מתאימים דוד אם משהו שכחתי תתקן אותי תודה רבה על איבחון הבעיה לאחר זמן רב על היחס המעולה שבת שלום לכולם!*
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר תחזיק חזק אני עומד לקלקל לך את השבת.
![]() danixs7 בא אלי היום עם הבעיה שכתב כאן בפורום. אתחיל בדבר הקשה ביותר ששמעתי ממנו. הלך הבחור למוסך מורשה באשדוד לבדיקה. נאמר לו שצריך לבדוק קומפרסיה. לקח המכונאי מחט, תקע אותה בצינור הוקום המתחבר ליונית הוקום שעל הדיסטרבוטור ואמר לו, שאין קומפרסיה במנוע וצריך להחליף מנוע. (כמעט שנקרע לי תוף האוזן כאשר שמעתי את זה) עבור "החרטה" הזאת גבו ממנו סכום נכבד. המימצאים לאחר מס' בדיקות שביצענו: קומפרסיה כל הצילינדרים 180. משאבת המים צורחת ומשמיעה רעש של בוכנה דפוקה ובעוד דקה מתפרקת, הטיימינג במקום, מותחן הטיימינג רועש, רצועת הטיימינג משופשפת, המנוע עובד בהצתה מאוחרת. הברגה בפלג הראשון הרוסה. ןלא סוגרת טוב. שאר שלושת הפלגים משוחררים, נזילות מהראש (לאחר שיפוץ ראש לא הוחלפו אטמים ומחזיר שמן) ההגה בנסיעה זורק מצד לצד. כיוון ההגה והגלגלים לקוי, תושבת אחורית קרועה. פלגים לא מתאימים, ועוד כהנה וכהנה. כל זאת לאחר תיקון בכמה מוסכים. מחוסר זמן הצלחנו לסדר רק חלק מהליקויים. danixs7, אל תשכח לקנות ליום ראשון, סט לטיימינג כולל מחזרי שמן, אטם מכסה שסתומים, תושבת אחורית משאבת מים (של פונטו דור ראשון מתאימה), נוזל קירור פרפלו. נראה שהבעיה עלייה התלוננת נבעה בגלל כיוון מנוע לא נכון, ופלגים שהדליפו קומפרסיה. לא צריך להחליף מנוע, בסיבוב שעשית עם ארז, אמר שהאוטו עכשיו נוסע כמו שד. עדכן אם יש שינוי בהנעת בוקר. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מכשיר שקיבלתי במתנה. | davidmzr | רכב כללי | 11 | 03-02-12 15:38 |
ה"פ פרטית שקיבלתי ולא כל כך הבנתי. | davidmzr | אוף טופיק | 28 | 20-01-12 21:13 |
קיבלתי ברקס (אבל לא מבחורה) :) | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 27-06-09 03:09 |
קיבלתי דוח מה הסיכוי שלי לבטלו? | matanvip | פיאט כללי | 1 | 14-03-08 23:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד