![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
אהה ובקשר לבוץ הייתי ממליץ לך לפתוח את צינור המים התחתון כשהרכב קר כמובן
לפתוח גם את פקק הרדיאטור ולתת לחץ של מים בצינורות וברדיאטור |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לא אכתוב לך מה יתנו לך בפירוקיות אם בכלל. אתה בטח לא תאמין. בכל אופן כאשר תגיע להחלטה מה לעשות, ננסה לעזור לך. דוד.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
שילמת הרבה מאד לפונטו ישנה. אם אתה לא מבין במכונאות קח איתך חבר או קרוב משפחה שמבין בזה. בני הגדול סוף סוף קיבל רישיון וקניתי לו פונטו ספייס 01 אומנם הדגם החלש עם 60 כ"ס אבל הרכב עלה לי רק 3500 ש"ח.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
![]() איפה מצאת את הרכב כל כך בזול ? אני כבר חודש מחפש לחברה שלי פונטו 2001 ולא ראיתי משהו קרוב לזה אפילו , הכי זולות היו בסביבות 6K עם קילומטרז' מטורף ורובם מליסינג |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
BILL, לצערי אני חייב לכתוב לך שהפעם טעית. הבחור שילם הרבה.
כנס ליד 2 למודל 96, יש שם אחת יפיפיה מרמלה, עם 3 חודשים טסט, הבחור מבקש 1900 ש"ח. מאמין שב-1500 ש"ח אפשר לקנות אותה. תיקון הראש יעלה לו במוסך מעל הסכום הנ"ל. אין להשוות בין מחיר של ספייס ל- 55-S, מנוע1.1. אני מתכוון לא למחירון, אלא למה שהולך בשוק. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מסכן הבן אדם הרגתם אותו פעמיים
הבחור קנה עכשיו מה אתם רוצים לקבל פרס אף אחד לא טועה חוץ מזה זה המחיר אני עדיין בגירסה שאם יש לך ידע טכני אני מוכן לכוון אותך בדיוק היום במקרה החלפתי אטם ראש לפונטו שלי מה שאני מציע שלח את הראש להשחזה בלבד 100 ש"ח אטם 50 ש"ח זה כל ההוצאה שלך שמן + מסנן 80 ש"ח כך תוכל לנסוע על הרכב עוד 50000 ק"מ |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
יאיר אני לא מציע להגיד לו "שלח את הראש להשחזה בלבד 100 ש"ח".
איך נדע מה מצב הראש לפני שפירקו ?. אולי הראש פסול או צריך מילוי. לא ידוע גם מה מצב המובילים והשסתומים. ומה עם סט אטמים ?. שלא לדבר על הרינגים, טיימינג. דוד.
|
|
|
|
#18 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
נו והצילצולים פסקו ?.
אם תגיד שכן, מחר אני בא לעשות סיבוב ולבדוק. משום שאני לא מאמין שזאת היתה הסיבה. ![]() בדקת קומפרסיה לפני הפירוק ?. דוד.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אז מה לעשות לזרוק את הרכב ב-800 ש"ח זה בסדר
שיבדקו את הראש לא רינגים ולא גומיות לשסתומים כך הייתי עושה רק אטם רוצה להשקיע מעבר זה כבר בעיה שלו אבל לאכול לו את הלב הרכב יסע 50000 ק"מ יסע ועוד איך, דוד נבדק ע"י סולר לתוך הצילינדרים ולתוך השקע בראש המנוע היה שכבה של פיח על ראש המנוע נוקה הכל נוסף התגלה שפלג אחד הרכבתי עקום ולא נכנס עד הסוף ז"א הייה בפנים מפתח השסתומים לא התאים מכיוון שהשסתומים יושבים יותר פנימה השתמשתי ב2 מברגים כיוונתי את השסתומים ליניקה 0.40 ופליטה 0.45 במקום 0.3 ליניקה ופליטה 0.35 גם אני לא מאמין נחכה מחר התנעתי את הרכב הטורים עלו ל-3000 סל"ד התחיל להחשיך והשארתי את זה למחר נזכרתי שלא הרכבתי את פלג חיישן טמפ' יבדק מחר נוסיף קצת סולר לשמן נעשה ניקוי אחליף את השמן ואת הפילטר גם |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כיצד לשחרר את משענת הראש? - פונטו ספייס | גיא .ב | פונטו - טכני | 2 | 05-11-11 15:01 |
| הלב VS הראש | amirx19 | פיאט כללי | 7 | 27-09-11 15:13 |
| האם לאחר 45,000 ק"מ,ניתן יהיה לדעת אם הראש מנוע עבר חריטה או לא? | shay2828 | פונטו - טכני | 3 | 22-12-10 20:57 |
| איך מוציאים את משענות הראש | yaird24@walla.com | פונטו - טכני | 3 | 02-05-10 18:41 |
| האם אלו הם ברגי חיזוק הראש? | chesh | פונטו - טכני | 5 | 09-07-09 20:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד