![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
מסכים עם זה שיורדים על האונו,אני אומר לך נסעתי ב200 והרגשתי את האוטו יציב ולא מתנדנד לא הרגשתי שמשהו יקרה,פשוט רכב אמין וחזק מאוד לעומת הרבה אחרות במחיר הזה.
והאוטו לא צרח בכלל ב200 אם היה עוד הילוך אני מאמין שהיה מושך עוד קצת. בגדול אני מרוצה מהאוטו הזה אוטו חזק אמין וטוב אם מטפלים בו כמו שצריך. כמובן שלא לקחתי איתי אף אחד באוטו,זה היה בדיקת התאבדות ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
פיאט אונו גם כשהיה חדש לא היגיע ל-200 קמ"ש -אומר לך את זה אדם שהיו לו 7-8 פיאט אונו במשך השנים. הדרך שאתה משתולל עם הרכב בכביש ועוד משוויץ עם זה היא גרועה. יש לי סן בגילך ואם היה מעיז לעשות שטויות כמו שאתה עושה היה מקבל 2 סטירות והרכב היה נלקח ממנו לשנתיים הבאות.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
ציטוט שלך:
"פיאט אונו גם כשהיה חדש לא היגיע ל-200 קמ"ש -אומר לך את זה אדם שהיו לו 7-8 פיאט אונו במשך השנים" מה גם אתה ניסית? דרך אגב כשהבן שלך בן 17 ואתה קונה לו את הרכב אתה יכול להגיד לו מה לעשות אבל כשאתה בן 20 וכשהרכב פרטי שלך אתה לא יכול להגיד לי מה לעשות.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
פששששששש אתם פשוט אמיצים אני עם אונו טורבו מפחד להגיע ל200 ואתם ככה חופשייייי
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
מה אתה מדבר,הלוואי והיה לי אונו טורבו,אוטו מדהים..אגב שלך משופרת? ותאמין לי אם אני הגעתי עם שלי ל200 לך זה לא יהיה בעיה במיוחד אם היא משופרת.. היא משופרת?
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Member
|
צטט:
אולי האונוים שהיו לך היו עגלות שלי 1400 והיא חיה רעה לעומת 1400. כל זה יושב על 900קילו אוטו זה כלום. ג'ינו. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
הרכב שלי לא משופר סטנדרטי לחלוטין ותאמין. לי אונו טורבו לא צריכה להיות משופרת בשביל להגיע ל200
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אך... עוד שבועיים הכל ירגע.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
כן שבועיים ויחזרו הצילצולים.
שורה תחתונה אני חייב לומר את זה. האונו לא מסיימת את ההילוך ה חמישי שלה. ל200 היא תגיע בירידה עם רוח גבית וגם זה יהייה ריגעי. הסקאלה באונו שקרנית לא קטנה. מדוד עם ג'י פי אס. ואני אומר את זה אחרי 5 שנים עם אונו. לא מזלזל אוהב את ה רכב שלי והושקע באונו שלי לא מעט כסף. סע בזהירות ואל תימתח גבולות כי כשהכל יקרע לא יהייה לך הרבה זמן להגיב. המכוניות האלה כבר זקנות כשהן היו צעירות הן לא היו טובות בדברים האלה אז בטוח שהיום אחרי לפחות 15 שנה על הכביש הן לא טובות בזה. תהנה ממנה תשתמש בה כמו שצריך טפל בה וככה תרויח ממנה ולא תוציא הוצאות מיותרות. כל זה נאמר מפי אסף שכבר שינה/החליף כל דבר אפשרי באונו והבין שהיא אחלה רכב.אבל צריכה עדינות ורגישות. נ.ב אצלי יש גיר ארוך באוטו ומנוע 1600 ס"ק ואני לא עושה נסיעות כאלה כדי לבדוק את ה רכב. יום טוב והמשך שבוע מדהים וזהיר.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מזה אומר שרשום פיאט אונו "S70" ? | אלי חוטו | אונו - טכני | 3 | 23-07-10 09:42 |
| תיכף מתחיל פרוייקט צילום ספר רכב.. שיהיה לכולם.. | itai182 | פונטו - טכני | 1 | 12-04-09 13:10 |
| [מכירה] פיאט אונו 1.4 מודל 94', 99,500 ק"מ | stio | מכירה | 3 | 23-11-08 09:04 |
| מדחס מזגן לא מתחיל לעבוד | Meidan | פונטו - טכני | 1 | 12-04-08 15:02 |
| פיאט פונטו ELX 2001 כשהדלק מגיע ל 1/4 מיכל הרכב מתחיל לקרטע! | Federbush | פונטו - טכני | 2 | 17-03-08 11:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד