מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אונו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   פיאט אונו-הגה מתחיל לרעוד מעל 120קמ"ש (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12959)

glansfor 07-08-11 18:49

פיאט אונו-הגה מתחיל לרעוד מעל 120קמ"ש

ההגה רועד וכך האוטו מעל המהירות הזאת וכאילו קשה לו לסחוב יותר..

והאוטו לפעמים נחנק במהירות הזאת פתאום מאיט ופתאום ממשיך,עושה רעש לכמה שניות כמו של טרקטור ואז חוזר להיות בסדר.

לא יודע מה לעשות הציעו לי ללכת לחשמלאי לבדוק כיוון הצתה,או טיפול 10אלף ב450 שקל שזה פילתר שמן דלק וחוטי הצתה וכל השטויות.. מה לעשות?

אונו 1400 IES 94

Speed King 13-08-11 12:04

בקשר לרעידה .

צטט:

במקור פורסם על ידי glansfor (הודעה 96436)
ההגה רועד וכך האוטו מעל המהירות הזאת וכאילו קשה לו לסחוב יותר..

והאוטו לפעמים נחנק במהירות הזאת פתאום מאיט ופתאום ממשיך,עושה רעש לכמה שניות כמו של טרקטור ואז חוזר להיות בסדר.

לא יודע מה לעשות הציעו לי ללכת לחשמלאי לבדוק כיוון הצתה,או טיפול 10אלף ב450 שקל שזה פילתר שמן דלק וחוטי הצתה וכל השטויות.. מה לעשות?

אונו 1400 IES 94

יכול להיות שאתה צריך איזון גלגלים ל-4 גלגלים.
תבדוק את הנושא ותעדכן.

shyosi 13-08-11 14:29

איזון גלגלים ו/או כיוון פרונט יכול להוות פיתרון אם הבעיה הייתה רעידת ההגה בלבד. לא זה המצב לפי התיאור.
הבחור החביב פותח כל יומיים שירשור על תקלה חדשה שמתגלית אצלו ברכב, ובכל זאת לא מקשיב לעצותיהם של רפי לין ושאר המומחים בפורום, ומתעקש לנסות לבצע את העבודה בעצמו.
אם יש משהו שלמדתי בכל השנים בהן החזקתי בפיאט, הוא שפיאט הוא רכב אמין אבל מאוד לא סלחן כשמזניחים את הטיפול בו.
אני מבין שאתה בן 17 וקצר במזומנים, אבל אם זה המצב עדיף שלא תחזיק רכב עד אשר ישתפר מצבך הכלכלי, מאשר שתיסע ברכב לא תקין ולא מתוחזק במהירויות של למעלה מ 120 קמ״ש תוך סיכון חייך וחיי הסובבים אותך.
*

gal 13-08-11 16:48

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח...כמה צחקתי

חבר נכבד.... :) עשית לי את השבת..

לא רק שאתה נוסע 120 קמ"ש עם אונו, אלא גם אתה " מנסה " לתקן " לבד ובכך

הורס לרפי לין ויתר המוסכניקים והחשמלאים את הקונספט... :D

סע בזהירות כדי שתמשיך לספק לנו בידור בשבת...

מבעל אונו שמגיעה בקושי ל90 קמ"ש והוא אומר לה תודה... :)

צביקוש23 13-08-11 17:00

צטט:

במקור פורסם על ידי shyosi (הודעה 96776)
איזון גלגלים ו/או כיוון פרונט יכול להוות פיתרון אם הבעיה הייתה רעידת ההגה בלבד. לא זה המצב לפי התיאור.
הבחור החביב פותח כל יומיים שירשור על תקלה חדשה שמתגלית אצלו ברכב, ובכל זאת לא מקשיב לעצותיהם של רפי לין ושאר המומחים בפורום, ומתעקש לנסות לבצע את העבודה בעצמו.
אם יש משהו שלמדתי בכל השנים בהן החזקתי בפיאט, הוא שפיאט הוא רכב אמין אבל מאוד לא סלחן כשמזניחים את הטיפול בו.
אני מבין שאתה בן 17 וקצר במזומנים, אבל אם זה המצב עדיף שלא תחזיק רכב עד אשר ישתפר מצבך הכלכלי, מאשר שתיסע ברכב לא תקין ולא מתוחזק במהירויות של למעלה מ 120 קמ״ש תוך סיכון חייך וחיי הסובבים אותך.
*

+1

glansfor 13-08-11 19:30

c

אם ככה אתם אומרים,האוטו טופל עבר איזון גלגלים בכל 4 הגלגלים וגם 4פלאגים חדשים כי המנוע היה ניחנק.

אחרי בדיקה עמוקה סגרתי עם האוטו בכביש 6 את כל ה200קמ"ש והאוטו לא נחנק בכלל נסע אותם כמו גדול ללא רעידות..

שבת שלום שיהיה לנו.

צביקוש23 13-08-11 19:36

צטט:

במקור פורסם על ידי glansfor (הודעה 96790)
אם ככה אתם אומרים,האוטו טופל עבר איזון גלגלים בכל 4 הגלגלים וגם 4פלאגים חדשים כי המנוע היה ניחנק.

אחרי בדיקה עמוקה סגרתי עם האוטו בכביש 6 את כל ה200קמ"ש והאוטו לא נחנק בכלל נסע אותם כמו גדול ללא רעידות..

שבת שלום שיהיה לנו.

200 ק"מ עם אונו? תיהיה בריא

uno1.4 13-08-11 23:00

אתם יורדים על האונו יותר מדי חזק,
תודה לאונו שמגיעה ל 90 קמ"ש.. ***ח
איפה אתה חי ***?
יש לי אונו 1400 שנת 95 שלא רואה שום רכב חדש על הכביש.! (בלי הגזמה)
האונו 1100 חלשות אבל 1400 רכב קרב קטן.

shyosi 14-08-11 00:22

גם אתה מגיע ל- 200 קמ״ש בכביש 6 עם האונו? :-)

uno1.4 14-08-11 00:53

לא בכביש 6 בדרך מבית רימון לטבריה.. ***ח

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:51.