![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
כנראה שאתה צודק ואני טעיתי מעט.
אבל בכל זאת, האייפון זה לא מה שיגרום לבנאדם גידול במוח (חס וחלילה). המכשיר עומד בכל התקנים המחמירים בעולם לגבי קרינה. חוץ מזה יש קרינה בכל מקום, אם זה אנטנות סלולריות, WIFI, טלפון אלחוטי, מיקרוגל, בלוטות', רדיו, שידורי לוויין למינהם והרשימה עוד ארוכה.
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: x
|
בתכלס? ממליץ על טלפון עם אנדרואיד או אייפון.. או כל פלאפון שאפשר להתקין עליו את התוכנה WAZE ...
פותר לך את כל הבעיות.. אחת התוכנות שלדעתי הכי שולטות היום.. מבוססת על עדכונים של אנשים ומיחשוב מטורף שמונע ממך להיכנס לפקקים וכו |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
![]() תגיד trademark , ראיתי בפרופיל שלך שאתה מנתניה , אני כנראה מגיע לשם בתחילת השבוע לראות איזה פונטו שנשמעת במצב טוב ... אתה מכיר אולי מכון טוב לבדיקה לפני קניה באיזור שם ? תודה נערך לאחרונה על ידי bil : 15-07-11 ב 10:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
הייתי ממליץ לך לקפוץ למוסך השחר (מורשה יבואן) ולא לאיזה מכון, כך תוכל גם לקבל הצעת מחיר על הליקויים שימצאו.
על הדרך תבדוק היסטוריית טיפולים במחשב. תגיד לזאביק שמרק עם הספייס הכחולה שלח אותך, כמובן תקבע איתו מראש. בהצלחה.
![]() |
#15 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ביל אמר וצדק, את האייפון אני מחזיק הרבה יותר קרוב מאשר את המנווט...
חוץ מזה שאמרו לי שאני יכול גם לקבל 1500 שח לבזבוזים אז אני רוצה לנצל את ההנחה הזאת מטפחות, gsk איך המכשיר שלך? לדעתי ראיתי אותו שם.. נערך לאחרונה על ידי אייל2011 : 18-07-11 ב 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס 03: זקוק להמלצה על רמקולים ומערכת | stio | אודיו | 25 | 26-07-09 01:13 |
זקוק להמלצה לרדיו דיסק+מגבר איכותים | צביקוש23 | אודיו | 21 | 17-04-09 00:07 |
אשמח להמלצה לרכב משפחתי בתקציב 50K, לא מאדם פרטי, אלא עם אחריות | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 31-01-09 15:11 |
זקוק להמלצה לרדיו דיסק לרכב | stio | אודיו | 17 | 06-09-08 21:39 |
לתותחים בצמיגים: זקוק להמלצה על זוג צמיגים 155/70/13 | stio | אונו - טכני | 6 | 19-05-08 22:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד