![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
המנוע האחרון שקניתי לפונטו ספייס 8 שסתומים עלה 3000 ש"ח.
דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת מנוע
מהיכן אתה בארץ?.
מנוע 16 שסתומים יקר יותר ממנוע 8 שסתומים הן במחיר הבסיסי והן בגלל שהוא נדיר יותר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
רפי, הוא כתב "אני מאזור חדרה".
דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לדעתי אזולאי מרחוב גולומב בת"א יש לו מוסך והוא ירכיב לך הכל.
הבעייה שזה מנוע 16 שסתומים ומיוחד יחסית כך שלדעתי יהיה יקר בסביבות ה-6000 ש"ח אם תצא יהיה סביר כולל שמן פילטרים ואטמים. לגבי אטם מנוע הייתי מבקש שיחליפו אותו מכיוון שאם מנוע כזה עמד שנה האטם מתייבש בדוק שמעברי מים יחסית נקיים כך תדע שהמנוע טוב. הבנתי את דוד וגם אני חושב כך אם הבלוק לא נסדק הייתי הולך רק על שיפוץ היום מכונאים לא אוהבים לעבוד הם אוהבים לגזור קופון הייתי הולך על חריטות אם צריך תצא כמעט באותו מחיר ותדע שהמנוע תקין במאה אחוז |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
יאיר מה שמתריד אותי במקרה הזה, הם המילים "הכל בפנוכו נמס" הרי ברור שזאת לא המצאה שלו.
כך שמע מהמכונאי. יש לי תחושה שבסכ"ה הלך הראש, וכל השאר סיפורים. יובל, לפני שאתה מחליט סופית, צלם והעלה תמונות של הראש משני צדדיו, וגם את הבוכנות ללא הראש. עדיין לא נתקלתי במנוע שהכול נמס בפנים, מלבד במכוניות שנשרפו טוטל. כמה ק"מ עבר הרכב ?. עצוב לי. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 02-07-11 ב 20:51. סיבה: מחיקת דברים מיותרים. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
דוד ואיך בדיוק הוא יצלם
המרחק מגדרה לרחובות אצל דוד קצר ביותר הזול ביותר והטוב ביותר. יש עוד אחד אורן מחולון שדוד מכיר מקארספורום אבל יקר יותר |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
ילך למכונאי ויצלם.
איך הגעת כל כך מהר מחדרה לגדרה, יש לך מסוק ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
דוד זה לא עובד כך אף אחד לא יתן לצלם
ואם כן ונגיד לו שהוא עובד עליו אז מה עושים מוציאים את הרכב בגרר כמו שעשיתי פעם למוסך |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
יאיר אתה צודק. רק משוגע יתן לצלם. זאת במידה שסיפר סיפורים.
לא נראה לי שהוא בנוי לזה, "מוציאים את הרכב בגרר". במקומו הייתי הולך לבדוק עם בן אדם שמבין. אפילו אם יעלה מעט כסף. שווה את הבדיקה, ההבדל יכול להיות בכמה אלפי שקלים. דוד.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
כל הסיפור הזה נראה ונשמע לי מוזר לחלוטין!
קודם מנוע "שהכל" נמס בו. בהחלט נראה לי הגיוני שהמכונאי יתן לבעל הרכב לראות דבר כזה עם זה אמיתי, או שזהו סיפור לא מוצלח כל כך! שנית כל להביא מנוע כאילו אתה הולך למוסך משלם כסף והוא אומר לך לעשות את העבודה שלו. יובל: אני חושב שמאוד מומלץ, עם אתה רוצה עזרה בפורום, תרשום בדיוק מה קרה מהרגע הראשון ועד לעכשיו. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טרמוסטט או ראש מנוע? ספייס sx 2002 | itai182 | פונטו - טכני | 29 | 16-06-11 07:53 |
| פונטו ספייס 2002-2003 ELX | עידו | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 10-10-10 03:00 |
| פונטו ספייס ELX 2001 או 2002? | Maxtream | פונטו - טכני | 2 | 11-07-10 17:57 |
| פיאט פונטו MK2 שנת 2002 - שירטוט מנוע | hgilad123 | פונטו - טכני | 12 | 08-04-09 23:52 |
| פונטו ספייס 2002 - טיפול | פורום הגראז' | 27 | 13-02-07 23:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד