![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
גדעון הייתי בסוכנות בת"א
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם כך המידע שלך אמין
![]() עדיין נשמע לי מוזר שללא מבצע אותו רכב נמכר בפחות. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
המבצע כנראה היה למודל 2010 .
חוץ מזה לא בכבוד ללכת לראות את האיבו אברט אתה תתאהב בה אבל לא במחיר |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
|
זה בסדר, כבר ראיתי אותו וגם נהגתי מוקדם לאחר שהגיע לארץ.
אחלה אוטו במחיר דיי אטרקטיבי אם לומר את האמת (בלי ציניות)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
רק ב160k, כלום כסף
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אם תסתכל על המתחרות בקטגוריה (וגם על כאלה מחוץ לקטגוריה שנכנסות באותו תקציב), תגלה שהפונטו היא השנייה הזולה ביותר, לאחר הDS3.
האיביזה, הקליאו, המיני, המיטו עם המנוע המקביל, והA1 הם הרכבים שנכנסים למשוואה. במקרה של האיביזה, לרעתה (לטעמי) היא מיוצרת עם גיר אוטומטי בלבד. הA1 היא לא באמת מכונית ספורטיבית. הקליאו אמנם מדהימה, אבל כאמור, יקרה משמעותית. המיני מתומחרת נורא ואיום. המיטו עם המנוע המקביל כאמור יקרה משמעותית גם כן. הפולו והפאביה עוד לא כאן ולכן אין להן תמחור. ה207 כבר לא נמכרת בארץ למיטב ידיעתי. מחוץ לקטגוריה של הפונטו, השירוקו שנכנסת בתקציב חלשה משמעותית ממנה וכך גם הCRZ של הונדה. ה500 זולה מעט, אבל קטנה פיזית ולכן בקטגוריה שונה (מתחרה בטווינגו למשל). ללא קשר, אני חושב שאין אפשרות להנות יותר מרכב חדש בארץ מאשר ב500 מבחינת הנהיגה, בתקציב נמוך יותר. במילים אחרות, הכי הרבה כיף בהכי מעט כסף, אבל זה לא הנושא כאן. הרכב היחיד (לדעתי) שנותן תמורה יפה במחיר הוא המיטו 155. אך כאמור מעט חלש מהפונטו (ומנוע דור קודם), ועם התוספות ששווה לדבר עליהן (והן דיי מגניבות), הוא מגיע למחיר של הפונטו. אני חושב שדיי מיציתי את כל האופציות הקיימות. וכן, עשיתי הרבה שעורי בית כמו שניתן לראות ![]() אז לגבי הדיון של האם היא משתלמת, מאוד. לגבי האם 160K ש"ח הם הרבה כסף, כל אחד וכיסו, ואינני נכנס לכיסו של אדם אחר. ישנו אחד שסכום זה יהיה גבוה עבורו, וישנו אחר שלא. בכל מקרה, קצת גלשנו מהנושא
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-02-11 ב 01:14. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
הפגנת פה דוקטורינה שלא תבייש את המתרגל שבלבל לי את המוח היום על וקטורים
![]() עדיין תמחור יקר בשביל פיאט, וdsg זה לא אוטומט משעמם, תיבה יותר חסכונית ויותר מהירה ויותר יעילה ואם אפשרות לתפעול ידני, צריך להתרגל אליה ואז הכל יהיה בסדר. חלאס לסטות מהנושא
|
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
מנהל
|
למה בוא נמשיך, הרי בשביל מה אנחנו כאן אם לא לדבר על התחביב הזה שלנו
![]() אבל לא הרבה כן? טוב,אז הDSG. שמע, אני האחרון שיגיד משהו רע על הגיר הזה (להיות משועמם זה רע עלי, לא על הגיר). כבוד לאודי על הרעיון לשים שני מצמדים, זה מגניב מאוד שהוא מהיר, אני מכבד מאוד את התפעול שלו, מאמין, מבין, ומפנים את העניין שהוא יעיל יותר, וכן, מצב אוטומטי נוח יותר בשגרת היום יום. אבל, ועבורי זהו האבל המשמעותי, אחרי 10 דקות (גם בגולף, גם בשירוקו וגם באיביזה) זה נמאס לי. כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה שNEED FOR SPEED אני יכול לשחק בבית. אין משהו שמשתווה לHILL AND TOE אמיתי עם גיר ידני פרופר מבחינתי. אין משהו שמשתווה לכיף של שליטה מוחלטת ברכב. גם אם זה אומר שאני אבצע את נס הרים ב0.004 שניות לאט יותר (בהנחה ואני ממקסם את שני הרכבים כמובן). זו הסיבה שאני פוסל את האיביזה (השירוקו מגיעה גם בידני, אבל כאמור יקרה או חלשה יותר). בכל נסיעות המבחן התגובה הראשונית שלי הייתה "וואו !". אבל אחרי לא מעט זמן חסר היה לי תפעול המכונה, המכאניות של כל התהליך. גילוי נאות, מלבד המראה של האיביזה, מאוד נהנתי מהרכב. המנוע נוכח בחוויה, הרכב חזק, ומהנה לנהיגה. בהחלט רכב מוצלח, למי שהגיר אינו מפריע לו. מעניין אותי גם העניין של "בשביל פיאט". אתה מודע לעובדה שהמיטו למשל היא גם כן פונטו. במרכב, בגיר, במנוע. אז למה שם מותר לשלם יותר? למה לשלם יותר על פולו מאשר על פאביה? הכל עניין של מיתוג. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-02-11 ב 01:33. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
יפה אמרת, מיתוג!
כמו שלפולגסווגן יש את הנחותה ממנה, סקודה וסיאט, כך יש את הפרימיום- אודי, הרי מה ההבדל בין a4 לפאסאט? הרי ברור שהמיטו זה פונטו רק בשם אחר, אבל עדיין אלפא ממותגת מעל פיאט, לדעתי זה דבר לא חכם. סיאט הבינו את זה ותראה עכשיו כמה איביזות יש על הכביש. סוזוקי הבינו את זה ותראה את כמות האלטו והספלאש. הרי פיאט זה תמיד היה רכב למעמד הבינוני או הפועלים, אז למה עכשיו לנסות למתג אותו בתור משהו שהוא לא. אגב, ממספר נסיעות ארוכות שיצא לי לעשות על לאון dsg1.8t, רק מילים טובות יש לי להגיד על הגיר הזה, ולא היה חסר לי לרגע הקלאצ', אז זה כבר עניין אינדיבידואלי.
נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 09-02-11 ב 01:35. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
|
A6 ופאסאט, לא A4.
בכל מקרה, זו לא פיאט, זו אבארת. אני מבין שקשה לך לראות את זה, אבל למה לשלם 100 ומשהו על פיאט בשנת 2003 (שהפונטו הקודמת שלי הייתה חדשה). למה לשלם יותר על פיאט קופה בזמנה? זה פיאט, זה צריך להיות זול. זה משהו מיוחד, שאין לאחרים, משהו כיפי, עם גישה לדברים שבאמת מעניינים אותנו, ההתמקדות ברכב ספורטיבי. רכב שקונים אותו לא כי צריכים, אלא כי רוצים. הרי כולנו יכולנו לנסוע בפריוס, או בI10. אבל אנחנו לא. אנחנו נוסעים ברכב איטלקי ישן עם מנוע גדול ומיתוג אמינות ברצפה (למרות שתסכים איתי שלא כך הדבר). אבל שיש כביש נחמד ומאפשר, אנחנו צוחקים על כולם שנוסעים בקופסאות שלהם. ובוא נהיה כנים, זה באמת מה שחשוב בכל העסק הזה. וזה נכון לגבי כל רכב ספורטיבי, לא רק הפונטו. וכן, צ'מפיון ראו הזדמנות עם האיביזה וניצלו אותה טוב. אנשים קנו איביזה 1.6, שנראית קרבית, נוסעת לא רע בכלל, ותכלס נותנת תמורה יפה לכסף. זה בדיוק הכיוון שהיונדאי קופה פוגעת בו אגב. למה לשלם 170K על איביזה? שלם 100 על איביזה. אתה מבין לאן אני חותר? נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-02-11 ב 01:56. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחיר מיוחד מאוד לצלחות קדמיות לhgt | ליאור23 | פורום המועדון | 10 | 20-12-10 22:46 |
| פרוייקט מיוחד לעמית ולפונטו דור 1 | yair068 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 21-05-10 01:11 |
| קניית פיאט פונטו 2004 מחברת טרייד אין גדולה. | TheOne23 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 18-08-09 11:54 |
| כלי מיוחד בפרוק ראש מנוע טמפרה? | upetar | טמפרה - טכני | 35 | 24-03-09 12:01 |
| למכירה מכשיר מיוחד לפיתוח תמונות של CANON | תומי_UNO_TURBO | יד 2 | 0 | 21-09-08 20:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד