![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
תבדוק שלא "גישרו" לך את הצינורות שמוליכות לרדיאטור החימום, חבל לגלות שהחורף יגיע.
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
צטט:
למרבה השמחה, מצאתי פונטו שהיא עשר שנים על הכביש והכול בה עובד... ![]() גם החימום מתפקד למופת אבל בנסיעה בחמש בבוקר בכביש מהיר, כאשר המחוג בקושי על הרבע, גם החימום נמוך יחסית ובחורף זה עוד יפחת. בוקר טוב נערך לאחרונה על ידי davidka : 21-10-10 ב 08:42. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
יכול להיות שלא חסר טרמוסטט, אבל הוא כנראה לא נסגר עד הסוף או שהקפיץ שלא חלש והוא נפתח לפני הזמן.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
מאחל לך הצלחה במציאת הבעיה
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אני שואל כי אחותי גרה בעמוקה ויש לה בצפון מכונאי ערבי בעל ידי זהב ששמו עיסא. אולי שמעת עליו במקרה? הוא מאחד הכפרים שם, לא זוכר את שם הכפר. בכל מקרה, לפני מס' שנים *** הקטן נסע לבקר את אחותנו עם הרנו 5 שלו, אתרע מזלו והמנוע התחמם בעליות של הצפון ונדפק הראש. התלבטנו מה לעשות ובסוף אחותי אמרה שיש את עיסא ושהיא מתקנת רק אצלו. הרכב נגרר אליו אחר כבוד, הוא עשה ראש קומפלט, *** יצא בחצי נזק ממה שהיה יוצא אילו היה עושה את הראש במרכז והרנו נוסעת עד היום כמו שעון דוקסה. לדעתי עברו מאז הראש שש או שבע שנים.. מסתבר שיש בעלי מקצוע טובים גם אצלם מומלץ!וחזרה לענייננו: אם בחורף כשיתחיל להיות באמת קר אני אראה שהמנוע לא מצליח להגיע לטמפרטורת עבודה נורמלית גם בנסיעה עירונית, אין ספק שאפתח את הפלאנג' לבדוק אם יש תרמ'. הקטע הוא שכבר קניתי ובסוף לא פתחנו לבדוק כי הבחור אמר שבוודאות יש.. לא התווכחתי, בכל זאת מכונאי ותיק בפיאט. חבל שלא התעקשתי. הרי גם ככה כל הנוזל קירור הישן היה על הרצפה... שני ברגים ובאמת לא הייתי חי היום בסימן שאלה. טוף נו, נחכה לחורף ונראה. ערב מצוין שיהיה! נערך לאחרונה על ידי davidka : 21-10-10 ב 21:05. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אולי תסבירו לי למה כשאני כותב "אח שלי" במילה אחת, מופיעות כוכביות במקום...?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ELX 2002 ידנית - OBD קורא תקלה מספר P1135 | raanan_t | פונטו - טכני | 7 | 30-10-11 23:42 |
| יעוץ לגבי טיפול לאחר רכישה | Juvalz | פונטו - טכני | 3 | 07-03-10 12:16 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
| מספר בעיות לאחר ביקור במוסך- פונטו HGT | *ניר* | פונטו - טכני | 8 | 01-07-09 20:42 |
| פוליס ווקס - מספר שאלות לאחר חיפוש | פורום הגראז' | 9 | 04-06-07 17:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד