![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
#111 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
בכל אופן תודה לצביקה על הטיול המהנה. אומנם קצת מעייף אבל באמת לא נורא. הנסיעה בדרכי עפר לא שיבשה כלום ולא קרה כלום, צריך לדעת איך לנסוע ולא אמור לקרות כלום לרכב. הסכנות הם אבן שעפה על הקרטר או פנצ'ר ועברנו את זה בשלום. לגבי בולמ"ז- הנסיעה בכבישים של מע"צ לא יותר טובה... שמחתי לראות את מי שהגיע ולהכיר מס' חבר'ה חדשים. לגבי החבר'ה ב- HGT הכחולה, באמת חיכינו להם בהמשך והם לא הגיעו. בכל אופן צביקה פרסם לפני מס' ימים את מס' הטלפון שלו במיוחד למקרים כאלו, ובאמת היו כמה שהתקשרו לאחר שאיבדו את הדרך. אני נהנתי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
העייפות והחום חיסלו אותי מהר מאוד.
מתנצל שלא ניגשתי להגיד שלום... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
מנהל
|
אוי ..למישהו יש מסמר בצמיג (האם זה ההוא שאורות הברקס שלו דלוקים?
![]() חבל שלא נישארת לצלם אחרי הטיול למעיין. הרכבים נראו יותר כמו גיפים לאחר טיול מפרך ![]()
![]() |
#114 |
Senior Member
|
אחלה תמונות אוראל.
אני שמח שכולם נהנו. תכננתי להגיע עם אורן אך לבסוף הוא להא הגיע, חבל, ניראה שהיה מעולה.
![]() |
#115 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
ומסיימים...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אחלה תמונות. בן הרכב נראה סוף !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
קודם כל תודה לצביקה שאירגן את הטיול הנהדר הזה! אני ממש נהנתי, למרות שבקושי הצלחתי לשמור על הקצב, ומקווה שגם שאר יצאו עם טעם טוב בפה (גם בגלל הבשר המעולה שמנגלנו בנחל).
שנית רציתי להתנצל בפני כולם על האיחור הלא כל כך אופנתי. מקווה שלא הרסתי לאף אחד את המצב רוח בגלל זה. פעם הבאה לא מאחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
שבוע טוב לכולם
1. צביקה תודה על ההזמנה לטיול. 2. אני שמח מאוד שנהניתם. 3. לא היתה לי האפשרות להשתתף בטיול מאחר והיום ערכנו אירוע טיול לקוראי מגזין ITURBO קישור: http://www.iturbo.co.il/Articles.asp...=140&ArtId=267 בברכה
![]() |
#119 |
Senior Member
|
שמחתי להגיע למפגש סוף סוף, ואני אישית ממש נהנתי (חוץ מהקטעים שבהם המנוע התחמם עם המזגן ונאלצתי לחבות אותו - חם(!!), אבל אנחנו בטיול פיאט לא?
![]() שמחתי לפגוש את האנשים הטובים מאחורי השמות, ובנוסף - היה טעים, עם כמות נקניקיות בלתי נגמרת - ותודה אישית בתור "חולה" חזה עוף למי שהכין אותו במרינדה, היה פשוט תענוג! צלמתי גם מספר תמונות תוך כדי נסיעה ואף קליפ וידאו קצר של חלק מהשיירה, ברשותו של vRS אשמח לקחת חלק מהתמונות שלו גם ולערוך מזה קליפ נחמד, ואם יש עוד חברים שצילמו אזי הם מוזמנים לצרף את התמונות. תודה לכל המשתתפים והמארגנים! ותודה לבן שבזכותו עכשיו גם לי יש סמל פיאט בחזית ![]()
![]() |
#120 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
חברים,
היה נחמד על אף התקלה בעין פיק. כבישים מהנים לנהיגה, נוף יפה ומנגל, מה צריך יותר?! להבא, טיול הכנה חובה! טרם יציאה לשטח. הנה התמונות שצילמתי כמעט ללא עריכה (עצלן ועייף). http://s302.photobucket.com/albums/n...view=slideshow מישהו רוצה נקניקיה? ![]() ![]() ![]() ניר, אתה חייב לנו את המתכון של המרינדה, היה מעולה. ![]()
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 15-08-09 ב 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון פיאט, 20.3.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 118 | 21-03-09 21:32 |
המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 18:00 |
טיול מועדון פיאט 10.11.2007 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 110 | 11-11-07 19:05 |
סרטונים (3) - טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-10-07 03:36 |
טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד