![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#25 |
|
מנהל
|
שלום לכולם
רציתי להודות באופן אישי לכל אחת ואחד שהגיעו היום. כמו כן רציתי להתנצל מכל הלב בפני החברה הנחמדים ב HGT בצבע תכלת שנכנסו לתדלק וחיכינו להם בהמשך וכנראה הם לא מצאו אותנו. סליחה בכל אופן. חיכינו לכם בהמשך הדרך ולא הגעתם. בכל אופן סיכום: הגיעה כמות מאד יפה של אנשים ומכוניות. הכרתי חברים חדשים ונחמדים . המסלול שתיכננתי אמנם לא יצא לפועל עקב כך שלא ידעתי שהגישה לעין פיק משובשת ולא ניתן להכנס אך בסופו של דבר בעקבות המלצת האחים רענן את שחר (בע"מ ) נסענו לאחד המעיינות באזור בית שאן. הדרך (המשובשת הארוכה והמעייפת ) למעיין אמנם קצת שיבשה את מערכת ההיגוי שלי אך היה שווה. מעיין מקסים מאד נעים וחביב ופעם הבאה אבוא עם בגד ים .מתנצל בפני כל המשתתפים שלא יצא לפועל מסלול ההליכה שתיכנתי. מצטער עם איכזבתי מישהו. בפעם הבאה אני יערוך סיור מקדים כדי למנוע מקרים שכאלה. ושוב באופן אישי תודה רבה לכל אלה שטרחו והגיעו. (אגב לא יודע מה איתכם אבל אני בדרך חזרה נכנסתי לתחנת שטיפה שהייתה פתוחה וכבר אין זכר לדרכים המאובקות שנסענו בהם )שבוע טוב.
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 20.3.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 118 | 21-03-09 21:32 |
| המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 18:00 |
| טיול מועדון פיאט 10.11.2007 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 110 | 11-11-07 19:05 |
| סרטונים (3) - טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-10-07 03:36 |
| טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד