![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#91 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
חברים המעוניינים לעזור בארגון המקום וארגון הרכבים מתבקשים להגיע בשעה 14:40.
חניית הרכבים תיעשה עפ"י דגמים, אנא השמעו להוראות ה"סדרנים". לו"ז לאירוע: 15:00 - חניית רכבים במגרש לפי דגמים. 15:30 - התכנסות לשיחה עם הנוכחים. 15:40 - השקת פיאט קופה 20VT. -במקום יוגש כיבוד קל. -ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח, בתמורה יקבל כל חבר: * חולצה הנושאת את לוגו המועדון. * כובע הנושא את לוגו המועדון. * מדבקה לרכב. להתראות, הנהלת המועדון. מלבד מועדון אלפא שמבצע השקה ל -GTV, הוזמן גם מועדון PSI (פיליפ אתה מככב ).צטט:
|
|
|
|
#92 | |
|
מנהל
|
לגבי החניון..
מניסיון קודם, לא צריך ולא רצוי לבנות על כך שיהיה יותר מדי חניה בחניון החניון הינו ציבורי וגם פעם שעברה לא היה מספיק חניה לכולם , מכיוון שיחסית הוא היה די מלא, הוא חניון המרכזי באזור. אני בכל אופן אגיע לסייע. לגבי המדבקה של המועדון , כמה שהתרשמתי מכל המיפגשים האחרונים, אני היחיד שמדביק את מדבקת המועדון , חוץ מהרכב שלי עוד לא הבחנתי ברכב אחר שמדביק את מדבקת המועדון על הרכב עו על השמשה. צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Senior Member
|
גיל, יש גם פה:
http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=9777 אני מקווה שיהיה כיף, אני ככל הנראה יגיע באיחור קל 15.15 אני מעריך עקב עבודה.
|
|
|
#94 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מה זאת אומרת "בלבד"?
גשם מקומי יכול להיות חזק מאוד ומלווה בברד. ספציפית מחר, מדובר יהיה בגשם קל עד בינוני, והוא אכן צפוי להיפסק בשעות הצהריים. אצלך בכל רגע יחל לטפטף לתוך הלילה, לפי איך שזה נראה כעת אלו יהיו רק טפטופים. צטט:
אגב, גילי, הריטימו שלך ראוייה לסמלון משלה במקום סמלון האונו הותיק...
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
מקווה מאוד להגיע, מסטול מאתמול מהיומולדת, הבוקר נוסע לספא שהחברה הזמינה באשדוד ובערב חוגג שנה עם החברה
איזה סופשבוע מפנק. רק צריך להוסיף ביקור במפגש מועדון פיאט כדובדבן שבקצפת![]() אשתדל מאוד להגיע ערן
|
|
|
#96 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() גיא רופ, איזה תחזית הבאת לנו.. גשם בב"ש במהלך הלילה לא ירד, עכשיו האוטו יורד לחנייה תת קרקעית עד הצהריים, אני מקווה שלא ירד גשם.
|
|
|
|
#97 |
|
כתבנו בצפון
|
פיליפ, אצלך היו אמורים לרדת טפטופים בלבד, אם לא היה עוד יותר טוב כי זה סתם היה מלכלך את הרכב.
אצלנו בצפון מעונן לחלוטין, אין שמש וקר, אבל לפי מכם העננים אפשר לראות שנמצאים מולנו בים ענני גשם שעוד מעט ייכנסו ויורידו גשמים מצפון הארץ ועד צפון הנגב. אני לא יודע מהם כיוון הרוחות שזה יכול להשפיע על כיוון העננים, בכל מקרה מדובר על גשמים קלים עד 8 מ"מ לשעה. שים לב: נערך לאחרונה על ידי stio : 20-03-09 ב 10:03. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
חזק אתה.
עשית לי קרע בסרעפת מרוב צחוק. מאיפה אתה מביא את זה? חוצמזה, השמועות מדברות על ממטרים פזורים, לא על גשם מקומי
|
|
|
#99 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
צטט:
.מאותה סיבה שקשה למכור את האונו (רגשית), הסמלון טרם הוחלף לריטמו. ..אני יכין באנר של שתיהן .
|
|
|
|
#100 |
|
כתבנו בצפון
|
קשה מאוד למכור רכב כמו האונו, תאמין לי, אבל לא בלתי אפשרי.
הכסף שקיבלתי על האונו (ועוד מעל המחירון) לא כיסה אפילו את עלות הביטוח בפאביה, אבל עשיתי חישוב והגעתי למסקנה שעדיף למכור את הרכב ושמישהו אחר יהנה ממנו מאשר שיירקב בחניה, חלקי גומי ייתייבשו, יש סיכוי לגניבת הרכב ועלות ביטוח וטסט לשווא. זה מכם של השירות המטארולוגי. שים לב למכם משעה 10:00, כל הגושים עפים לצפון, אלוהים אוהב אתכם! חבל, דווקא כיסיתי את הרכב, עוד הפעם הכיסוי יירטב? ולחשוב שביום שני צפוי מזג אוויר סוער!
נערך לאחרונה על ידי stio : 20-03-09 ב 11:26. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 18:00 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
| מפגש מועדון פיאט - 25.11.05 | מועדון פיאט ישראל | 27 | 25-11-05 19:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד