![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#61 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כן - הרבה אורחים יגיעו
|
|
|
#62 |
|
מנהל
|
לא רוצה להתחייב אבל ככל הנראה גם כמה סלבס יסתובבו בין הרכבים, ושדרן רדיו מסוים שככל הנראה עוד לא בטוח יבוא להתרשם גם.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מה? על מה מדובר? למה אתם מדברים בקודים?
|
|
|
|
|
|
#64 | |||
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
אני בא למפגש עם אלה, דוקרן, שפיץ פלאייר וראצ'ט. ככה, שיהייה על כל מקרה אתה, בניגוד אלי, מוזמן להביא מכנסונים ופריט לבוש נוסף לבחירתך בצבע וורוד פוקסייה. הנייר טואלט עלי ![]() צטט:
נמאס כבר מ"סלבס" בשקל. הצטרפו לקמפיין החדש שלי: "יוחזר דודו זר לאלתר" (יש לזה גם לחן) צטט:
אני מאמין שהיא תהייה שם כדי לספר
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 16-03-09 ב 03:04. |
|||
|
|
|
|
|
#65 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
כן, הזמנתי את ערוץ 20 ואני רואה את זה גם עכשיו, אבל אין כרגע מה לראות, הם ישנים. גם הקלטתי את התכנית אתמול בוידיאו כי לא הייתי בבית, יותר מאוחר אראה... ואף אחד לא מקבל סטירות, לא להבהיל אף אחד. (רענן?) |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Senior Member
|
מאמין שאגיע..
![]() נתראה שם. |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
משורר הפורום
|
צטט:
שרשור בנושא "האח הגדול-סלבס" ניתן למצוא ב אוף טופיק->אוף אוף טופיק->חסרי חיים->חסרי בינה->חסרי עמוד שדרה->חסרי חוליות->אמבות->צופי האח הגדול VIP. שם ניתן לראות קטעים שטרם שודרו כמו: שימי תבורי מחטט באף והעין זזה, שרהל'ה שרון מנגנת משירי אבי ביטר וג'וליאן שגרן רוקד דַבְּקוֹת. כמו כן יש לשמור על כללי התנהגות נאותים במפגש: אין להזכיר את נושא האח הגדול, הקטן, התאום או החורג. אין לדבר על סלבס למעט דודו זר ועפרה ווינגרטן. (ניתן בתיאום מראש להזמין דיון ענייני על ציפי שביט, בתוספת תשלום) למעט האלימים שבמנהלי הפורום (שזה יוצא בערך... רענן) חל איסור להתקוטט בשטח המפגש. כ-200 מ' צפונית לאתר המפגש תתקיים תגרה המונית בהשתתפות: רענן הילה אנוכי מי שיבוא למפגש וידבר על פנינה טורנה ושות'. (נשבע לכם שחיפשתי בגוגל ע"מ למצוא עוד משתתפים באח הגדול. מי זאת לעזאזל פנינה טורנה?) אם אתה (גיא) תבוא, אז גם אתה. נא להצטייד בשתייה קרה, המון מצב רוח ותיק חבישה. בנוסף, כהמשך למסורת שהתחלתי, תתקיים תחרות "הפונטו הSX הירוקה ה2001 הידנית היפה ביותר במועדון. אני מאמין שיש לי סיכוי טוב לנצח. ![]() רענן, אתה מביא בורקסים? אני מוכן להביא קפה בטחינה עצמית ונרגילה.
|
|
|
|
#68 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תגרה המונית
האם התגרה ההמונית (3 משתתפים) תהיה במשטח בוץ?.....
בברכה - רפי לין
|
|
|
#69 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אי"ה מגיע.
|
|
|
#70 |
|
משורר הפורום
|
תלוי במזג האוויר
![]() בכל מקרה, אני מנבא שההודעה הבאה שלך בנושא תהייה:
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| המפגש נדחה - מפגש מועדון פיאט, 20.2.2009, הרצליה. | gilgil | פעילויות המועדון | 56 | 23-02-09 18:00 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
| מפגש מועדון פיאט - 25.11.05 | מועדון פיאט ישראל | 27 | 25-11-05 19:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד