![]() |
|
![]() |
פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: Autobianchi A112 Junior
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פנדה
|
חוויתי אותו סיפור סיפור דומה, הנורה השמאלית הקדמית לא עובדת.
ביקור במוסך כחול לבן בפ"ת העלה את אותם ממצאים כמו שנראים כאן בתמונות - מחבר שרוף. האבחנה הייתה מחשב מרכב תקול ושתי אפשרויות: החלפת מחשב מרכב ב- 5000 ש"ח והמתנה לקידודו תוך 14 ימי עבודה או תיקון לאחר יומיים עבודה ב- 2500 ש"ח. אמרתי לא תודה, וביקרתי בפורום, ושמחתי למצוא את האשכול הזה בעמוד הראשון. ראשית פניתי למוסך שמשון, אבל מאחר ונתבקשתי להביא את הרכב מוקדם בבוקר ולהתכונן ללפחות יום עבודה, לקחתי אותו בסוף למוסך המרכזי כי הוא יותר נגיש עבורי. הבאתי את הרכב אחר הצהריים בסוף יום לימודים ולמחרת הרכב כבר תוקן - בוצע תיקון מחשב המרכב במוסך חוץ (הבנתי שמדובר בהוספת ממסר עוקף או משהו כזה), 840 ש"ח. נו שוין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אז מה אתם ממליצים לעשות?
שלום,
נראה לי שיש לי את אותה הבעיה עם הפנדה שלי, בשנה שעברה הלכתי לחשמלאי שעשה לי מעקף של הפנסים הקדמיים (שניהם הפסיקו לעבוד יחד) אחרי חודש התקלה חזרה, הלכתי לחשמלאי אחר שלא הצליח לעלות על הבעיה ולבסוף הלכתי למוסך מורשה של פיאט שביטל את המעקף של החשמלאי הראשון וטען כי תיקן את הבעיה במחשב הראשי (הקופסא שנמצאת מתחת להגה) עכשיו אחרי שנה שוב פעם הפסיקו לעבוד האורות, חזרתי שוב פעם לחשמלאי הראשון שעשה לי את המעקף אשר מאוד כעס עליי שהמוסך המורשה ביטל את המעקף הזה ואמר שמה שהמוסך המורשה עשה זה לטפל בבעיה אחרת.... לא עברו 3 ימים וכבר הפנסים חדלו לעבוד שוב אתמול בערב. היום בבוקר התכוונתי ללכת שוב לחשמלאי מכיוון שיש לי עוד אחראיות על התיקון שלו, אבל היום בבוקר הפלא ופלא הפנסים חזרו לעבוד! היום בערב הם שוב הפסיקו לעבוד! אני ממש לא יודעת מה לעשות עוד, בייחוד אחרי שהתקלה שלי נשמעת מאוד דומה לתקלות שפירסמו פה. האם ללכת למוסך מורשה אחר? אני גרה בצפון אין לי כוונה לנסוע לטפל ברכב במוסך ביהוד או פתח תקווה. אשמח לקבל הצעות בנושא. המון תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פנדה
|
הפתרון שמצאתי
יעל, לאור מה שהיה אצלי והבעיות האחרות שעלו כאן, מסתמן שהבעיה העיקרית זה ה"מחשב" שמתחת להגה מצד שמאל (ראי תמונות שפרסמתי בהתכתבויות הקודמות). אצלי הבעיה היתה במגעים של 2 חוטים על המחבר הראשי (שוב ראי תמונות), והיא נפתרה על ידי לחיצת החוטים אל המחבר בצורה אחרת, שעשיתי בעצמי. עד עכשיו זה עובד. טפו טפו טפו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הצופר הפסיק לעבוד באונו | timor91 | אונו - טכני | 5 | 22-08-11 18:18 |
חלון קדמי הפסיק לעבוד | yaniv hgt | פונטו - טכני | 3 | 20-10-09 15:00 |
מתג חלון הפסיק לעבוד לי בHGT | agent5 | פונטו - טכני | 14 | 10-10-09 18:05 |