![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טיפול
נראה לי שאתה חושד סתם.
לפי מס' רישוי מוסך מורשה היבואן יכול לראות בדיוק באיזה מכונית מדובר, איזה מנוע ותיבת הילוכים ומה החלקים המדויקים שצריך לספק לה. אין רע בזה אם גם יציצו בהיסטוריית הרכב וכל יוכלו להתריע בפניך אם החמיצו טיפול כלשהוא, שלפעמים עלול להיות חשוב כהחלפת רצועת תיזמון (טיימינג). בצורה כזאת המוסך יכול לדייק מאוד בהצעת המחיר שלו ולא כפי שכבר נתקלנו בתירןצים למחיר שונה כגון "לא ידענו שזה מנוע 16 שסתומים וחשבנו שזה מנוע 8 שסתומים". דרך אגב, לפעמים באותו דגם רכב ומנוע יש חלפים שונים מיצרני משנה שונים, אם כי לרוב יש תאימות בין יצרני המשנה השונים (נתקלתי בשוני וחוסר תאימות בחלפים במע' המזגן/אורור/חימום בפונטו דור 1 "מגנטי מרלי" ו "ולאו"). בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice
|
יכול מאוד להיות שאני חושד סתם. אבל אני חשדן מטבעי במיוחד בעולם הרכב
שבו יש נטייה לאנשי מקצוע טיפה פחות ישרים. את כל המידע הזה אני יכול לתת להם גם בלי מספר רכב. פשוט אני מעדיף שקיפות. אבל רק בגללך רפי אני אתן להם הזדמנות נוספת ואתן מספר רכב רק בשביל לראות מה תהיה התוצאה. ואולי נרוויח טיפול בחצי מחיר מה רע. אחזור לעדכן. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
טוב אז ככה.
טיפול 100k שלפיהם כולל פילטר אויר פילטר שמן שמן ופלאגים עולה תחזיקו חזק 960 שקל!. במוסך מרכזי אחר קיבלתי הצעה של חצי מחיר בערך. מה שמוזר זה שהוא ביקש מספר רכב לראות מספר שילדה. אפילו היסטוריית טיפולים קודמת הוא לא ראה, מה שהיה מראה לו שפלאגים עשיתי ב 80k. שלפי מה שידוע לי אלו גם הגדרות יצרן. ולא ב 100. כנראה שחוש הריח שלי מפותח עדיין. ורפי שלא תבין אותי לא נכון אני באמת מודה לך על רצון לעזור. ברור שאינך מודע לכך. אחרת לא היית ממליץ. מסקנה יש לבדוק גם בין מוסכים מורשי יבואן. המחירים ממש שונים. תודה ויום טוב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
טוב אז ככה.
טיפול 100k שלפיהם כולל פילטר אויר פילטר שמן שמן ופלאגים עולה תחזיקו חזק 960 שקל!. במוסך מרכזי אחר קיבלתי הצעה של חצי מחיר בערך. מה שמוזר זה שהוא ביקש מספר רכב לראות מספר שילדה. אפילו היסטוריית טיפולים קודמת הוא לא ראה, מה שהיה מראה לו שפלאגים עשיתי ב 80k. שלפי מה שידוע לי אלו גם הגדרות יצרן. ולא ב 100. כנראה שחוש הריח שלי מפותח עדיין. ורפי שלא תבין אותי לא נכון אני באמת מודה לך על רצון לעזור. ברור שאינך מודע לכך. אחרת לא היית ממליץ. מסקנה יש לבדוק גם בין מוסכים מורשי יבואן. המחירים ממש שונים. תודה ויום טוב |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
השוואת מחירים
תמיד כדאי להשוות מחירים גם במוסכים מורשים של יבואני הרכב כי מחיר שעת העבודה שונה ביניהם ויש כאלו שלא מחייבים בתשלום על כל פעולה ו/או משתמשים גם בחלקי חילוף תחליפיים זולים יותר (שעדיין יכולים להיות טובים ואיכותיים).
בשורה התחתונה, האם חצי המחיר עדיין זול יותר מהמחיר הרגיל שבמוסך האחר?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
המחיר שנאמר לי הוא המחיר לתשלום.
לא נאמר לי כלום לגבי חצי מחיר ואני מקווה שזה לפני ההנחה.. כי אם זה אחרי חבל על מי שנכנס למוסך הזה. לא שאלתי כי זה היה בכלל לא רלוונטי. גם אחרי הנחה זה יותר יקר או קרוב מאוד למחיר שהוצע לי לכן זה לא רלוונטי. בנוסף ליחס שלהם, אני אשאר עם המוסך המוכר והמומלץ. לא סתם הוא מומלץ פה. חבל לי שיש מוסכים כאלו שמה שמעניים אותם זה הכסף. כמה עולה פילטר שמן/אויר? כמה עולה שעת עבודה 700 שקל? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
כמה יעלה בערך טיפול 15 אלף ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
כנראה שהרבה יותר מידי.
תתקשר ותשאל. ואל תשכח מספר רכב |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עכשיו אני בטוח ש-avhyh לא חושד סתם .
גם אני חשדתי. לכן כתבתי "אני רק מקווה שההיסטוריה לא חוזרת על עצמה." שירים אינם משקרים, "רבותי, ההיסטוריה חוזרת" (שירה של יפה ירקוני). avhyh, כל הכבוד על ההשקעה. דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
תודה על הפרגון.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דיסקיות למזדה 3 | yair068 | פונטו - טכני | 2 | 29-01-11 13:57 |
| טיפולים לפיאט גרנדה 2008 | obender | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 27-08-10 06:13 |
| טיפולים לפיאט פונטו | maximmm | פונטו - טכני | 4 | 14-01-10 18:33 |
| מחיר טיפולים פונטו HGT (כ"ע) | B_M | פונטו - טכני | 22 | 04-06-09 20:30 |
| מושבי ספורט-מיתכווננים בחצי המחיר. | מכירה | 0 | 06-07-07 14:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד