![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מדוע המחשב מאיץ כמו שנותנים גז ברכב ?.
כאשר אני נכנס לכול אתר באינטרנט, אני שומע מהקונן רעש.
הרעש נשמע כאילו מנוע חשמלי מאיץ או מתאמץ. מה הסיבה ?. האם המחשב עומד בפני קריסה ?. תודה למגיבים. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: x
|
בדרך כלל כשיש אצלי רעש אני מוציא את המחשב למרפסת.. לוקח פן חזק .. ומנקה את פנים המחשב עם הפן.. עובר על כל חלק.. האבק לפעמים יוצר עומס על המאווררים..
והיעילות שלהם יורדת.. אם זה לא עוזר.. אז לדעתי הכונן הקשיח שלך כבר התעייף.. איך תמיד אתה אומר? נסה.. וחזור עם ממצאים :P |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
ראשית תודה רבה.
אני לא צריך פן חזק יש לי קומפרסור. אנסה ואחזור עם הממצאים. אגב, מאז שזה התחיל אתמול, עשיתי גיבוי על דיסק קשיח לכל מקרה. דבר שזילזלתי בו במשך הזמן. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
דיסק קשיח, כמו כל חלק מכאני צובר בלאי עם הזמן
![]() תחליף לו מיסבים :P
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
כשנכנסים לאינטרנט הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד בצורה יותר אינטנסיבית כי המחשב מוריד CACHE ו- COOKIES של האתר לדיסק הקשיח.
עד כאן זה נורמלי ותקין. השאלה היא לגבי הרעש. לפי התיאור שלך זה נשמע כמו רעש של מאוורר תפוס שקשה לו להסתובב. אני מציע לך לפתוח את גוף המחשב: לנתק בכל פעם מאוורר אחר מהספק (לא תחת מתח כמובן) ולזמן קצר להפעיל את המחשב ולעשות את אותן פעולות שגרמו לרעש מקודם. אם זיהית שזה אחד המאווררים פשוט לקנות חדש ולהחליף אותו (עלות אפסית). רעש של כונן קשיח לא תקין הוא רעש של תקתוקים מהירים בזמן שהמחט שלו מנסה לקרוא שוב ושוב את הסקטור הדפוק. וזה לא נשמע כמו הרעש שתיארת. נ.ב. אני ממש לא מציע לך להשתמש בקומפרסור על מנת לנקות אבק מהמחשב. אתה עלול לגרום נזק ללוח האם. יש מברשת אנטי סטטית למחשבים שאיתה ורק איתה מנקים אבק מפנים המחשב. נערך לאחרונה על ידי shyosi : 14-09-11 ב 18:30. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
שנים אני מנקה את המחשב עם הקומפרסור. מעולם לא נגרם נזק.
ביציאה מהקומפסור יש ברז כיוון לחץ עם שעון נוסף. אפשר לכוון ל-5 PSI ואז לא יגרם נזק. אני אבדוק את מה שכתבו lior169 ו-shyosi. אבל יש דבר נוסף שאני חושד בו. לפני כמה ימים הלך לי הספק. הרכבתי ספק משומש שהיה ברשותי ממחשב אחר. לא בדקתי כמה watt הוא מספק. המחשב עבד רגיל מלבד הרעש שקודם לא היה, ונדמה לי שהמחשב נהיה איטי למרות הניקוי והאיחוי שעשיתי, וגם מחקתי Prefetch. האם יש מצב שהספק לא מתאים ?. דוד.
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
דבר שני אם הספק הישן עדיין ברשותך אתה יכול לבדוק את ההספק שלו לעומת החדש ולראות אם שם הבעיה ( לרוב קיימת מדבקה עם הנתונים ) לגבי ה Prefetch , לא כדאי למחוק את הקבצים האלו אם רוצים להאיץ מחשב איטי מפני שאלו בעצם קיצורי דרך שגורמים למחשב לעבוד מהר יותר וכשמוחקים אותם הווינדווס פשוט צריך ליצור אותם שוב לכן הוא "עובד קשה יותר " לאחר הריסטרט ועד שהוא יוצר אותם שוב . מה שכן כדאי למחוק , בהנחה שרצית להאיץ את המחשב הוא קבצי TEMP . נערך לאחרונה על ידי bil : 14-09-11 ב 21:39. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
פתחתי כרגע את המחשב ניקתי מהקומפרסור את המאוורים גם של הספק. שני הספקים זהים.התופעה נעלמה.
לגבי ה Prefetch קראתי באינטרנט שהמומחה "הקפטן" כתב לא למחוק אותם. קראתי גם במקום אחר שכן למחוק. לגבי ה TEMP ו "TEMP" שתי התיקיות בזמן האחרון ריקות. לפני מס' חודשים הם היו מתמלאות והייתי מוחק אותם. האם המצב הזה תקין ?. תודה לכל המגיבים. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 14-09-11 ב 22:40. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מה חשבתה שאני צוחק אז קבל
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=550172 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
מדהים במה אנשים מתעסקים.
לדעתי רק אדם משועמם יתקין קירור מים למחשב ביתי. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טל' אלחוטי בזק מקבל שיחות , אבל אין קו מדוע ?. | davidmzr | אוף טופיק | 22 | 03-09-11 15:09 |
| סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב | yair068 | פיאט כללי | 25 | 22-12-10 22:45 |
| שוב המחשב עושה בעיות | dodihob | אוף טופיק | 8 | 03-10-10 00:58 |
| ספייס,המחשב לא מתאפס | ברא | פונטו - טכני | 18 | 08-02-10 21:37 |
| המחשב השתגע :( | dodihob | אוף טופיק | 3 | 23-12-09 21:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד