צטט:
במקור פורסם על ידי איתי398
אודי תבין כמה דברים:
-הפורום פה ברובו הוא עזרה לאנשים שנתקלים בתקלות בפיאט או שמנסים למכור דברים.
סליחה עם אני פוגע פה באנשים אבל רוב האנשים שגולשים פה באתר זה לא מתוך אהבה למותג, זה בגלל שהם מחפשים פתרונות לבעיות ולתקלות שיש להם ברכבים.
רוב האנשים שבאים למפגשים זה אנשים עם פיאט ספורטיבית( כמובן שיש לפעמים אנשים נוספים עם פיאטים רגילים).
לצערנו הרבה אנשים מהפורום מכרו את המכוניות ככה שאין פה גרעין שנשמר ושומר על המפגשים הקבועים.
אין מה לעשות,תראה כמה הודעות עולות בפורום במשך השבוע ותבין שהרוב פה לא חובב פיאט אז ככה אני לא רואה סיבה שיבואו בכלל למפגשים.
נקווה שלאט לאט יהיה יותר טוב.
|
תרשה לי להעמיד אותך על טעות קטנה ידידי.
בתחילה המיפגשים הראשונים הגדולים (והיו מיפגשים שהגיעו כמויות מאד מכובדות בתחילת דרכו של המועדון) הגיעו בעיקר רכבים פשוטים, רגילים, ורכבי אספנות בכמות מכובדת.
לאט לאט (ואני ממש לא אומר את זה על דעת עצמי אלא גם ממה שאנשים מדברים "מאחורי הקלעים") המיפגשים התחילו להפוך למיפגשי קופה, HGT וכיו"ב . לאנשים נמאס מהמצב , לאט לאט אנשים התחילו להדיר את הרגליים מהמפגשים עקב המצב הנ"ל, ועם הזמן המצב שנוצר הוא המועדון או יותר נכון מיפגשי המועדון הפכו להיות מיפגשי ספורטיביות, (HGT, קופה וכ"ו).
היה צריך לעשות דף קשר מסודר (ואני לא מדבר על מה שיש כרגע שזה מעין "דף קשר לפי סוגי רכבים ספורטיבים בעיקר" אם כי יש יוצאים מן הכלל) של כל ואני חוזר ואומר כל מי שנרשם למועדון אי פעם, לדאוג להיות בקשר עם כולם כמו שנהוג בכל מועדון , לדאוג לפירסום מאסיבי, לדאוג שהמיפגשיפ והטיולים לא יהיו בעיקר לרכבים ספורטיבים.
כל פעם מבטלים את דבריי אומרים שאני מגזים וכ"ו. אבל אני ראיתי את הנולד. זאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה.
למעט אני ועוד אולי בהגזמה 6-8 חברים בעלי רכבים פשוטים ועממים כל הרכבים האחרים שמגיעים למפגשים הם כולם ספורטיביות.
צריך להיות שינוי , צריך לשנות גישה, צריך לעשות סדר, צריך לפנות אישית לכל מי שנרשם לאתר (ולא רק למועדון) להתחיל לקחת טלפונים, להתחיל לפרסם את המועדון באולם התצוגה של סמל"ת . יש כל כך הרבה מה לעשות כדי לשנות.
צביקה