![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הטלפון הוא פשוט. מחברת HYUNDAI הקו בזק.
BIL מה כוונתך, "אין מתג , יש אפשרות חסימה לשיחות יוצאות ..." כיצד מבטלים את החסימה אם אכן קיימת ?. זה קרה כאשר נקשתי על המקשים, כדי לחפש את החיוג החוזר. תודה דוד.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
יש אפשרות באחד התפריטים להגדיר מצב פרטיות או משהו כזה שבו השיחות עוברות לבסיס או שאולי הנמכת את הווליום עד הסוף או כל מיני דברים ... צריך את הדגם ואז אפשר לדעת איזה אפשרויות יש בו , ואז לדעת מה התפקשש |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
כן יש תמונה.
תודה דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לחברת בזק יש קו איכותי מאוד, אני לא מאמין שהבעיה בקו. בואו נלך מהקל לכבד:
לפי מה שהבנתי כשאתה מקבל שיחות הטלפון תקין, כלומר כבר מעכשיו שללנו בעיה אפשרית ברמקול ובמיקרופון של המכשיר. מעבר לכך אני מניח שאם אתה מחבר מכשיר טלפון נוסף אז יש קו (מתאים לנושא הפקס), כלומר בודדנו את הבעיה לטלפון עצמו. השאלה שלי היא כזאת: האם סמל המפתח היה שם גם לפי התקלה? בעיה אפשרית היא בעיה במגעים של הכפתור שמפעיל את הטלפון - יש מכשירים שבעת קבלת שיחה והרמת היחידה הניידת מהבסיס נדלקים לבד, ואז לא שמים לב לבעיה. במידה ויש בעיה במגעים יוצא כאילו לא הפעלת את הטלפון - נסה ללחוץ יותר חזק על הכפתור הרלוונטי. במידה ואתה לוחץ כבר עכשיו על הכפתור ונדלקת תאורת מסך אז שכח מזה, הבעיה לא שם. בכל אופן גם אם מדובר במשחק עם ההגדרות ונעילת הטלפון לשיחות חוץ, ניתן לאפס הגדרות ע"י הוצאת המכשיר מהחשמל באופן מוחלט וניתוק הסוללה מהמכשיר לכמה דקות וחיבור מחדש. נסה ועדכן - זה כמו לבצע "ריסט" ובכך אתה מחזיר את הטלפון להגדרות יצרן. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לא ידוע לי אם סמל המפתח היה שם גם לפי התקלה. משום שאף פעם לא שמתי לב לכך.
את רוב השיחות שלי אני מבצע מהנייד. כבר בהתחלה עשיתי "ריסט" ולא עזר. כאשר אני לוחץ על כפתור פתיחת הקו, נשמעים שני ציפצופים. בלחיצה נוספת נשמע ציפצוף אחד. נראה שהציפצוף האחד סוגר את הקו. תמיד יכולתי קודם ללחוץ מס' טלפון רצוי, המס' היה מופיע על המסך ורק אחר כך לפתוח את הקו והוא היה מצלצל וגם ההיפך. כרגע אין גם את זה. כשאני לוחץ על המספרים בלי לפתוח את הקו, המספרים לא מופיעים במסך. במקום זה נשמעים שוב שני הציפצופים. ביחס לתאורת המסך, כרגע אין. ואני לא יודע אם היה קודם. תודה לך stio. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יש לטלפון האלחוטי הזה עוד שלוחה? אם כן נתק אותה לגמרי מהחשמל ונסה להפעיל את הטלפון שוב.
תופעת הציפצופים שאתה מתאר מתרחשת במדוייק גם אצלי (טלפון אלחוטי של פנסוניק) ברגע שאחותי מדברת עם השלוחה השניה אצלה בחדר - מהסלון אני לא יכול לעשות כלום ונשמעים צפצופים - אין קו ולא ניתן להאזין לשיחה. במידה ואין שלוחה נוספת יכול להיות שאחד השכנים שלך התחדש באותו המכשיר (או מכשיר אחר שעובד על אותו תדר), ואז הטלפון שלך קולט את הטלפון של השכן (קרה לי פעם בטלפון אלחוטי ישן של סוני, באותו המקרה יכולתי להאזין לשכן עד ששיניתי את הקוד). אם יש לך חוברת ניתן לשנות את הקוד - הקוד (או "תדר תקשורת") זה בעצם ערוץ שמקשר בין היחידה הניידת לבסיס. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לא נראה לי שזה הכיוון. משום שהרכבתי טלפון אלחוטי זהה (מאותה פירמה)על הקו והוא עובד.
אין לי את החוברת. לא נראה לי כבעיית ערוץ שמקשר בין היחידה הניידת לבסיס. כי אם היה כך, אני חושב שלא הייתי יכול לקבל שיחות. כאשר אני מצלצל אליו מהנייד, הוא משמיע צילצול גם כאשר הוא לא על הבסיס ועובד כראוי. הבעיה שאין קו ולא ניתן לחייג. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה עכבר לייזר אלחוטי של מיקרוסופט | tombraider | יד 2 | 1 | 02-01-11 22:49 |
| סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב | yair068 | פיאט כללי | 25 | 22-12-10 22:45 |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 20:41 |
| מבקש לדעת קשיחות קפיצים בשני תת דגמים, בשנים: 01-02 | raanan_t | פונטו - טכני | 0 | 08-12-08 04:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד