![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
אחד ל 23.7 בבינעירונית עם פונטו ELX 02
אהלן
אחרי יישורת אחרונה (שכללה טיימינג) במוסך מורשה (!) הגעתי למצב שגם המוסכניק הכי מושחת לא יוכל למצוא תקלה הכי קטנה שתהיה (חוץ מהרדיאטור חימום שעושה קול מעצבן) בקיצור, נסעתי שלשום מצומת עמיעד עד לנהריה (דרך 85) - מרחק של +50 קמ עם רגל די כבדה על הגז ומהירות ממוצעת של 110, איפסתי את המחשב ביציאה וגם מדדתי פחות או יותר דלק כדי לוודא שהמחשב לא משקר. בקיצור... בסוף הנסיעה הצצתי במחשב דלק של האוטו והמספר 23.7 קילומטר פר ליטר ![]() יוצא שהנסיעה עלתה לי בסביבות ה12 שקלים ![]() הזוי לגמרי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
גם הקורקינט שלי עושה יותר
לא מסתמכים על מחשב בודקים לפי כמות הליטרים בין מיכל מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
המחשב שלך מאוד אופטימי
![]() גם אצלי באיפוס על כביש מהיר המחשב הראה על 90 קמ"ש נסיעה רגועה 1 ל-21 ק"מ. האם זה אמיתי, ממש לא. בחיים לא בדקתי צריכת דלק כמו שצריך גם לא כזה מעניין אותי עם הנסיעות הקצרות שלי, אבל אני מאמין בבינעירוני רגוע 90-100 1-18 או קצת פחות (רכב תקין).
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
דודי,
דווקא עקבתי אחרי המחשב הזה מאז שקניתי את הרכב, חישבתי בעצמי והשוותי נתונים והתוצאה הייתה דומה מאוד. (גם במצבים שהוא היה רושם לי אחד ל7 בעיר) הבעיה היחידה היא הממוצע האדיוטי שהוא קובע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לא הגיוני בעליל אלא אם כן אתה נוסע רוב הדרך במישור וירידות ובלי עליות שזה משהו לא הגיוני ממש, בלי קשר המחשב של הפיאט אופטימי אצלי בפונטו המחשב תמיד מראה 2 ק"מ לליטר יותר מהמציאות, כאילו אם הוא אומר לי שעשיתי 1:18.5 על כל המיכל אז בעצם עשיתי 1:16.5.. ולבדוק לפי מד הדלק זה לא מדוייק בכלל.
|
![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד