![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
דבר ראשון אל תיקני רכב בחיפזון, שם קורות טעויות.
בנוגע לצריכת הדלק, המנוע 80 כ"ס (ידני/רציף) צורך קצת יותר דלק, אך לא משהו משמעותי במידה ותנהגי בחסכון והוא גם נמרץ ונעים יותר לנהיגה. יתרון של ה-80 כ"ס = יותר חזק, אבזור גבוה יותר, וגיר אוטומט אמין/חסכוני/מהיר. ועם זאת תחזוקה קצת יותר יקרה מהדגם 60 כ"ס בשוטף. יתרון של ה-60 כ"ס = מעט זול יותר בתחזוקה השוטפת, פחות לחץ על טיפול טיימינג (לא יקרה כלום, אבל בכל זאת אם נתקעים ולא קרה כלום למנוע צריך להזמין גרר..גם כסף), בכל מקרה משהו שלא משנה במידה ומטפלים כמו שצריך. המינוס הוא הגיר הרובוטי ללא היל-הולדר (מתדרדרים בעליה) ואמינותו לא בשמיים. במידה ואת הולכת על ידני הייתי ממליץ פנדה/פונטו 80 כ"ס ידנית..אוטומט - פונטו 80 כ"ס רציפה. ואני אומר את זה כהמלצה אישית..פיאט רגישות לבעיות חום (הזנחה), לא לקנות רכב שלא טופל עם נוזל קירור יעודי / היו לו בעיות התחממות / ראש מנוע. זה אוטו נפוץ, יש מכוניות שמורות, תמתיני ותיקני אחד שמור ולא תתחרטי על הקנייה. תזדרזי ותקפצי על הראשון בגלל קילומטראז נמוך ואז תקללי את הרכב ולא תיקני עוד פיאט בחיים (כמו כל שאר המלעיזים שקונים רכב במחיר מציאה ומצפים לרכב סופר אמין וחסכוני ואז מתחילים התקלות ומאשימים את החברה/רכב) אז שיהיה לך הרבה בהצלחה ערן
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 14-08-11 ב 02:40. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צודק בהחלט!
גם אני אחרי ששמעתי על בעיית ההתחממות וההשחזת ראש מנוע... והתאונות... חשבתי לעצמי שעדיף לחכות למשהו אחר, גם אם יותר קילומטראז.. אבל ששמרו עליו טוב ללא תאונות או התחממות! המורה שלי אמר שזה יכל לפגוע במנוע בצורה רצינית. ויכול לעשות אח"כ נזקים. כל כמה זמן צריך להשים את הנוזל קירור? והגיר הרובוטי עם מניעת ההתדרדרות? (אם יש כזה דבר..?) תודה רבה ערן! ![]() צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נוזל קירור מחליפים אחת לשנתיים בדרך כלל.
בפונטו דור שני איך HILL HOLDER באף דגם. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
כי בדיינאמיק שלך אין hill holder, וגם לא צריך. יש לך גיר רציף וכמו אוטומט רגיל אין בו את "בעיית" ההידרדרות בעליה.
בגיר הרובוטי לעומת זאת כאשר לא לוחצים על הגז ההילוך לא מוכנס ולמעשה האוטו בניוטרל ומתדרדר, כאשר לוחצים על הגז ההילוך מוכנס והאוטו מתחיל בנסיעה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ|רכישת פונטו ספייס 2000-2003 | aquatech | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 24-01-11 22:00 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד