![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
צביקה צודק, לדעתי הרכב צריך לשמש לפירסום העסק בלבד (לעמוד מול החנות) ולא לנוע על כבישי ארצינו, פיאט אונו גם ככה רכב לא בטיחותי וכשהוסרה חלק מהשלדה אז בכלל.
![]() |
#22 | |
מנהל
|
צטט:
כל מי שמעורב בזה הוא שותף לעבירה פלילית ועבירה על חוקי תעבורה . אני לא מקנא בכם בכלל אם יתפוס אותכם שוטר. לא מבין מה עובר לאנשים בראש שעושים דבר כזה . גם מסכן את עצמכם וגם לסכן באופן חצוף את הסובבים אותכם.
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
כל עוד שלא היתה מעורבות בתאונה כמובן .אז זה סרט אימה לכולם.. בקיצור יבוא שוטר.יביא בוחן. יראה .הרכב יורד מהכביש וזהו .הלך הכסף הלכה ההשקעה הלך הכל .. לא יקרה כלום לא לרתך .ולא אף אחד שמעורב בפרויקט .
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל
|
צטט:
כולם גיבורים גדולים עד שלא קורה משהו. הכל מתחיל בשמירת חוקי תנועה!! תקרא לי חנון, תקרא לי קטנוני, אבל אני אדם שומר חוק וזה שיש אנשים שלוקחים את החוק לידים ומרשים לעצמם לסכן אחרים מפריע לי מאד! וסתם לידעתך המשטרה במקרה של רכב כזה דווקא מחפשת וגם מגיעה לבעל המקצוע שעשה את הפרויקט ויפתח לו תיק פלילי , משפט וקנס כספי. סתם לידיעתך . לפני שבועיים נעצר אדם שעשה פרויקט דומה ברכב אחר , הרכב הוחרם לבחור נפתח תיק פלילי וגם איש המקצוע שעזר לו נעצר וגם לו נפתח תיק פלילי . סתם שתדע.
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
צביקה אני מסכים איתך 100 אחוז.
רק שמיקרה הנ"ל הוא אני לא רואה סיבה שהוא יכול להזיק לרכבים אחרים בזמן תאונה. יכול להזיק רק לעצמו וליושבים ברכב. זה לא שהוא הופך לטנק מרכבה . שחרון
![]() |
#26 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
ציטוט..ציטוט..ציטוט..ציטוט.....שלי.. "כל עוד שלא היתה מעורבות בתאונה כמובן .אז זה סרט אימה לכולם.." גם אתה סתם שתדע .. פיאט 127 מיושנת גם היא סכנה .גם לך ובטח לסביבה.לא פחות מאונו קבריולט..
only the turbo guys have the ability to disappear נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 11-08-11 ב 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
צטט:
בניה נכונה הרכב הזה בטיחותי בדיוק כמו הפונטו קבריולט. לגבי החיוקיות. בעולם יש מקומות שמאשרים רכב כזה לאחר מכון התקנים. אם הבחור מקומבן מספיק לא תהיה לו שום בעיה. נראה לי שאתה נכנסת קצת לסרט. תירגע ותן לנו להנות מהגמר. ניראה לי דווקה פרויקט נחמד. מכווה שלו לא אילך לברזל לפני סיום הפרויקט. בהצלחה וזהירות מחברינו הכחולים שהיום הם שחורים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספפייס
|
צטט:
צביקה אם זה אתה בתמונה ואני משאר לעצמי שזה אתה ,אתה זורק על החוק !! איך אתה אומר שאתה מכבד חוקים ?! , מדוע אתה מחנה על 2 חניות ?! אתה טיפה אוכל פה סרט ... כל עוד זה במוסך שלו והוא אחראי לא לנסוע עם זה בחוץ מי אתה שתטיף לו מוסר ?! אתה צריך להכנס לפרופורציות ... תשקיע את ההטפת מוסר שלך בכאלה שמתפרצים לכביש , שגונבים רמזור ושחותכים אותך וששמים עליך פב בכביש ... לא על איזה מישהו שלוקח לו פרוייקט פנאי כמו שכל בן אדם שני פה בפורום רוצה לעשות .. לקחת אוטו ישן ולשדרג אותו . מקווה שהשכלת . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
ערב טוב לכולם ולצביקה היקר,
טוב אני יתחיל במשפט הרגעה לחברינו היקר שחושש נורא מהפרויקט הנחמד שהתחלתי, אז צביקה הרכב לא ינוע בכבישי הארץ! מקווה שנרגעת. חברים יקרים אני אולי פנטזיונר מידי אבל מי מכם לא שם לב מעולם לכל הרכבים המשופרים למינהם שנעים בכבישי הארץ על מנועי על ומגדשי טורבו מפלצתיים ואגזוזטים מרעישים וכל זה בלשון המעטה שלא לדבר על כל מיני שינויי מבנה פי 2 יותר מסוכנים מכל רכב בן 20 או איזה פיאט אונו חמודה, אולי אני שקוע מדי בפרוייקט שלי אז משהו מוכן להאיר את עיניי לאיזשהו שינוי מבנה קיצוני שביצעתי? הרי שבסך הכל החלק האחורי של הרכב נחתך וחוזק בשלדות ( אמיתיות) עם ריתוכי ארגון מיוחדים הקורה העליונה לא נחתכה בכוונה כדי לא לפגוע במרכב ובקורה עליונה ע״מ לא להחליש את המרכב שימו לב וגם הסברתי את בתחילת השירשור חברים יקרים הפרוייקט אינו חובבני אנו בעלי מקצוע בתחום הרכב פחחים צבעים חשמלאים ומכונאי כרב בעלי ניסיון רב גם בבניית רכבי שטח שונים ומעולם לא כשלה יידנו מקווה שהבנתם תמונות נוספות מחר לילה טוב לכולם. שרון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
יש עדכונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרוייקט מצולם בפיאט אונו - בנייה למגברים ולסאב מפיברגלאס | אודיו | 32 | 12-06-07 21:45 | |
פרוייקט הסבת פנסים אחוריים באונו 87 לתצורת לדים | שיפורים וקוסמטיקה | 19 | 18-05-07 03:45 | |
פרוייקט מצולם "החלקת תא מטען אונו 87 " | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 04-05-07 09:50 | |
פרוייקט מצולם שיפוץ אונו 87 . מנוע + פנים . | אונו - טכני | 10 | 19-02-07 21:20 | |
[פרוייקט מצולם] תיקון פחחות בכנף קדמית ימנית- פיאט אונו | פורום הגראז' | 6 | 09-04-06 21:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד