![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
רכב מתחמם בעצירה
אני כבר לצערי פיתחתי חוש שמיעה די טוב לשתי המהירויות
בכל מקרה המוסכניק התקשר ואמר שבנוסף לטרמוסטט שהחליף ביום שישי החליף עכשיו גם יוניט וזה אמור לעזור.האם זה נכון? רציתי גם לשאול-ביום שישי האחרון יצאו לי מים מהרדיאטור ולכן עצרתי.האם החלפה של היוניט היא לא החלפה טכנית בלבד?כלומר אומר שהיוניט מזייף או משהו כזה?זה קשור בכלל לזה שהרדיאטור התחמם ואמור לפתור את זה? (רדיאטור כאמור הוחלף לפני שנה) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן החלפת היונית עלולה לעזור. אבל אני לא אוהב את השיטה של להחליף חלקים עד שתיפתר הבעיה.
את מתכוונת ליונית שעון חום או לחיישן טמפ' ?. "יצאו לי מים מהרדיאטור" נראה שבקרוב אם עדיין הראש לא נדפק, הוא בדרך. כדאי לעצור ולבצע בדיקות כמו שצריך. ולא לבדוק בנסיעה. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
רכב מתחמם בעצירהת
תודה לך על הסבלנות.
אני מניחה שיוניט של חיישן טמפרטורה.זה עולה 600 ש"ח זה בטח החיישן לא? שאלתי את המוסכניק דוקא אם זה אומר שהראש בדרך והוא אומר שלא אבל כבר לא מאמינה למוסכניקים. איזה בדיקות אתה ממליץ לבצע והאם אפשר בכלל למנוע איכשהו בכלל מהראש שילך לעולמו? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
מהקל לכבד.
א, החלפת פקק מים רדיאטור לחדש העלות אפסית. ב. לפתוח מכסה רדיאטור או מיכל עיבוי, לראות אם אין בועות אוויר ג. בדיקת לחץ במערכת הקירור. ד. בדיקת משאבת המים. ה. אני לא משוכנע ששתי מהירויות הוונטה עובדות. לפי הממצאים מתקדמים הלאה. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
רכב מתחמם בעצירה
אוקיי רשמתי לפניי אני אבקש שיבדקו
הם אמורים לדעת לבדוק את שתי המירויות של הונטות כן? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
גם את יכולה בקלות לבדוק את המהירות.
נראה שקראת את ההודעה שלי לפני שערכתי אותה וכתבתי את זה. ולא חזרת לקרוא אותה שוב. נכון ?. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
רכב מתחמם בעמידה
אמרתי למוסכניק את כל רשימת הבדיקות שהצעת
הוא ענה לי ששתי המהירויות שלי עובדות,ובדקו לחץ במערכת הקירור וגם שהפקק של הרדיאטור בסדר גמור.בנוסף הוא טוען שיתכן ויגרם נזק לראש מנוע אך מתוך הבדיקות שערכו לא ניתן לראות זאת ושרק תוך כדי נסיעה בשבועיים הקרובים אני אצטרך לבדוק מים ברדיאטור כל יום ולראות אם מים לא הולכים לאיבוד. האם נכון לעשות ככה? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אני גם אצטרף לחגיגה, ואלו שני השקל שלי:
1. יש חיישן חום אחד בספייס. החיישן הזה גם אחראי על תצוגת הטמפרטורה בשעון, וגם על הפעלת המאווררים. זאת אומרת שאם שעון החום מראה על טמפ' גבוהה, המאווררים אמורים לעבוד על טמפרטורה גבוהה 2. אם שתי המהירויות עובדות אז אין מה להמשיך בכיוון הזה. 3. צריך לבדוק באמצעות לחץ האם יש דליפות ממערכת הקירור 4. צריך לבדוק האם יש דליפות מחלל הצילינדרים למערכת הקירור 5. האם האוטו מאבד מים? בהצלחה
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
רכב מתחמם בעמידה
האוטו עבר 115 אלף קילומטר.הראש מנוע הלך לפני שנתיים וחצי כי אבא שלי ניסה להיות נחמד ולמלא לי מים לפני נסיעה לצפון ולא סגר טוב את הפקק-במהלך נסיעה המים עפו בשניות והראש הלך.טעות אנוש.
לגבי איבוד מים-יצאתי אתמול מהמוסך אחרי שהחליפו יוניט וכרגע האוטו לא מראה התחממות ואני אמורה לבדוק מים כל יום במשך שבועיים ולראות שאין איבוד.לטענת המוסכניק (שאלתי 4 פעמים לפחות) בדיקת לחץ לא הראתה שיש בעיה בראש מנוע אבל "אין לדעת מה יהיה". אם למישהו יש רעיונות טובים יותר אשמח לשמוע. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
עוד שאלה
אז החליפו יוניט ותרצןסטט והאוטו נסע בסדר שלושה שבועות.בדקתי מים כל יום ולא נראה שירדו(למרות שקשה לראות).בכל מקרה היום לאחר נסיעה קצרה מאוד המד חום לא עלה אבל האוטו היה חם והיה גם קצת ריח.תגובות???ראש מנוע??? מה לעשות???
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עשן לבן בעמידה | punto_GT95 | פונטו - טכני | 10 | 17-11-10 21:49 |
| הגה רועד בעמידה | IdanK | גרנדה פונטו - טכני | 8 | 15-11-10 13:20 |
| בעמידה האוטו מתחמם מעט ומאוורר נכנס לפעולה | Niro | פונטו - טכני | 24 | 05-11-09 22:22 |
| אוטו מתחמם בעמידה | geniasa | טמפרה - טכני | 8 | 06-08-09 22:27 |
| הרכב מתחמם בעמידה כמו רמזורים | kadosh1 | פונטו - טכני | 21 | 01-07-09 01:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד