![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספפייס
|
היתי היום אצל מישהו שיש לו מכשיר לבדוק את המחשב רכב ,
הוא חיבר את הפונטו למחשב וראינו שהבעייה היא " cooling fan" אז הוא איפס וזה הסתדר בדיוק ל5 דקות ואז שוב פעם חזרה המנורה האדומה של המנוע שלפי הספר אומרת שיש בעיה בהזרקת דלק .חזרתי אליו שוב, והחלפנו את הנגד מיהרויות כי הקודם לא נראה טוב . הוא איפס שוב וזה הסתדר לעוד 2 דקות .. אני לא מבין מה הבעיה יכולה להיות ? רשום במחשב " COOLING FAN " מה זה עוד יכול להגיד ? כי המנוע לא מתחמם והמאוורר עובד כמו שצריך .. למישהו יש רעיון ? נערך לאחרונה על ידי dekel : 28-07-11 ב 18:10. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
צריך לבדוק את החיווט. נגד מהירויות הוחלף למקורי?
תוריד ספר היינס שלהרכב, שם צריך להיות סרטוט של כל מעגלי חשמל בתא מנוע, תבדוק שכל מע' מחוברת כמו בספר. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת מאורר הרדיאטור
מאורר הרדיאטור צריך לפעול בשתי מהירויות, 1 איטית ו 2 מהירה.
צריך לבדוק אם שתיהן פועלות. במוסך מורשה היבואן עם מחשב האיבחון המקורי (אגזמינר) ניתן לבצע הפעלת מאורר הרדיאטור בשתי המהירויות (דרך מחשב ניהול המנוע) וכך לדעת מהר אם כל מע' המאורר תקינה (מחשב נהול המנוע, נתיכים, ממסרים, נגד, חיבורים וכו'). בעזרת שרטוט חשמלי מדויק ניתן לבצע גם הפעלת המאורר בשתי מהירויותיו, בהתחברות לנקודות הפיקוד בתיבת הנתיכים ואת זה צריך לבצע בזהירות ובמיומנות כדי לא לפגוע במחשב ניהול המנוע, כלאמר לדעת במדויק כל חוט ונקודה מהם ומאין הם באים ולאן הולכים. איזה שנת ייצור המכונית ואיזה מנוע (8 שסתומים או 16)?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#14 |
|
Member
|
שנת2001 מנוע 8 שסתומים איפה אני יכול להשיג את השירטוט ואיך אני יכול לבדוק את המאורגן בשתי המצבים?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
השרטוט
רשום כתובת דוא"ל ואסרוק ואשלח לך שרטוט חשמלי של מע' מאורר הרדיאטור,
מפוענח ומתורגם על ידי. בברכה - רפי לין
|
|
|
#16 |
|
Member
|
Dekel.forkosh@gmail.com תודה רפי
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
שרטוט מע' מאורר הרדיאטור
רשום את כתובת הדוא"ל.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#19 |
|
Member
|
רפי תודה , הפיענוח מעולה ומסביר טוב את השירטוט .
לפני ההתעסקות עם החשמל רציתי לתת עוד כמה ממצאים : - למנוע לוקח הרבה יותר זמן להתחמם מבעבר ,לדוגמא : נסיעה לעבודה כ 13 ק"מ מתוכם 5-6 בכביש מהיר וחום המנוע עומד על הרבע . - בעליה חדה וממושכת בדרך הביתה , המנוע על חצי ולא מתחמם מעבר לזה + פעמיים נזלו לי מי קירור מהפקק , (חיכתי שיתקרר והשלמתי חוסרים) . -אני לא זוכר , אבל כמעט בטוח שאחרי שאני מכבה את האוטו כשהאוטו הגיעה לטמפ עבודה רגילה (במד חום בחצי) אז המאורר נשאר דלוק לכמה שניות במהירות 2 ואז יורד ל 1 ל3-4 שניות ואז מפסיק , האם זה נכון ? כי עכשיו אני שומע אותו על מיהרות קבועה למשך כמה שניות ומפסיק ... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
התחממות המנוע
העובדה שהמנוע אינו מתחמם מהר מעידה שאולי הצא הטרמוסטט מהמנוע (וחשוב שהוא כן יהיה) או
שהטרמוסטט תפוס באופן קבוע במצב פתוח. בעלי פונטו ספייס אחרים, יוכלו טוב יותר לכתוב לגבי המשך פעולת מאורר הרדיאטור לאחר דימום המנוע. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע מתחמם.. בבקשה עזרה! | lee194 | פונטו - טכני | 31 | 24-11-10 22:07 |
| מנוע מתחמם | Zakash | פונטו - טכני | 7 | 22-09-10 12:11 |
| שאלה לאיש מיקצוע... (רכב מתחמם לאחר החלפת מאוורר מנוע) | eidan26 | פונטו - טכני | 7 | 19-07-10 11:40 |
| מנורת מנוע דולקת ורכב רועד (עזרה) | i12z | פונטו - טכני | 6 | 31-03-10 11:56 |
| נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד