![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
נצפתה היום פונטו ספייס ייבוא אישי שחורה
נצפתה היום אחה"צ בחניון רידינג בתל אביב פיאט פונטו ספייס, צבע שחור (5 דלתות) ייבוא אישי (סיומת 15) מישהו מכיר את הרכב? האם מעבר לצבע השחור המטאלי (היפה יש לומר) יש ברכב הזה משהו מיוחד?
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
מישהו מכיר את הרכב המדובר? האם יש בו משהו מיוחד שטרחו להביא אותו בייבוא אישי לארץ ? (מלבד הצבע השחור שהוא די ייחודי לדגם הזה)
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
השאלה היא אחרת...
אדון צביקה, למה אתה ער בחמש בבוקר ושואל על פיאט? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
אולי זה לא יבוא אישי והרכב עבר צבע?
אני יודע על HGT שחורה אחת.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
1: לא מדובר ב HGT כי אם בפונטו ספייס רגילה 5 דלתות .
2: סיומת ה 15 מעידה שהרכב יובא בייבוא אישי כנראה כשהיה חדש לגמרי אולי ע"י תושב חוזר או שהרכב היה דיפלומטי בתחילת דרכו לפני שנמכר הלאה. (בסוף שנות ה90 ועד לערך 2001-2002 רכבים בייבוא אישי \דיפלומטים לשעבר עוד קיבלו את הסיומת 15). מישהו מכיר את הרכב? ולמי ששאל למה אני כותב הודעה בשעה כזו... פשוט כי במקרה התחלתי לעבוד באופן חריג בשעה 5 היום... וכשכתבתי את ההודעה כבר הייתי במשרד...
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
זהוי מכוניות
בתור "כתבנו" בשטח שמדווח על מכוניות פיאט שונות ומיוחדות, עליך להצטייד במצלמה, לצלם המכוניות ולצרף את תמונותיהן למה שאתה כותב.
יש גבול למה שהדמיון שלנו יכול לדמיין רק על סמך מילים כתובות בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נצפתה היום פיאט hgt ירוקה | danielkochin | פורום המועדון | 2 | 09-07-10 21:01 |
| נצפתה היום אאודי R5 עם הגה בצד ימין | צביקוש23 | רכב כללי | 2 | 09-06-10 20:10 |
| היום נצפתה פונטו גרנדה אברט שחורה בתל אביב ... | Amit | פיאט כללי | 9 | 22-11-09 01:16 |
| היום נצפתה פונטו 3 דלתות S75 (כמו שאני מחפש ) | Amit | קניה | 1 | 11-04-09 14:21 |
| האם יובא לארץ טמפרה ייבוא אישי? | צביקוש23 | פיאט כללי | 10 | 19-04-08 00:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד