![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
שאלה בקשר לפיאט אונו .....
פיאט אונו 3 קופה 3 דלתות
איזה מנוע אפשר להשתיל בה מבחינה טכנית לא מעניין אותי כרגע הצד החוקי של זה איזה מנוע אפשר להכניס בפנים |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
פיאט אונו קופה?.
אף פעם לא ראיתי או שמעתי שיש פיאט אונו קופה?
איזה שנת ייצור ואיזה מנוע יש כעת ואולי תמונה תעזור. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Re: פיאט אונו קופה?.
צטט:
חח שלום רפי מה המצב ?..... אני מדבר על אונו 3 דלתות ...... http://www.dragster.it/Teams/Delrio/delrio4.jpg השאלה היא התעניינות .... איזה מנוע אפשר לדחוף לשם ?... טוב מודה אני חשבתי על משהו ...... כמה שוקלת פיאט אונו אחרי דיאטה ? בוא נגיד כמעט כלום .... לדחוף לשם מנוע 2.0 טורבו .... ויש לך טיל בליסטי מה אתה חושב רפי ?.. אומר שאני משוגע |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
בגלגלים הקידמיים ירוצו ואתה תשאר עם השלדה....
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
דעתי היא שתמכור את האונו וקנה הונדה סיוויק. כך לא תצטרך להסתבך עם החוק..
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
אתה תמיד יכול להתקין מנוע של אונו טורבו, או משהו מקביל. אם תחזק בהתאם את הגיר והדיפרנציאל, ומערכת המתלים אתה יכול לבנות מכונית מאוד מענינת.
רק תזכור שלפני שמשפרים את המנוע צריך גם לשפר את חטיבת העברת הכוח, את מערכת המתלים וההיגוי, את הבלמים - והכי חשוב את היכולות שלך בתור נהג. כמובן שרכב כזה לא יהיה חוקי לכביש. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
למה רק מנוע אחד?
תתקין 2 מנועים . לא יותר מהיר? אך, אך, אך, ... ילדים..... אני אפילו לא רוצה להגיב יותר. נ.ב. אבל אם תעשה כבר משהו הזוי כמו שדיברת עליו, אל תשכח את הדבר החשוב ביותר- ROLL CAGE או קשת התפכות בעברית. |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
לביגי
מה זה הפנסים של האונו בתמונה? הם עולים? איזה יפה אני גם רוצה כזה!! |
|
|
#10 | |
|
Guest
|
צטט:
גבר^^^^ האונו שבתמונה זואת סתם אונו לדוגמא תמונה שמצאתי באינטרנט .... לא שלי אני חשבתי לעשות כזה פרוייקט לקנות כזואת אונו ....... כמובן לחזק וכל המסביב ..... ולתקוע בה מנוע 2 ליטר טורבו |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד