![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
אוקיי תודה על ההערות.
פעם אחת הדלקתי את הרכב עם כבלים,וכשהרב היה מונע הוא נישמע לי לא כמו שהוא נישמע בדרך כלל. חנוק כזה לא בריא וחד וחזק כמו בדרך כלל. היה קצת ריח של דלק וריח חונק של אגזוז. מה זה יכול היה להיות? ולמה הוא ניכבה לי כשאני לוחץ גז במקום כדי להטעין אותו הוא נכבה כאילו יורד הכוח ואין לי דלק (ויש דלק). ממש מוזר,מקווה מאוד שזה אכן האלטרנטור. (נו איך הכתיב שלי ? )
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
בדרך כלל אני לא אוהב לעמוד על טעויות של אחרים, כי גם לי יש המון אבל אם כבר שאלת..
צביקה אמר לך בהודעה הקודמת שאומרים כבה ולא ניכבה(ואת המילה לא כותבים באות אלף ולא כמו שצביקה רשם עם וו ) ככה שיש עוד מה ללמוד, אבל יפה על ההשתדלות. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
צטט:
הכתיב שלך השתפר, אם כי עדיין טעון שיפור! קרא את הערותי המודגשות באדום בנושא! בנוגע לריח הדלק כנראה יש הצפה, לא ציינת את סוג הרכב ושנת היצור , לכן לא ברור באם מדובר ברכב מוזרק, או בעל קרבורטור. אם אתה עדיין זקוק לכבלי עזר על מנת להתניע, סביר להניח שעדיין אין לך טעינה, שלא יכולה להבדק דרך מסך המחשב שלי, אלא רק אצל חשמלאי רכב. בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 09-07-11 ב 01:52. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
צביקה לא באתי באמת לשיעור לשון אז לעיניין.
מה זאת אומרת הצפה? שאני מנסה להניע אני אכן לוחץ הרבה על הגז מפמם בכדי להניע וזה כניראה מה שגרם לכך? אבל שוב,למה כשהנעתי את הרכב המנוע לא נישמע בריא כתמול שילשום? הוא היה נישמע עייף והניב צלילים מחשידים. את הפילתר פתוח למשל לא שמעו בצורה בריאה וחזקה כמו ששמעו מה זה אמור להיות? הדגם של האוטו שלי הוא פיאט אונו 1400 שנת 94 S70. ובמנוע יש קופסא כחלחלה שזה הפילתר בעצם..אשמח אם תגיד לי עם האוטו קרבורטור או הזרקה,למרות שנירא לי שהזרקה. תודה,צביקה אשמח אם תתמקד בהעניין חוסר הכוח שהאוטו הראה כאשר הנעתי לאחר הרבה ניסיונות להניע עם לחיצות גז.. ג'ינו |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
גינו שלום רב !
רכבך מוזרק ולא עם קרבורטור. יש לבדוק טעינה לפני שמחפשים תקלות חדשות. בברכה צביקה
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תופעה מוזרה בזמן האחרון,בעיה עם הפיירפוקס? | DAn-BP 1.8 | אוף טופיק | 10 | 01-10-10 19:57 |
| אהלן חברה, מספר שאלות לגבי גרנדה 2009 | dim4ik007 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 15-04-10 01:23 |
| מספר בעיות באונו פייר | avishai | אונו - טכני | 8 | 28-07-09 09:36 |
| מספר בעיות באונו (ערוך) | asaf123 | אונו - טכני | 11 | 11-06-09 18:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד