![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat punto
|
עזרה בשיפור הרכב מבחינה קוסמטית
אני רוצה לשפר את הרכב אתם יודעים דברים סבירים כמו :
להוסיף סנפיר קטן,לשנות את הטמבון הקדמי למשוה יותר יפה,ולהשחיר את החלונות האחוריים . אני צריך שאנשים ימליצו ויביאו מחירים פחות או יותר של מה שהם הציעו,ונראה אם אתם יוכלים להביא לי רעיונות לשיפור הרכב,והאם הוא בכלל שווה תהשקעה תמונה: וגם תגידו איך היא בנתיים נערך לאחרונה על ידי lielmoshe1 : 24-09-11 ב 15:40. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
עברו 24 שעות . שמישהו יעזור
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
אם אתה כזה לחוץ אז הנה:
תשחיר את החלונות ואת הקורות בין החלונות. תחליף את האיתותי צד לשקופים/ שחורים. תרכיב פנסי ערפל מקוריים. שים אנטנת "כריש". שים איזה קצה אגזוז חמוד. וזהו בערך בגבול הטעם הטוב והחוקי. אל תסחף יותר מדי כי בסוף זה יראה מכוער! אולי גם תוריד את הסמלים האחוריים הישנים ותשים את ה "PUNTO" של פונטו איבו במרכז.
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
צטט:
וכמה יעלה בערך להוסיף פנסי ערפל? וכמה אנטנת כריש? סליחה על הבורות,אבל אני ממש לא בקיא בתחום . ועוד משהו קטן,יש לנו ברכב של ההורים קצה אגזוז כזה יפה ,השאלה שלי אם זה עניין פשוט להוציא אותו מהרכב שלהם ולהרכיב אצלי? תודה רבה
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
אני מעריך הכל כולל הכל עד 1000 ש"ח.
חלונות שחורים אתה יכול לקנות לבד גליל ולעשות כ- 50 ש"ח, אם תלך למקום שמשחירים חלונות יעלה לך יותר. אנטנת "כריש" עד 200 ש"ח. פנסי ערפל מקוריים יהיה לך קשה למצוא אם תמצא אז יעלה לך 300- 500 ש"ח. קצה אגזוז מחוזק ע"י בורג/ים, חדש באיזור של ה 100 ש"ח. איתותי צד שקופים/ שחורים מאיביי באיזור של ה 100 ש"ח.
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
צטט:
אוקי,אני יקנה גליל כזה אבל זה לא בעיה פשוט להדביק כן?ובקצוות איך אני יעשה את זה שיהיה יפה?לגזור את זה פשוט ? והמיקום של האנטנה היא בכל מקום שארצה על גג הרכב? ועוד משהו,ישלי קצה אגזוז ממש יפה ברכב של ההורים(מזדה 3)ואני רוצה להרכיב אצלי,זה בקלות ?זה לא עניין מסובך שמצריך בעל מקצוע נכון ? |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| העלאת ההספק בשיפור + שינוי יחסי העברה בגיר | davidka | פונטו - טכני | 3 | 21-12-10 12:02 |
| עזרה|הרכב היום יתחמם לי | idan.k | אונו - טכני | 18 | 16-03-10 01:11 |
| עזרה|הרכב שלי מאבד מים | idan.k | בעלי מקצוע | 1 | 20-02-10 19:02 |
| עזרה-הרכב התחיל להשתנק | got-fiat | פונטו - טכני | 5 | 15-01-10 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד