![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
פונטו 60 - קצת רעידות מנוע בתא מנוע
אני הכי שונא אפילו טיפה אם יש רעידות מנוע בתא מנוע
ובעצם, מנוע הוחלף לפני יומיים מיבוא.והיום הם מעבירים את הרכב שלי לטסט. במוסך מורשה אמר שזה בסדר. קשה לי להאמין שזה הולך ככה... אני רוצה שהמנוע יהיה שקט ללא רעידות וחלק ויהיה נעים. אז איך אפשר לטפל? מה הגורם למנוע לרעוד? זה בגלל הצתה?קרבוטור?הזרקה?משהו? תוסף יתרום איכשהו? אין לי כסף לשלם יותר מספיק עשיתי נזק נפשי לעצמי, בבקשה... ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
כשאתה בנהיגה ומעביר הילוכים, בין המעברים יש רעידות? (כמובן שכשאתה נוסע רגוע...)
בברכה אלי ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
טיפה שקרה לי גמגום אחת שקרה היום אחרי זה עבר בשלום.
אבל מרגישים בהגה קצת רעידות של מנוע ואיך אפשר לשפר על מנת שיהיה חלק ונעים? למומחים, ענו לנושא בהודעה ראשון עזרה בבקשה!!!!!מישהו?! ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני חושב שזה תושבות מנוע... למרות שזה לא הגיוני שלא החליפו כשהחלפת מנוע....
בברכה אלי ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
איך יכול להיות שהמנוע הוא בעצמו שרועד קצת?
נכון לא הגיוני לא הבנתי מה זה תושבות היתכוונת לאיפה שזה מחבר בין שילדה למנוע? אנשים,איפה אתם,עזרו לי.... ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
עזרה???בבקשה?מישהו??
|
![]() |
#7 |
Guest
|
רעידות יכולות לנבוע מהרבה גורמים שונים. קשה לנחש דרך המקלדת
![]() מה מצב הסל"ד שלך בסרק? |
![]() |
#8 |
Guest
|
תודה גבר על התגובה ואתה צודק אם היית שואל והייתי מפרט לך בשמחה כמו עכשיו.
אז ככה, סל"ד נראה מתחת 1000x קו סימון במד טורים. אגב, אתמול אמש נסעתי בדרך רגילה ובעמידה ומרגישים שיש מין צליל צצצצצצצ ונעלם ועוד צצצצצ בתוך בקצב כל הסיבובי המנוע.ואף פעם לא היה לי מין כזה הצליל לפני שהחליפו מנוע. מה זה?מה זה אומר לי?מה עושים? ועוד משהו, נסעתי גם במבחן בכביש המהיר בשיוט 140 קמ"ש כדי לבדוק איך היא במצב הזה, ואז הגה רועד. מה יכול להיות הגורם לזה?ואיך ניתן לפתור את הבעיה בהגה? ועוד גם קראתי בפורום שגם רעידות בלימה נובע מדיסקים עקומים וכך הרגשתי שאני לוחץ בזמן נסיעה בלחיצה ארוכה דוושת בלם לפני רמזור מרגישים בקצב הבלימה שלה בולם, ממשיך, בולם, ממשיך, בולם עד שלוחצים חזק ואז היא נעצרת (כאילו בסגנון ABS משהו כזה). האם דיסקים עקומים או שזה בעיה אחרת? מצטער על השאלות ואני רוצה מאוד לפתור ולתקן את הבעיות שנובעו מהפונטו ומקווה שנפתור אותה ביחד ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
האם הסל"ד יציב?
אני מנחש שהרעש שאתה שומע זה סחיבת אוויר מאיפשהו (וזה לא תמיד קל למצוא מאיפה). האם אתה שומע אותו יותר חזק כשהמכסה מנוע פתוח, ואתה בחוץ, או כשאתה בתוך האוטו? לגבי הרעידות בהגה, זה נובע בד"כ מגלגלים לא מאוזנים. תוודא קודם כל שהצמיגים תקינים ומנופחים כראוי, ואם זה לא עוזר לך תעשה איזון גלגלים. אם גם זה לא עוזר, יכול להיות שהאוטו שלך זקוק לכיוון פרונט. רעידות בהגה בזמן בלימה מצביעות בד"כ על צלחות בלמים מעוותות. |
![]() |
#10 |
Guest
|
בקשר לסל"ד,ככה וככה.
בקשר לרעש,בתוך אוטו. בקשר לגלגלים,אתה צודק!כי הייתי אצל הים במוסך מורשה ואמרו ייתכן שזה בגלל גלגלים והמליץ לי לנסוע אל פנצר ונסעתי לאליו ואז פירק את הגלגלים והתחיל לאזן את הגלגלים ודבר התגלה שהצמיגים עקומים ויש סדקים ואז כלל כנראה בקרוב אחליף אותן. ואז בקשר לצלחות בלימה ראיתי שהן עבות ועוד לא נשחקו לא עוד כל כך גרוע וזה אומר שיכול לחיות עוד הרבה שנים. אולי זה בגלל צמיגים עקומות? ועוד משהו שהייתי במוסך מורשה והתלוננתי על צריכת דלק גבוהה מהרגיל ואמרו שלא עשו טיפול,כולמר,לא החליפו פלאגים+מסנן דלק+פילטר אוויר ואמרתי מה זה יעזור כל עוד הוא שותה הרבה דלק... וגם אמרתי מילאתי בנזין נטול עופרת כ18 ליטר לערך ועד כה עבר 130 ק"מ והלך התדלוק תוך היומיים אחרונים ![]() אז חשבתי מה לעשות אז וויתרתי על הצעה שלו ונסעתי אל חנות חלקי חילוף וקניתי כבלי הצתה+פלאגים מתוצרת "בוש" ועשיתי את העבודה בעצמי ואז התנעתי הרגשתי כמעט ללא שינוי. צביקה קרובטור אם אתה יודע איך לשפר את להפחית את הצריכת הדלק? אם יש לך עצות ואני ישמח להקשיב. רפי,איפה יש בחיפה ומומלץ? מבאס ![]() ![]() ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד