![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
התייעצות, סוג פלאפון ומסלול (סטודנט)
טוב אז ככה, הפלאפון הקודם sony ericsson 902c מזמן הלך לעולמו, ונתקעתי עם התשלומים בסלקום לעוד חצי שנה. בינתיים אני משתמש בפלאפון של חבר, סמסונג טאצ' מהראשונים, פשוט סיוט
. השנה אני סוף סוף מתחיל ללמוד, וחשבתי להתחדש בפלאפון נורמלי, אז רציתי לקבל עצות מאנשים שמבינים, באיזה חברה הכי כדאי לעשות מסלול סטודנטים, וכמובן איזה פלאפון הכי כדאי? שמעתי שפעם היה מבצע בהתניידות מחברה לחברה שהם משלמים לך את שאר התשלומים על הפלאפון בחברה הקודמת, האם זה נכון? עדיין קיים? מחפש מסלול כולל בערך ב-200 ש"ח (לא מדבר כל כך הרבה) תודה רבה מראש על העזרה! ערן
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
תקשיב...
היום אפשר לעבור מחברה מתי שרוצים! בדרך כלל החברה שאליה אתה עובר משלמת אבל אם יש ממש בעיה המקסימום לתשלום הוא 50-100 ש"ח! היום הייתי הולך על חברת פלאפון עם המכשיר האייפון! יש שם חבילה של 1200 ד' + 1200 הו' + חבילת שלישה ב 170 שקל1! הסיבה של מחיר המסלול זה בגלל שהיום יש תחרות בין חברות.. אותו מחיר על המכשיל הגלאקסי שהוא ממש דומה לאייפון עם אותם תוכנות אבל אני אישית אוהב את האייפון... נ.ב לרוכשי אייפון מחברת פלאפון אז הגיע כבר לארץ אחריות לאייפונים ובאורנג, וסלקום זה יגיע עד 3 חודשים! מקווה שעזרתי: דור
|
|
|
#3 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
בהחלט עזרת
![]() אשמח לעוד דעות של אנשים, רק בשביל להיות בטוח, אני ממש לא חזק בתחום הזה. וכמו כן, Galaxy S או Iphone? אפליקציות לא הכי חשובות לי, מצלמה חשובה מאוד! ו-GPS חינם
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 31-05-11 ב 23:12. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
צטט:
לידע אישי... לגלקסי יש אפשרות להוריד אפליקציות בחינם! לאייפון רק חלק בחינם ובגלל זה האייפון צריך פריצה! הפריצה ממש קלה וכל אחד יכול לעשות את זה בבית (לא צריך ידע מסויים)
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גלקסי S - כי אפל זה השטן.
אם תמתין קצת אז אמורים להתחיל לשווק את הגלקסי S2 בקרוב
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
שים לב שהאחריות מאוד מאוד מוגבלת. ההשתתפות העצמית גבוהה מאוד, ואם אתה מנצל את האחריות פעם אחת, ההחזרים החודשיים שלך נפגמים.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
ערן, דבר ראשון, כל הכבוד שהחלטת להתחיל ללמוד - בהחלט חשוב
דבר שני, אני אישית העדפתי לא ללכת על תוכנית סטודנטים כי היא מפוצצת מידי לטעמי ואין לי צורך בה. התוכנית שיש לי עכשיו כוללת אייפון 4 32 גיגה - 500 דקות לכל היעדים - 500 הודעות ו2 גיגה גלישה ואחריות לשנה ללא התחייבות לתוכנית - כל זה ב170 ש''ח לחודש. אך לאחרונה היה לי ניסיון לא טוב עם פלאפון שבו הם חייבו אותי כפול ממה שצריך ועד שלא הלכתי לסניף הראשי שלהם בעיר לא זזו עניינים, גם שירות הלקוחות שלהם זוועתי. מה שכן לא הייתי ממליץ לך על הגלאקסי, לפחות עד שיחליטו לנצל את האנדרואיד כמו שצריך. גלאקסי זה
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
לגבי שירות הלקוחות של פלאפון אז הם אכזבה! הלכתי עם סבתא שלי כדי לעזור לה לדבר איתם (בגלל הגיל ) אז גם אחרי צעקות ורעש הם לא היו מוכנים לסדר את הבעייה!אני מבסוט מאורנג' עד עכשיו אבל בכל זאת אני עובר לפלאפון בגלל החבילות שלהם כי נכון להיום הם הכי טובים מבחינת חבילות!
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן גיר- התייעצות | khc | פונטו - טכני | 2 | 26-04-11 20:43 |
| התייעצות לקראת הקיץ...:-) | הילה דינר | פונטו - טכני | 4 | 17-04-11 23:21 |
| למכירה פלאפון F480 סמסונג. של חברת פלאפון. | שחרון | יד 2 | 3 | 14-01-11 21:16 |
| מעבר מחברת פלאפון לסלקלום | yair068 | אוף טופיק | 4 | 02-09-10 11:50 |
| התייעצות בקנייה | פיאט כללי | 5 | 17-05-06 09:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד