![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מאיפה חולוניי מכיר את זיו פורת. גם אני מוסר לו חלקים לריתוך אלומיניום.
הוא בעל מקצוע מעולה. אבל לפעמים מגזים במחיר. ליאור המחיר ששילמת על "הנזק" אכן נמוך. דוד.
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
ליאור תודה על הפירגון. אני שמח שלמרות הספקות יצאת מרוצה מהמוסך של אבי. בהצלחה עם הצינורות מזגן.
אגב, יש לי עוד 2 טרמוסטטים למי שצריך.
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המוסך של אבי
וכמובן שהכוונה היא ל מוסך התלתן שאת מכוניות פיאט HGT אבי מכיר כמו את כף ידו (אולי אפילו את המכוניות הוא יותר מכיר).
תמיד מעניין לראות אצלו את מבחר מכוניות אלפא רומאו וגם רכבי אספנות מעניינים של אלפא ופיאט. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
מוסך התלתן נמצא בפתח תקווה? לא בנתניה?
לפי הקישור הזה הבנתי שהוא בפתח תקווה,רחוב היצירה. למראות שאמרו לי שהוא נמצא בנתניה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
פתח תקווה.
אבי, אני מעוניין. אני לא פוסל שום אופציה אפילו של בניית צינורות.
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אוקיי... אז לפני הכל אני רוצה להודות מכל הלב לאבי (turbo guy) על שתרם מזמנו הפרטי והצטרף אליי לאורך היום כדי לטפל בבעיית המזגן המעצבנת.
בהמלצתו הלכתי לבחור בשם חיליק, בחור עם מוסך משלו שעובד לבד, בבדיקה לחץ שנעשתה נתגלו מספר בריחות גז מ5 צינורות שונים ![]() כאשר האוטו בסרק או פשוט בעמידה מקום, המעבה מזגן מתחמם ומתישהו הונטות אמורות להיכנס לעבודה כדי לקרר אותו, אצלי הן לא נכנסות לעבודה ונוצר מצב שהגז מתחמם עד שלבסוף המנוע נכבה. לצורך הבהרה, הונטות תקינות לחלוטין ונכנסות לעבודה ברגע שחיישן טמפרטורה מורה על כך. הבחור שטיפל ברכב שאני די סומך על המילה שלו חושב שהבעיה נמצאת בשסתום לחץ אבל אינו בטוח בכך במאת האחוזים. בכל אופן רק אומר לכם שמבחינת מחיר, לדעתי חסכתי היום אלפי שקלים ואני לא מגזים בכלל! הבחור מקצועי לחלוטין ומכיר את הרכב הזה בצורה מדהימה. אגב על הדרך כדי לפרק את האח הצינורות היה צריך לפרק את התושבת מנוע העליונה, שמצבה מסתבר אנוש עד סף המוות. אז ככה שהרומן ממשיך ללא ספק ![]() בכל אופן אני ממליץ בחום על חיליק, הבחור שטיפל לי ברכב ומי שרוצה את הפרטים שלו שיפנה לאבי (turbo guy) שגם לו אני רוצה להודות בשנית. ואני מודה על הפורום שאם הוא לא היה קיים בחיים לא הייתי מגיע לאנשים כאלה טובים. למרות הכל, אני אוהב אותך hgt ![]()
יום שעובר ללא חיוך הוא יום מבוזבז ![]() נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 11-05-11 ב 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול לפיאט פונטו ספייס | mr_sher82 | פיאט כללי | 1 | 24-08-09 19:38 |
טיפול 80,000 פונטו ספייס SX שנת 01 | armin | פונטו - טכני | 10 | 02-07-09 15:35 |
טיפול לרכב 140 אלף ק"מ. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 8 | 03-12-08 02:09 |
טיפול פיאט פונטו ספייס | etavz3 | פונטו - טכני | 5 | 01-09-08 15:36 |
פונטו ספייס 2002 - טיפול | פורום הגראז' | 27 | 13-02-07 23:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד