![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מפירוק יהיה לך קשה מאד למצוא קרטר שמן שכן הם מוכרים את המנועים קומפלט,
אלא אם כן יש להם מנוע דפוק או שהוחזר להם מאיזושהי סיבה אז הם יסכימו לפרק מהמנוע חלקים. שמתי לב שכתבת כי נזל שמן גיר ומהקרטר אין מצב שיצא שמן גיר, אז או שנפגע הגיר או הקרטר התבלבלת? לאחר שתפרק את הקרטר תבחן אותו ואם אפשרי גש לרתך שיבצע ריתוך תדאג לצבוע את איזור הריתוך למניעת חלודה וסגור עניין. אם אין ברירה וצריך להחליף קרטר גש למוסך פיאט (רק בגלל הסבירות למצוא מנוע דפוק כמו שלך או חלקים זרוקים בצד) ותברר על קרטר שאפשר לפרק מאיזה מנוע שזרוק בצד ומחכה שיתאספו עוד כמה מנועים לפני שאספני הברזל מגיעים לקחת אותם. אין צורך באטם, רק לרכוש סילקון איכותי עמיד בחום לתת שכבה יפה על הקרטר ושכבה עדינה בתחתית המנוע וזהו. תעדכן בכל מקרה נראה איך זה יגמר
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ELX ספייס
|
לעמית
יקירי ממש לא התבלבלתי.
כשאני מציין קרטר שמן גיר ומדגיש אותו אז אני מתכוון לקרטר שמן גיר.לא הבנתי מהיכן המסקנות שלך שהגיר הלך ועוד... הקרטר קיבל מכה ונשפך השמן פשוט מאוד. בכל מקרה תודה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
העצה של עמית מצוינת וחבל שאתה מתנגח
בד"כ שכותבים קרטר הכוונה לקרטר מנוע אבל זאת לא הבעייה. עמית שולח פתגם בסוף תגובה שלו כדאי שתקרא. כל מילה בסלע פעם רציתי להחליף רק קרטר אומנם של מנוע רצו בחברה 1600 ש"ח כמו כן בחלקי חילוף ישנים הסיכוי למצוא אפסי אך בדוק אולי יש סיכוי למיליון תוציא את הקרטר ותלחים אותו אצל בעל מקצוע מומחה זה הפתרון הטוב ביותר לדעתי. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ELX ספייס
|
לשני החכמים
חבל ששניכם מתנגחים. כל מילה באוויר ולא בסלע!
הלחמת קרטר יכולה לגרום ללחץ בתוך המיכל ולהרוס באמת את הגיר. מכל מקום העבודה כבר בוצעה החלק נרכש ב- 300 ש"ח והוחלף. אז איך אמרתה "ניסיון ניתן לרכוש חוכמה לא". מסכים איתך! אותי לימדו שאם לא יודעים לא מקשקשים! נערך לאחרונה על ידי YOSI-BR : 29-04-11 ב 15:08. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד