![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התבקשתי ע"י sufadey להעלות לפורום.
אהלן דוד,
לקחתי על עצמי את החוצפה לדבר איתך בפרטי מפני שראיתי שאתה מבין ואתה יודע מה אתה מדבר. תראה יש לי בעיה מוזרה המת..האגזוז מעשן לי קצת..עכשיו אני לא בטוח אם זה שמן..תראה אין לי את כל הסימפטומים של שמן שרוף..הקומפרסיה בסדר גמור,אין לי טחינה בפקק שמן/מדיד שמן,מה שכן יש לי ירידה במפלס השמן.אתמול שיצא לי לעבוד קצת על האוטו ושנכנסתי מלמטה ראיתי שיש לי נזילת שמן קטנה,אך אני לא חושב שזה נוזל מהראש מנוע (כלומר שהרכב זקוק לראש מנוע). בכל מקרה אני יגש לנושא..האגזוז מעשן לי..אבל זהו לא עשן של שמן..הוא לא לבן סמיך..הוא עשן אפרפר קצת וגם יוצא בכמות מאוד קטנה ממש טיפה טיפה..עכשיו היום שהייתי במוסך אבא שלי זרק לי "נראה לי המנוע לא שורף את הדלק כמו שצריך"..יש ריח ממש אבל אני לא יודע להבחין אם זה שמן או דלק..רציתי לדעת לפי מה שאמרתי לך,האם זה נראהלי שריפה לא נכונה של דלק (שצריך לעשות שיפוץ קרבורטור) או שנפרץ לי הראש מנוע?.. יש איזה דרכים לבדוק את זה לבד ללא מוסך? אני יכול לכתוב ספר אגדות עם כל הבעיות שצצות לי לאחרונה תודה רבה על הקריאה! דוד.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אתה כותב הרבה מה אתה עןשה בשטח כלום.
קח את הרכב לבדיקת קומפרסיה שלב ראשון. כמו שאמרתי ולפי מה שדיברנו אתה צריך לעשות טיפול ראש זאת אבחנה ראשונה. אתה יכול ללכת למי שאתה רוצה השאלה ואמינות ומחירים אתה יודע היכן. טיפול כזה עולה כסף אבל אח"כ יהיה לך שקט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
השאלה אם זה בטוח ראש ולא איזה בעייה בשריפת הדלק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אתמול היית במוסך. חבל שלא ביקשת על הדרך בדיקת לחץ.
אף פעם לא מאוחר כנס שוב. דוד.
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
צטט:
דוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
בתיאוריה כן יש מצב.
דוד.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
הנורה האדומה שנדלקה לי היא בעקבות רכב של חבר מסוג רנו שאצלו נפרץ הראש והוא שורף שמן בטוח ואצלו העשן הרבה יותר לבן וסמיך ממה שיוצא אצלי,גם הריח של העשן שונה אצלו מריחים שזה שמן ואילו אצלי יש ריח לא מוסבר ואם הרכב מונע ואני עומד מאחוריו אפשר להריח ריח של דלק מוזר כזה שבא והולך.שכחתי לציין פרט חשוב שהעשן שיוצא אצלי הוא בכלל לא קבוע,הוא בא והולך..לפעמים אין עישון ופתאום הוא חוזר.
אם אתה אומר שתיאורטית יש מצב,אני אכנס חזרה לבדוק מה המקור לעישון..אני אכנס בתחילת החודש שיהיה לי קצת ג׳ובות שלא יהיה פאדיחה ![]() דוד. נערך לאחרונה על ידי Sufadev : 28-04-11 ב 01:18. סיבה: השלמת אותיות במילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
"הוא בא והולך..לפעמים אין עישון ופתאום הוא חוזר".
בדוק אם אינך טועה. האם העשן הוא בבוקר, ולאחר שהרכב מתחמם הוא "הולך" ?. דוד.
![]() |
#9 |
Senior Member
|
לא לא זה לא אדים..הוא יכול להופיע באמצע היום בלילה בבוקר בכל זמן שהוא..גם שמתי לב שבתוך האגזוז ניתן לראות כמו טיפות של נוזל כלשהו..אבל זה לא אדים..יש לזה ריח של שריפה של משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
זה מצביע לכיוון חיישן חמצן וממיר.
כתוב את קוד המנוע, אתן לאבא שלך איך לבדוק את חיישן החמצן. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מערכת מובנית בפונטו איבו + לינק מפורום בחו"ל | ronesbones | אודיו | 17 | 22-04-13 01:08 |
כיצד להעלות תמונות גדולות? | moshesh | פיאט כללי | 3 | 26-07-10 10:23 |
מחפש חבר לפורום שנעלם | yair068 | אוף טופיק | 0 | 09-07-09 23:17 |
חוקים לפורום טכני | Eddie | בעלי מקצוע | 0 | 20-12-07 11:53 |
כיצד להעלות 10 כ"ס בפונטו (ערוך מן הסתם) | פורום הגראז' | 10 | 12-08-07 23:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד