![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
ליאור, ל-120I יש גרסאות 150 ו-170. תלוי בשנה.
ה-150 לא חזקה במיוחד, אבל עדיין יש לה נתוני הספק / מומנט עדיפים. אם היא ידנית, לצורך העניין, היא בהחלט תוכל לתת לפונטו. בגרסה האוטומטית כנראה שלא. ה-170 לא תשאיר מקום לטעויות כלל וכלל. היא חזקה יותר - גם בידני וגם באוטומטי. אין כאן מקום לויכוח בכלל, מספיקה התבוננות קצרצרה בנתונים היבשים ונהיגה קצרצרה בכדי להבין זאת... מכל דבר אתם עושים "עגלה" אל מול הפונטו, ואני ב-ספק רב אם מישהו מכם נהג אי פעם על 120I, בעיקר בגרסת 170. נכון שהיא לא מדהימה למראה. היא בהחלט טובה לנהיגה. הרבה יותר מהוואנבי הוט-האץ' שלכם, לה אתם כל כך סוגדים, אפילו אל מול בימר. ואל תשכחו, החיים לא מתחילים ולא נגמרים ב-0 ל-100, או בלמי יש יותר גדול בקו ישר - נסו להרחיב אופקים וללמוד את מהות הכבישים המפותלים. זה העולם האמיתי.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 09-04-11 ב 13:18. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אוראל אני סוגד רק למרצים שלי, חוץ מזה אותו דבר אפשר להגיד עליך עם הסקודה או על ההוא עם הפיזו או על ההוא עם הסובארו, אני מאמין שהבנת אותי. תאמין לי שאני לא חי באשליות, אני יכול להודות ש106 gti לקחה אותי ושקליאו ספורט השאירה לי אבק אחרי 80 קמש. Bmw אף פעם לא אהבתי אבל ה1 היא עלבון לאינטליגנציה ולחובבי רכב. ולגבי סיבובים כבר אמרתי לך any time any day.
נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 09-04-11 ב 22:16. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
106 gti לקחה אותך
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
כן, אבל אם אני יגיד שהיה לי איבוד כוח משמעותי בגלל שהסעפת היתה סדוקה יגידו שאני מתרץ ואם אני יזכיר שיש לי קאמבר 4- בכל הגלגלים שתורם לפגיעה בהאצה בכלל ייצאו עליי אז העדפתי לא להזכיר את זה
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
יאללה תפנה יום כדי לקבל שיעור בפיזיקה מעשית מאיטלקית מזדקנת שמתעקשת לנצל את 15 דקות התהילה שלה שמזמן עברו
|
|
|
|
#6 | |
|
צלם מערכת
|
צטט:
![]() שמור על קשר ינקניק. נעלמת לגמרי.
|
|
|
|
#7 | |
|
צלם מערכת
|
צטט:
א-ב-ל, וא-ב-ל גדול, היא בהחלט מהנה לנהיגה. הרבה יותר מכל משפחתית קונבנציונלית אחרת בקטגורייה, ולא תוכל לגזול זאת ממנה. אין מה לעשות - יש לה את ההנעה הנכונה ואת הכלים הנכונים לייצר לא מעט הנאה מנהיגה. לחבר טוב מאוד שלי יש 106GTI (והיא אפילו נדירה - שחורה המקורית היחידה בארצנו), זאת פשוט מכונה מקסימה. רק חבל שהיא נחה בחנייה בעקבות מעבר למשהו מודרני וגודש. כן, מפתיע, אבל זאת פביה TSI עם DSG. מקווים שבעתיד הלא רחוק ישובו ימי הקסם שלה, וגם היא תשוב לפזז בכבישי נס הרים ![]() דניאל. מה מפתיע אותך בדיוק? 106GTI שוקלת כ-150 ק"ג פחות מכם, ויש לה 120 כ"ס (בימים טובים). ליאור, פסח מתקרב. תן לסגור על מנוחה מהעבודה - ונצא לטייל קצת. הרבה זמן לא התראנו!
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד