![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice ELX
|
דוד, תודה רבה על ההצעה האדיבה, יפה מצידך. בקצב הזה אהיה חייב לך הרבה גלידות עם קצפת בירושלים...
![]() בכל אופן, כרגע אני יותר ויותר נוטה לאופציה של מכירה. אין לי אפשרות להזיז את האוטו ממקום למקום, הרי אי אפשר לנסוע איתו וכל הזזה משמע להזמין גרר וזה לא דבר של מה בכך. לגבי השאלה למה הם לא משפצים, נאמר שהמנוע נתפס והם לא מצליחים לשחרר כך שנותרה רק האפשרות של החלפת המנוע. שוב תודה לכל מי שמגיב ולמי שמגלה התעניינות. אני בהחלט אשמח לתת זכות ראשונים למכירה למישהו מהפורום, אם מישהו מכם מבין במכונאות ויכול לעשות את העבודה בעצמו אז בשמחה. אין לי ספק שזו יכולה להיות עסקה מאוד כדאית כלכלית עבור מי שיש את הידע וזמן הנדרשים. האוטו, כאמור, עבר את כל הטיפולים אצל שמשון מאז שהוא אצלי (3 שנים) והיה חבר נאמן עד לבעיה הנוכחית. אני מתכוון לסגור את הסיפור הזה עד לסוף השבוע, לכאן או לשם. אעדכן פה בהתפתחויות, מה נאמר, מה הוחלט... תודה רבה לכולם. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לא הייתם רוצים להגיע למצב הזה [סרטון] | punto-mk1 | פונטו - טכני | 2 | 24-06-10 12:54 |
| הוספתי שמן מנוע ויוצא הרבה עשן מהאגזוז. מה עושים? | cereal killer | פונטו - טכני | 5 | 21-06-10 18:06 |
| היכן הייתם מעדיפים לקיים מפגשים אחת לשבוע? | raanan_t | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 40 | 26-04-10 06:00 |
| הייתם נותנים את האונו השמורה שלכם לגריסה בעד 10,000 שקל? | liorwohl | אוף טופיק | 2 | 23-07-08 22:32 |
| איזו בדיקה מהירה עושים על מנת לראות שהבעיה היא בראש מנוע? | פורום הגראז' | 2 | 21-06-06 00:16 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד