![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אטם שמקשר בין המשאבת בלם לבוסטר .
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין קשר לאטם לבין נזילת שמן.
בכלל לא ידוע לי שיש אטם שמקשר בין המשאבה לבוסטר, בעשרות מכוניות. לפני ש-5 חודשים שיפצתי משאבה מרכזית לסטודנט בפקולטה לחקלאות ברחובות,בפונטו דור 1. הבחור תפרן בקושי הוא משלם את שכר הלימוד והדירה. קניתי גומיות למשאבה מ"גומי ת"א", במחיר של 20 ש"ח. עד היום אין לו בעיה עם הברקס. בקשר להודעה הפרטית, תקבל תשובה כשהבן שלי יגיע. כבר דיברנו, כמה אני שונא שיפורים ושינויים ברכב. הבן הרג אותי עם השינויים והשיפורים שהוא וחברו מבצעים. יחד עם זה אני כבר יכול לומר לך, שאין בעיה לשפץ משאבה עם הנדברקס לGT . לדעתי, היא לא שונה מכל משאבה עם הנדברקס, שיש בשאר המכוניות מאחורה, ובסוברו מקדימה. קיבלתי גם את הה"הפ השניה. תמתין בסבלנות. ![]() דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
מה שברקסים עושים לי זה ככה...
אם אני לוחץ לחיצה רצופה על הברקס אז לאט לאט זה נלחץ ונכנס יותר ויותר... ויש לזה עוד בעיה שלפי זה אני יודע שיש בעיה בברקסים, זה שלוקח לרכב זמן לעצור! (המוסכניק לא ממש בדק את הבעיה, אבל הוא אמר לי שזה המשאבה אז מתפקידי להאמין שזה נכון)
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אם תקרא שוב בעיון את ההודעה שלי, תבין שהמוסכניק צדק.
זכור שמחר יום שישי, אל נא תאחר. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
*** אל תדאג אמר הדג
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
טוב מישהו פה כנראה בבעייה
אם כתבו שהחליפו טיימינג ולא בוצע ז"א שהכול לא אמין וכך נראה לי ששמו שמן שנקרא דבש בכדי שהקומפרסיה תעלה צריך לבדוק אם הרכב מאבד מים שלב ראשון עוד אפשרות שמשאבת שמן לא תקינה לא מעבירה שמן לחלק העליון דרך הממטרה שמזריקה לאיזור השסתומים . חוץ מזה מגיע שפו לדוד מזר |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אבל בנתיים לא הרגשתי משהו מוזר בנסיעה (או שלא אמורים להרגיש)
ולגבי האדום שמתחת למכסה שסתומים אז שמעתי בנתיים 2 אופציות שיכולות ליהיות: 1. הבעלים הקודמים של הרכב כבר טיפל בזה ונישאר האדום מאז... 2. צריך להתחיל לדאוג בגלל זה ולבדוק תעניין... - הרכב אצלי רק חודשיים וחצי אז אני לא יודע בבירור איזה טיפולים הרכב עשה ורק היום ראיתי שטיימינג כמו שהובטח לי שהרכב עשה אז זה כניראה לא נכון דור
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
איתרנו טיפטוף קטן מאוד של מים בין הגיר למנוע. שאלתי את דור אם נסע עם מזגן, אמר שלא. לדעתי, אם לא היה מגיע שמן לממטרה, הקמשפט היה נתפס מזמן, ומקפיץ שיניים בטיימינג. יש אפשרות שמגיע פחות ממה שצריך. מה שברור שהאדום נוצר מחימום יתר ש"בישל" את השמן. אם תוקן לפני הקניה לא ידוע. לא התמקדנו בזה, משום שדור התלונן רק על נזילות ובעיה בברקס. דור גם הביע חשש ששינו את מס' הק"מ בספידומטר. מה שכן בדקנו שהוונטה עובדת. דוד.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
טיפולים "קוסמטיים" כאלה נועדו לטשטש ולגלות לאחר זמן ואז הקונה חושב שזה קרה אצלו.
דוד כל פעם תזרוק עצם הפעם הספידומטר וכבר בתגובתי הראשונה כתבתי בקוטרת שיש בעיה . אני מציע שתבדוק את לחץ השמן לבדוק את סמיכות השמן לבדוק לאחר החלפת שמן קומפרסיה. הייתי פותח מכסה שסתומים ונותן למנוע לפעול ולראות את הממטרה פועלת. המשקעים שעל הקמשפט הינם מחוסר שמן ואי החלפתו ובנוסף הכניסו שמן סמיך בכדי לשנות קומפרסיה |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
מה הבעיות שיכולות ליהיות בגלל זה? יש סיכוי שצריך ראש מנוע? אוברול? או שזה בכלל הכיוון השני והפשוט
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נזילת שמן | Sharon | פונטו - טכני | 2 | 16-11-09 19:21 |
| נזילת מים | fiat | פונטו - טכני | 22 | 13-10-09 03:54 |
| נזילת שמן | ranyanay | פונטו - טכני | 11 | 19-12-08 10:08 |
| נזילת מים ב-HGT | פורום הגראז' | 19 | 17-09-07 20:02 | |