![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה אתה מחפש ברכב?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
יש רכב לנסיעות מבחן, גש לסוכנות ותקבע נסיעה. רק כך תוכל לדעת אם היא מתאימה לך או לא.
בכללי אבל אם הייתי כרגע לפני בחירה של רכב ספורטיבי חדש אז לדעתי הפונטו מציעה את החבילה המשתלמת ביותר מבין כל האופציות. ויאיר יש יותר מפונטו אחת על הכביש.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
אז ככה אני בוגר אונו טורבו דור ראשון ושני, פונטו טורבו {GT},פיאט קופה ,HGT מה אני מחפש ? משהו שיאיץ יפה ,ויעצור בהתאם .שילדה איכותית. משהו שיזכיר את התאוצות של המנועים הקטנים של האונו והפונטו. את האיכות של הקופה {כשהיתה חדשה כמובן בקיצור שילוב של כייף יופי ונוסטלגיה בחבילה איכותית . השאלה ,האם היא כזאת ??
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני מצאתי אותה מתאימה עבורי.
מרגישה בוגרת, איכותית ומאוד זריזה. לדעתי נסיעת מבחן תהיה המדד הכי טוב בשבילך. סתם שתדע, בתקציב שלה יש הרבה אופציות נוספות, הונדה CR-Z, אלפא מיטו (155,QV), סיטרואן DS3, שירוקו 122, איביזה קופרה ,אבארת 500. כולן טובות, השאלה מה מתאים לך ![]() (וכן, בדקתי את כולן + עוד קצת לפני שקניתי את הפונטו בסופו של דבר) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
כל היתר לא רלוונטיות מבחינתי .לא עושות לי את זה בשפת העם .
הפונטו כנראה תהיה הבחירה .צריך רק לראות אחת ממש מקרוב .אולי גם לבדוק את אפשרות היבוא האישי ,SS מישהו אמר ??{אם זה אפשרי כמובן } בשבוע הבא אני מקווה להיות חכם יותר .
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת אבארט
לא נראה לי שכדאי יבוא אישי של אבארט וגורם האחריות חשוב כאן.
צור קשר עם עומר בסוכנות אבארט ובדוק את כל הפרטים, אפשרויות, מחירים וכו': www.abarth.co.il לאחר שתקנה אבארט אל תשכח את מנהג ההשקה שלנו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני בטוח שיש כאלה שלא היו במפגש (וגם אני) והיו רוצים לדעת עוד פרטים על תהליך הרכישה של הרכב שלך. ז"א שרשור רכישה כמו שעשית בזמנו עם הפונטו הקודמת, אחרי הכל זה רכב מיוחד מאוד.
זאת אומרת הסבר על תהליך הרכישה (מדוע בחרת דווקא בפיאט, איך היה השירות בסוכנות, כמה הרכב עלה [זה מידע שימושי מאוד, אם זה לא סוד...], איך הרכב מתנהג על הכביש ומידע נוסף) וכמובן תמונות של כל העסק...
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2003 יאנג 60 כדאי ? | Lagy1941 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 25-11-09 11:41 |
| פיאט פונטו 01-02-האם כדאי לקנות? | garik111 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 28-04-09 18:19 |
| פונטו 04' עם כמה דברים שאנחנו לא מבינים, כדאי או לא? | got-fiat | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 23-06-08 07:59 |
| פונטו 1100 החלפת רינגים האם כדאי ?? | פורום הגראז' | 4 | 18-09-07 17:34 | |
| החלפת רדיו כדאי או לא כדאי? | אודיו | 4 | 15-06-07 09:30 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד