![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקתוקים מתיבת הנתיכים
האם כוונתך לתיבת הנתיכים שמאחורי תא הכפפות שבצד ימין של הדשבורד או לתא הקטן שבצד שמאל
של הדשבורד?. בצד שמאל נמצאת תיבת הנתיכים הראשית עם ממסרי אספקת זרם ממתג הצתה, ממסר צופר וממסר מפשיר אדים אחורי. בצד ימין יש נתיכים וממסרים למע' עזר כחלונות ונעילת דלתות חשמלית. להערכתי אתה שומע תקתוקים של ממסר כלשהוא שצריך לאתר איזהוא ומה גורם לו לתקתק (מגע חופשי וכו'). בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
המנורה לא מהבהבת בכלל, פשוט בפתיחת סוויץ היא דלוקה קבוע.
לגבי התקתוקים, חוץ מרעש זה לא הפריע לתפקוד הרגיל רק שהבעיה הקריטית כרגע היא שהרכב משחק בסל"ד כרצונו, בד"כ הטורים יורדים עד למצב של כיבוי ולפעמים הם מטפסים לגבהים. וכל זה מלווה ברעד כבד של האוטו וחוסר סחיבה. הרכב עבר טיפול לפני 4K -+ שבו הוחלפו שמן מנוע 20W50 מסנן שמן פילטר אויר, הוחלפו מיסבים של הקראנק שכניראה גם שפשפו את הקראנק עצמו אז היה צורך בחריטה מילוי וכו' (כך לדברי המוסכניק) פלאגים הוחלפו לפני שנתיים בערך, חוטי הצתה לא זוכר שהוחלפו מאז שהרכב אצלי (3 שנים). רפי אני מתכוון לתא קטן בתוך תא הכפפות, התקתוקים בתחילה היו בווליום נמוך ועם הזמן התחזקו רק שתמיד חשבתי שזה שייך איכשהוא למשאבת דלק... נ.ב. המצב הוא שאני לא נוהג באוטו כי זה מצב בלתי אפשרי, יש שאמרו לי שבגלל הגשם ייתכן שנכנסתי לשלולית והמים הרטיבו חלק חשמלי כלשהו ותן לאוטו כמה ימים וזה יסתדר האמנם?? אגב, בהנעה לוקח איזה 5-6 שניות שהסטרטר פועל וזה מלווה בלחיצות על דוושת הגז כדי שהאוטו יניע. יש כיוון כלשהו? תודה לכם מאד, מוטי. נערך לאחרונה על ידי moty003 : 25-03-11 ב 01:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בולשיט מה שאמר לך המכונאי. קרנק לא ממלאים. נעזוב את זה כרגע.
הניע את המנוע, קח פלייר לא משונן ולחץ על הצינור דלק (חזרה לטנק) למס' שניות. ראה אם יש שינוי בעבודת המנוע. עדכן. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
היי דוד,
לא יודע אם זה בולשיט רק שזה ניראה יותר לכיוון החאפריות, כי קראנק עובד בלחץ ככה שמילוי לא שייך בו אבל הוא כן אפשרי. עשיתי מה שביקשת הנעתי את המנוע וראיתי שני צינורות שחורים שאחד מגיע לכיוון החליל של המזרקים והשני שיוצא ממנו, לחצתי על שניהם (כל פעם אחד) ולא היה שום שינוי. גם ניסיתי להוציא את חיישן הלמבדא ולאפס מחשב וזה גם לא עזר, ושניסיתי להעלות טורים עד ל-3K ועזבתי את הגז האוטו כבה לי... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לא הגיוני, או שלא לחצת מספיק חזק.
אם תלחץ על הצינור שמזין את הדלק לחליל, המנוע יכבה. דוד
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
בשביל שאהיה בטוח, מדובר בשני צינורות שחורים די עבים?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לפי ההודעה הקודמת שלך, אתה בדיוק במקום.
לא רצוי ללחוץ על הצינור יותר מ-5-6 שניות, כדי לא להעמיס על משאבת הדלק. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 25-03-11 ב 13:35. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש של מים מכיוון תא הכפפות [פונטו ELX 2005] | shachar | פונטו - טכני | 2 | 06-02-11 00:23 |
| איפה נמצאים הפיוזים | danielamram8 | בראבה - טכני | 1 | 18-11-10 12:51 |
| בעיה עם תא הכפפות (נפתח) | maximmm | פונטו - טכני | 8 | 21-05-10 12:15 |
| סדר הפיוזים בתיבת הנתיכים | sinfreda | אונו - טכני | 1 | 26-03-10 21:48 |
| רעש של מיים מתחת לתא הכפפות. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 6 | 07-10-08 04:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד