![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: sx75
|
שכר לימוד
הייתי חייב להגיב.
אתה כנראה מאלו ששכר הלךימוד שלהם יקר הרי כל ההפרש שתחסוך (??) ברדיאטור משומש עומד לעלות לך ביוקר כי אתה בדרך להחלפת אטם ראש מנוע במקרה הטוב (ואתה ודאי מבין שזה יותר יקר מרדיאטור חדש) ובמקרה הפחות טוב שיפוץ ראש מנוע וצפונה אז אל תתמהמה ידידי וחסוך לעצמך כאב ראש וכסף מצטער אם ירדתי עליך לא זאת היתה הכוונה עודד צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עודד יש צדק בדבריך הבעיה שרכב הזה כל שבוע מחפש שאני יחליף בו משהו אחר ,
נראה נחפש משהו חדש וזול , תודה על הצעה
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רדיאטור חדש
נסה לקנות רדיאטור חדש במחיר מוזל ישירות אצל יבואן: www.aviparts.co.il
והטל' הישיר של אבי הנו 050-5888912. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
רפי כבר דברתי איתו הוא אכן זול ובדגם שלי הוא רוצה 580 ש"ח
ועוד אמר לי שיש דגם שהמיכל בצד עולה 300 ש"ח ואפשרי לעשות לו הסבה אם יש משהו שמבין בזה , יצא לך לעשות את זה ?
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
הכל אפשרי . רק צריך לבדוק אם הוא נכנס פיזית לפעמים זה עניין של מזגן מקורי או לו .
אגב אחלה חברה יש שם . רכשתי 2 רדיאטורים ממנו . באחד היתה בעיה החליף לי ללא ויכוח . אגב תברר אם כבר על דגמים עבים יותר לרדיאטור המקורי שלך. בשיחה איתו התברר לי כי קיים דגם עבה וכי עולה אותו מחיר . מאז שהרכבתי אותו המנוע יציב בטמפרטורה חורף קיץ . אחלה רדיאטור . עמית
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
קח את הרדיאטור עם המכל בצד והכל בתנאי שהתושבות מתאימות מלמטה וחיבורי מעבה וכונס.
לדעתי לא צריך להיות בעייה תן לו גם שירכיב לך וקח את הרדיאטור העבה יותר . כמו שאמר עמית אני לקחתי את הרדיאטור השני ומאוד מרוצה ממנו |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אכן אביפרטס הוא בין הזולים בארץ , אם לא הזול ביותר.
אני קונה אצלו והוא שולח לי לרחובות. הסחורה שלו מצוינת אבל ברדיאטורים יש בעיה קטנה. בשני רכבים פונטו הייתה לי בעיה, שלא יכולתי להכניס את היונית וונטה החדשה לרדיאטור. משום שההברגה הפנימית מנחושת, לא באה במרכז החור של הדוד התחתון. מאחר שהיה מאוחר, נאלצתי להאדים סכין עם הברנר, ולהרחיב את הפלסטיק הקשיח. במקרה השני צלצלתי אליו , הוא בא ונתן לי רדיאטור אחר. כדאי תמיד לקחת יונית ולבדוק אם היא נכנסת. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
בסוף לקחתי תרדיאטור הרגיל נעלצתי להפרד מ580 ש"ח שילכו כפרה היה נראה מאד מורכב לעשות הסבה אז ירדתי מענין
והכל בגלל שניה של חוסר רגש ביד , מקווה שזה יעויל לי לקיץ או לנסיעות ארוכות .. תודה לכל העוזרים , חיים
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחיר מאוורר לרדיאטור - אונו 1400 ?? | gabriel | אונו - טכני | 8 | 17-10-09 01:27 |
| האם ניתן לבצע ניקוי חיצוני לרדיאטור + עוד שאלה | shachar | פונטו - טכני | 3 | 23-07-09 21:28 |
| מאוורר לרדיאטור לפונטו 96 | Lexxxa | פונטו - טכני | 3 | 28-06-09 23:41 |
| פונטו ספייס sx רעש של בועות מרדיאטור חימום | romats | פונטו - טכני | 1 | 28-12-07 22:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד