![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
#61 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
ספידי, אם תשים לב ארז מעדכן רק את רשימת הקופה שיגיעו
![]() ארז אני כמובן שואל בשבילי, זה יהיה יותר רציני אבל אחרי שאמכור את הנוכחית.
![]() |
#63 |
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
קיבלתי עוד אישור מתושב העיר שעובד עימי שאכן החניה תקינה לחניה.
נתראה בשישי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
מנהל
|
לידיעת חברי והנהלת המועדון
המיפגש השבוע מאד בעייתי. מכיוון שיום שישי הקרוב בשעה 16:00 יש השקה מיוחדת של אלפא רומיאו מאד מיוחדת במסגרת מועדון החמש ובשיתוף מועדון אלפא רומיאו וחברת סמל"ת שאף תציג במקום 2 רכבים חדשים תוצרת אלפא רומיאו. (ההשקה תתקים השבוע במקום שבוע שעבר שנדחה בגלל הגשם) מציע לדחות את המיפגש בשבוע קצת לא במקום המיפגש עקב ההתנגשות של התאריכים .
![]() |
#66 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הבעיה שאתם תלויים במועדון אלפא יותר מידי. מה איכפת לכם מה הם עושים? זה מותג אחר לגמרי. בתקופת המפגשים בנתניה ובקיבוץ יקום היו המון אנשים, מאז שהמפגשים הועברו להרצליה אפשר לספור על יד אחד (במקרים מסויימים) את כמות המגיעים. למישהו יש את ההסבר לתופעה הזאת?
אם אתם כ"כ מתעקשים אפשר להעביר את המפגש שוב להרצליה, קחו בחשבון שבצורה הזאת אתם לא מתחשבים בחברים הצפוניים בכלל (גם נתניה זה רחוק) כמו שקורה בשנה האחרונה, או לחלופין שמועדון אלפא יעביר את המפגש שלו מהרצליה לנתניה פעם אחת, אם הם רוצים הם יכולים - ראו את המפגש בנשר עם מועדון החמש החודש. אהה, ומוגש כשירות לציבור... אני לא חושב שתהיה לי שוב פיאט בשנים הקרובות אם כי אין לי בעיה להגיע למפגשים ולהחנות בצד, סה"כ רוב החבר'ה פה הם אנשים טובים. אחרי הכל אני מאוד מעריך את התוצר האיטלקי למרות מה שעברתי פעם עם האמינות והשירות של היבואן הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
עדיין לא הבנתי מה קשור המועדון אלפא הזה לפה. מה אכפת לי מה הם משיקים או הסמלת האלה, אני ומאמין שאחרים פה כמוני משתדל לתמרן עם העבודה כדי שאוכל להגיע, אבל אם כל שבוע זה ידחה אז מה יהיה, דחייה בגלל הגשם זה מובן אבל בגלל אלפא? עם כל הכבוד אליהם הם לא סיבה בשביל לדחות, ואם זה ידחה עכשיו בגלל זה אז תהנו.
יום שעובר ללא חיוך הוא יום מבוזבז ![]() נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 14-03-11 ב 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צ'מעו, עם כל הכבוד לאלפא (ויש כבוד) - לא יתכן שכל שבוע תרצו לדחות בגלל השקה כזאת או אחרת שלהם. די עם זה, זה כבר מעצבן.
![]() |
#69 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המפגש באיקאה ב 18.3.11
לדעתי, אין כל סיבה לדחות את המפגש, אלא לקיימו במועד כפי שנקבע, מה גם שהושקע מאמץ לקיימו.
בברכה - רפי לין
![]() |
#70 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
חבר'ה לא לדאוג.
הפעם לא נדחה. מפאת העניין שכבר דחינו + העניין שאנשים מפנים מזמנם על מנת להגיע וזה מאוד מוערך. אין מה לעשות, פעם שעברה התגמשנו, אבל מזג האוויר היה נגד כל הצדדים. אין כאן שום עניין של חוסר כבוד כלפי החבר'ה באלפא. גיא, מפגשים בתדירות גבוהה יותר, סביר שיכילו פחות משתתפים. לכן אנחנו משתדלים לקיים אחת לשנה מפגש גדול ומסודר יותר, ופעילויות אחרות כגון טיול/על האש. הפעם יצא לנו נחמד להתלבש על הרכישה שלי, בפעם הבאה יהיה זה משהו מיוחד אחר ![]() המפגש מתקיים במועד ובמקום שנקבעו מראש. 18.3, חניית איקאה, שעה 14:30 התכנסות, 15:15 השקה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 14-03-11 ב 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון על האש! | yossi136 | פעילויות המועדון | 39 | 08-01-11 16:17 |
מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
מפגש מועדון + השקה | gilgil | פעילויות המועדון | 0 | 28-08-08 22:15 |
מפגש מועדון | yaniv hgt | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 24-07-08 13:09 |
מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד