![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
פונטו HGT 2002 יורו 3 - יומן טיפולים ובעיות טכניות .
אחרי אין ספור הודעות לא מסודרות כאן בפורום ואי עקביות בשיתוף לאחר תיקונים טיפולים שביצעתי ברכב הרגשתי שאני חייב לעשות את זה .
קניית הרכב : פונטו HGT 2002 יד 00 122,000 נקנתה ב3 לדצמבר 2010. 5 לדצמבר 2010 הוחלפו לרכב רבעיית צמיגים של וורדשטיין במידה 185.55.15 בנוסף איזון גלגלים +זוג משולשים קדמיים (בגלל גומיות הפורונט שהיו קרועות) + פרונט במכון מקצועי . 16 לדצמבר 2010 הרכב נכנס לישור קו במוסך שחר פיאט שכלל: פלאשינג למנוע , רצועת טיימינג כולל כל המותחנים + משאבת מים ,אטם מכסה שסתומים , מותחנים לרצועת אביזרים + רצועת אביזרים ,קלאץ + מייסב + החלפת שמן גיר לסינטטי מלא(לא זכור הצמיגות) , רבעיית מצתים, זוג רפידות אחוריות ,שמן סיליניה 5W40 (מומלץ בהוראות יצרן) , פילטר שמן,פילטר אוויר זוג פחיות מים כחולים פרפאלו , מגבים,מנורות שהיו שרופות,כיוון ידית הילוכים. 22 לדצמבר 2010 הוחלפה לרכב תושבת מנוע עליונה מקורית על ידי בצורה מקצועית+ ניקוי בית מצערת שפתרה את בעיות נפילת הטורים+ רבעיית גאנטים שחורים חדשים + איזון גלגלים 30 לדצמבר 2010 מוסך שחר פיאט נתניה- הכנה לטסט + בדיקת חורף שנתית + טסט לשנה 22 לדצמבר 2010 הוחלפה לרכב תושבת מנוע עליונה מקורית על ידי בצורה מקצועית+ ניקוי בית מצערת שפתרה את בעיות נפילת הטורים+ רבעיית גאנטים שחורים חדשים 26 לינואר 2011 במוסך שחר פיאט- רבעיית גומיות O-RING שיושבות בין ראש המנוע למכסה שסתומים עקב נזילת שמן לתוך בית המצת ה-4 +נרכש קיט סקסנון 6K (לא מהמוסך) 30 לינואר 2011 - קניית והחלפת סליל הצתה מקורי משומש משחר חברינו לפורום עקב גימגומים במנוע בזמן נסיעה והופעת נורת תקלה במערכת ההזרקה , אחרי דיאגנוסטיקה בחברה שצוין שסליל מספר 4 (איפה שהיתה נזילת שמן בגלל גומית ה O- RING ) אינו עובד בתקינות , הבעיה נפתרה. ושחר המוכשר גם הכין לי מדבקה יפייפיה (תמונות בהמשך) 31 לינואר 2011 בבוקר בזמן הנעה הרכב קר נחנק בשניות הראשונות ,גימגומים ואז משתחרר ,נלקח משחר סליל נוסף כדי להחליף בקודם ממנו אולי הבעיה בסליל שהוחלף , בהמשך דרכינו הרכב הולך לעבור צביעה ופחחות כללית (מכות חניה) עם רעיון להוסיף לצבע גוון מעניין , אחיזת כביש ובלימה , פנסי אנגל אייז .כמו כן כל דבר בעיטו וזה הולך להתפרס על סרגל זמן לא מוגבל . אם יש לכם רעיונות,עצות, או סתם מילה טובה אשמח לשמוע כל דבר בזה המקום אני גם ארצה להודות לזאביק למפיט ממוסך שחר נתניה הגדול שכ"כ סבלני אליי ,מתחשב,עוזר ,אין עוד אנשים כמוך! תודה גם לא קטנה לליאור קלה שדיי מלווה אותי עם תקלות ופתרון בעיות (זה עלה לי בחשבון הטלפון כמו שאתם רואים אני נקשר בצורה מאוד אובססיבית לרכב שלי ובאמת שחשוב לי לשתף ,לייעץ, ולהקשיב ,וכאן עוד לא סיימנו יש לנו דרך מאוד ארוכה. בתודה, ליאור מילמן . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פונטו HGT
תתחדש על המכונית וזה יפה לראות אדם שמתחזק טוב את המכונית.
צביעת רכב ברמה גבוהה ועם רעיונות מיוחדים, כפי שציינת, תוכל לבצע אצל יבגני כאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=673 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
|
תמונות
כמה תמונות של הנסיך:
שתי תמונות עם המדבקה ששחר הכין לי . בתמונה אחת הוא עשה עליי פוזה בזמן שהייתי בדייג אז הייתי חייב לצלם. תמונה עם הקסנון החדש . ואלה גם הגאנטים החדשים . אני לקראת פרויקט של צביעת חלקו העליון של המנוע ושיפור קוסמטי בתוך תא המנוע . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
רכב יפה, וכל הכבוד על ההשקעה .. תמשיך ככה.
מי התותח שהכין את המדבקה "punto hgt tiuning" ?!!!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
מדבקה יפה מאוד רק חבל על השגיאות כתיב
![]() רושמים tuning ולא tiuning גבר. מקסימום שיעשה לך אחת חדשה
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
פה!
לא נורא! גם ככה זה רק זמני!
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
*********ח שחר יא חלש!
רכב יפה מאוד, אהבתי ג'אנטים שחורים על הרכב, רק האדום קצת לא קשור לא תצבע אותו צהוב?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו HGT 2002 יורו 3 עזרה במציאת תקלה | liormil | פיאט כללי | 3 | 23-01-11 01:07 |
| לפני שאגש לראות פונטו 99, שאלות טכניות | entrecote | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 12-01-11 20:33 |
| פונטו XTZ - שתי שאלות טכניות לפני קניה | yardenp4 | פונטו - טכני | 4 | 01-05-10 18:41 |
| פונטו GT - כמה שאלות טכניות כלליות... | punto turbo | פונטו - טכני | 14 | 08-12-09 21:56 |
| 60 S שנת 93 מנוע 1100-רעש משונה ובעיות בהאצה | עידו | אונו - טכני | 5 | 09-01-08 16:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד