![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
נדלקה לי אותה נורה, רק בצבע כתום ולא אדום. בספר רכב כתוב רק על נורה אדומה, ולא כתומה אז אני לא בטוח מה זה. צריך לציין שלפני שבועיים בערך נדלקה לי אותה נורה, וכבתה לאחר כמה ימים.
למען הסר ספק, הנורה היא זאת שמעל הABS, באיזור מד המהירות (D).
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
מצטרף לשרשור- מדובר בפונטו HGT 2002 יורו 3
בשישי שטפתי את האוטו עם דלי וניקתי את האזור של פתח הדלק במכסה טנק הדלק כמובן עם פקק סגור היה שם מלא אבק מצטבר , בערב יצאתי עם חברים למסיבה ובדרך במהירות של 90 קבועה ורגועה המנוע הרגיש לרגע כבד ואז השתחרר כמו הרגשה של סתימת דלק ואז נדלקה לי לשניה מנורת תקלת המנועמ מש לשניה קלטתי ואתה בפוקס נדלקת ונכבית ברגע שהמנוע "השתחרר" ....אני מתדלק בתחנת דלק אחת בלבד ,תחנה שהייתי עובד בה מעל שנה ואין חשש אפילו לא קטן לדלק מהול. האם יכול להיות ששטפתי עם הדלי בהשפרצה את פתח מכסה הדלק האם נכנס מים למיכל? בזמן ששטפתי עם הדלי גם נכנס לי מים דרך הסאנרוף! שיורד גשם בחוץ במשך יום יומיים ברצף אין לי חצי נזילה בזמן ששטפתי עם הדלי ב5 דקות נהיו לי בריכות בתוך הרכב וטיפטופים מאזור כפתור פתיחת החלון בגג . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו SX
|
טוב, לצערי הבעיה חזרה עוד פעם.. כניראה שהמשחק במגעים של החיישן לא עבד לאורך זמן..
האם ניתן להחליף סליל הצתה באופן עצמאי ? ואיך בודקים האם הסליל הוא דפוק? קרוב לוודאי שיש שם עוד סלילים.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ברור שאפשר, אבל הדבר הנכון לעשות הוא לבדוק במוסך מה התקלה שנרשמת ולמה, ולא סתם להחליף חלקים תוך כדי ניחוש.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
הייתי כבר במוסך לפני כחצי שנה.. והם טענו שהבעיה היא במחשב.. אפילו בלי בדיקה.. מתוך השערה. והאוטו נסע אחרי זה כמו גדול.אני מניח שעדיף לבדוק לבד מה הבעיה ולהחליף חלק ולא לשלם למוסך על עבודה שאתה יכול לבצע לבד
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ברור שעדיף, אם יש לך את היכולת לבצע דיאגנוסטיקה בעצמך
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
ניסיתי לבדוק את האות החזור של חיישן החמצן על ידי וולטמטר .. והוא הראה לי 0.
למרות שהמצב התקין הוא בין 0-5 ל 0.9 וולט. איך ניתן לבדוק סליל הצתה ? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| מנוע "מגמגם" - ספייס 2001 16V גיר רציף | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 9 | 15-08-10 13:20 |
| נורית "הגה" בפונטו ספייס" נדלקה ואז כבתה | zivoron | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 14:35 |
| פונטו ספייס 2001, למה הכוונה ב"שמור"? | him084 | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-08-09 01:41 |
| שאלה לגבי טורים "משחקים" , ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 4 | 21-03-08 15:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד