![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
תוסף דלק חוזרת
מיכל דלק שלי היה חצי מתוך פוול אז הייתי באוטו דיפו התחשק לי סתם קניתי אמריקן אימג תוסף לדלק עלה לי 15 שקל וכתוב בהוראה לשים תוסף זה היינו בשימוש עד 2,000 ק"מ
אז מיד לאחר קניתי שמתי מיד תוסף למיכל דלק שלי אז עד עכשיו מד דלק בלוח הבקרה עוד מעט אמורה להיאזל אז עדיין לא עבר את 2000 ק"מ ואז אם אפשר אם זה לא משנה לשים תוסף דלק חדש ולמלות דלק בנזין? |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
מישהו?אף אחד פה לא יודע שזה פשוט?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
למה אתה חושב שאתה צריך תוסף לדלק?
|
![]() |
#4 |
Guest
|
לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה... גם נקודות פיסוק יעזרו מאד ...
שאלה יותר טובה - למה לקנות תוספ דלק ב 15 ש"ח? זה סתם זבל שגם בחינם לא הייתי שופך למיכל. תוסף דלק טוב זה 44K של חברת BG , עולה ~75 ש"ח. לשים 2 למיכל דלק מלא, לנסוע עד שתדלוק המנורה, לאחר מכן למלא דלק נקי , קצת "לגרזן" את המנוע וזהו. (על מנת לשרוף את השאריות שלו) |
![]() |
#5 |
Guest
|
כדי לשפר את הזרימת דלק ויחול שיפור קצת בקרובטור או מזרקים ע"י ניקוי חומר מיוחד (תוסף) למרות לאחר שקניתי את הרכב(ואני לא בטוח האם בעל מוכר שמר אותה או זלזול במנוע כי זה עבר 260k) ולכן יהיה לפחות למנוע יהיה נעים בצורה טובה לאחר ניקוי פיח שחור ודברים כאלו
אינך חושב?תגיד לי אתה |
![]() |
#6 |
Guest
|
אני לא הייתי סומך על תוסף שכזה.
הכל בסדר? המנוע עובד עגול? תעזוב אותו במנוחה... |
![]() |
#7 |
Guest
|
אדי הפתעת אותי עכשיו עם תגובה חדשה
![]() אממ תודה על הכיוון ואז את לגרזן ת'מנוע עם תוכל לפרט? תודה לשניכם |
![]() |
#8 | |
Guest
|
צטט:
|
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
Re: תוסף דלק חוזרת
צטט:
אני קניתי גולד ליבל שזה תוסף שמומלץ בחום!! שווה לך לנסות. נ.ב התוסף עלה לי 70 ש"ח |
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
צטט:
כי ישנה בעיה בלחץ שמן את הנושא כבר אסביר בשרשור תוסף עלה לי 90 שקל במוסך קיצר קניתי ואין מה לעשות במקום לשוטט ממקום למקום ואחרי שרכב יותקן, אשים. בקשר לגרזן ת'מנוע אסביר לך בפרטי |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד